Fulgusori de nov-dec 2009 (1)-Bun gasit la scutece
Raspunsuri - Pagina 13
camelia86 spune:
Bun gasit la scutecele!
Dragele mele imi pare asa de rau ca am pierdut predarea stafetei... imi lipsiti tare mult... dar puiutul meu are nevoie de mamica lui, care e mai tot timpul chiauna de somn... nu reusesc sa ma obisnuiesc cu noptile nedormite (eu care nu am pierdut nici o noapte pe toata perioada sarcinii). Dragutul meu este cumintel, insa avem si nopti cu dureri de burtica, in care tipam cat ne tine gura...el de durere si eu plang pe langa el de mila... dar sper ca ce a fost mai rau a trecut, de cateva nopti nu mai plangem, insa nu avem somn... avem chef de studiat camera, pe mami si tot ce este in jurul nostru.
Sper ca odata cu trecerea la scutecele sa ne adunam si noi si sa postam mai des mesaje, poate chiar reusim sa citim si noi tot din urma.
Va pup pe toate si va doresc un an cat mai bun cu multe satisfactii.
Scuze daca nu am fost coerenta insa oboseala isi spune cuvantul.
Camelia
fericita de
David Cristian ( 14 dec. 2009)
cristina_boc spune:
Bine v-am gasit la scutecele,
LA MULTI ANI, sa avem parte de un an nou plin de impliniri, alaturi de bebei care au facut posibila intalnira noastra la odisee.
Sunt si eu alaturi de voi, dar ca de obicei citesc tot si scriu cand am cate o intrebare. Ma bucur ca pot tine pasul cu cititul caci piticutul meu ma tine cam ocupata. Acum e treaz de la ora 17, a mancat si se tot agita, nu vrea sa doarma.
Eu ii dau completare NAN1, asa mi-a spus pediatra de la spital, iar pediatra pe care o am la bebe a spus ca e ok. Pediatra a mai zis sa-i dau daca care colici si ceai diluat de chimen, dar eu inca nu i-am dat. Pentru colici am folosit pana acum Bonisan si de ieri am inceput cu SabSimplex. parca e un pic mai bine dar nu prea imi dau seama.
Revelionul l-am petrecut acasa, impreuna cu o alta familie care are un bb cu o luna mai mare decat Andrei. Noi mamicutele am avut cam acelasi program, alaptat bb si dormit cand dormeau ei, iar sotii s-au petrecut pana de dimineata.
Acum a adormit si Andrei, pe cand a pregatit tati baita
.

pentru toate mamicutele.
CRIS
,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Simina poti sa imi spui, te rog ce formula de lapte praf ai folosit de la inceput si pana acum. DIn cate imi aduc aminte, a trebuit sa le schimbi. ![]() Mami de amazoana My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza |

Am iesit din maternitate cu PreNan(pana am fi facut3.500kg si urma nan1) ,am papat o saptamana din el si am ajuns la Budimex cu enterocolita unde ni l-au schimbat cu MillumilHA au zis ca o sa-i regleze scaunele sa nu mai faca kk moale.Am iesit din Budimex si in cateva zile am dat in extrema cealalta
...constipatie.Am vb cu pedi si mi-a zis sa nu-i mai dau HA ci simplu sau Humana.Am ales Humana , am mers pe el sperand sa scapam de costipatie...n-am scapat si-am scimbat cu NAN. Cu asta am stat cam 3 sapt da nu-l manca si m-a pus de l-am scimbat iar
cu Milumil.....si-am ramas cu el.vad ca a inceput sa pape mai bine si mai cu pofta
fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
shtephy spune:
Ancutza si eu pup norica mea frumoasa si pe mami a ei.

Raluci foarte fain balansoarul,te astept cu impresii cand il primiti.
Simina pup fetita vesela si jucausa.
Camelia il pupam pe Davidut pe burtica si il rugam sa o lase pe mami sa doarma si sa forumeasca.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
camelia86 spune:
Shtephy un
pentru mamica frumoasa si pentru copiii ei reusiti si cuminti.
pentru bebeii care azi implinesc lunite si pentru mamicile lor.
am pus poze cu bebelul pe picassa
Camelia
fericita de
David Cristian ( 14 dec. 2009)
RamonaCopot spune:
Salutare,
Lumi merci ca m-ai luminat cu cantitatea de laptic /kg corp. Habar nu aveam de asta. De luni incerc sa imi fac programare la o pediatra buna de care am auzit zilele astea sa vad ce ne sfatuieste, ca DOminic abia daca papa jumatate din cat ar trebui 
si eu mai am pretentia sa mai ia si in greutate
. Nu stiu ce o fi cu el de nu ii mai place lapticul. I-am dat milumil, apoi am luat o cutie de Humana din care nu a papat nici 3 masuri si nu i-am mai dat ca am vazut (dupa ce am desfacut cutia, ca expira luna aceasta, si am cumparat-o inainte de Craciun 
)..oare ce laptic i=o placea lui? Ca vad ca nici ala de la tzitzi nu-i mai place, abia papa si din ala 60. Mofturos ca masa e si broscoiul meu
.
V-am zis zilele trecute ca o sa-l botezam pe Dominic prin august-septembrie cand se intoarce si tati, dar m-am razgandit
. SI iaca asa, azi vb cu preotul si duminica viitoare in 10 mergem cu el sa-l botezam, impreuna cu familia mea(ca din familia sotului, nu pot sa vina, "ca e prea departe si luni e zi de scoala" 

) si cativa prieteni buni. Dupa biserica o sa mergem undeva la un restaurant, fiecare comanda ce vrea, papam si bem ceva si apoi acasa la baita. Nici macar nu stiu la ce restaurant sa ii duc, dar cred ca ma gandesc eu atunci pe loc
. Sper sa nu ma razgandesc din nou pana duminica, ca nu ar fi prima data 

. Ah...am uitat sa va zic, ca va invitam si pe voi
, dar daca si la voi luni e zi de scoala va intelegem. 
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
dana n. spune:
Lavinia, Dienutze, Lumi, Simina, Lylyana, Shtephy, Dankutza, Raluci, va multumim ptr urari! Numai bine si puilor vostri.
Uram si noi la cat mai multe lunite lui David de mami Miany si lui Iulian de mami Monis.
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Salutare, Ah...am uitat sa va zic, ca va invitam si pe voi ![]() |
eu confirm prezenta, multam pt invitatie
. noi am fixat botezul tot duminica, pe 31, acu sa vedem cine se duce la scoala si cine nu Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
monis5 spune:
Multumim de urari!!!!! si dorim si noi numai bine colegilor de sarbatoare, cei 2 David. Miany si Dana.n sa va traiasca baietii, sa fie sanatosi si fericiti! 

Va invitam la o cinste 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) l-au primit pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri

My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)