Fulgusori de nov-dec 2009 (1)-Bun gasit la scutece
Raspunsuri - Pagina 14
dankutza spune:
Ramona poate ca nu ii place lapticul respectiv. Incerca si cu alt tip de laptic, dar nu inainte sa intrebi dr. Verioara mea, care este medic de familie, i-a dat lui bebe Milumil, Nan, Humana si pana la urma i-a placut Bebelac (care am inteles ca este cel care se da gratuit de la stat). Deci, bebe mananca ce vrea el. Eu, am auzit multe pareri de bine despre Lactana-Topfer. Asta o sa i-l dau. Sper sa ii si placa. 
Simina multumesc de raspuns 

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank">
Cezarica face baitza
RamonaCopot spune:
Lylyana
, va asteptam cu mare drag
.
Dankutza
, asa ma gandesc si eu. Cu pediatra mea nu rezolv nimic, ca deja i-am zis de preoblemele astea cand am fost la bilantul de 2 luni si a ridicat din umeri. M-a lasat masca, mai ales ca a vazut cu ochii ei ca intr-o luna abia a pus pe el in jur de 500 g. Deci la dr asta e valabila chestia aia, "te duci bou si vii vaca", dar pana nu gasesc un alt dr mai competent, asta e...
Sincer, de laptele ala Topfer, abia azi la voi am auzit prima data. Nici nu cred ca exista prin Alba asa ceva. As incerca, dar mi-e si frica sa o fac de capul meu sa nu il constip si mai tare pe bebe, ca am vrut sa luam NAN, dar am auzit ca asta e renumit pt scaunele tari, iar la noi e deja o problema asta. O scot eu cumva la capat, de luni pun mana pe telefon si nu ma las pana nu obtin o programare cat mai urgenta la alta pediatra.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
gratiana77 spune:
LA MULTI ANI MAMICILOR SI MULTA SANATATE BEBICILOR VOSTRI! Anul 2010 sa va aduca tot ce va doriti!
Abia astept sa intru in clubul scutecelor!
36+
(Amaris-Stefania)
AMR 5 saptamani!
poze
monica_80 spune:
RamonaCopot si noi confirmam prezenta, o zi de chiul de la scoala merge ![]()
si noi am facut botezul la printesa a doua zi de craciun. spre sa am timp intr-o buna zi sa postez si eu niste poze cu printesa scumpa.
in legatura cu lapticul si noi papam san si supliment milupa. i-a placut de la inceput si nu am incercat sa-i dau altceva. adevarul e ca fata de lapticul pe care il dadeau in maternitate cu milupa te lingi pe degete (am gustat si eu
). 
RamonaCopot spune:
Ariadna (AVALON) bine ai (re)venit printre noi la scutece. Abia astept sa ne mai impartasesti si noua din experienta ta cu doua comori.
si sanatate multa la mami si la bebei.
Ramona,
Lumi_Richard spune:
Mai fetelor,eu nu prea inteleg cum e posibil sa nu-i placa un anumit tip de lapte bebelului....pai ce,ei au experienta sau pot compara gusturile daca nu incearca mai multe? Ar trebui sa consultati pediatrii,nu cumva sa faceti experimente fara rost pe saracii copii.
Chiar daca am auzit ca alte tipuri de lapte ar fi bune,eu nu vreau sa schimb Nan1,mai bine sa nu stie ce gust au altele,ca pe urma ma deruteaza pe mine.
Sper sa nu va suparati,dar pur si simplu nu inteleg....
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
RamonaCopot spune:
Lumi...si eu gandesc ca tine. Doar oare de ce nu papa? Nu stiu cum is pediatrii adevarati, dar astia 2 la care am fost eu, au zis "poate nu le place laptele", nu zau???(zic eu). Si ce e de facut? mai insisit cu asta sau ce fac? ...... liniste.
Fetelor (Monica
), tare ma bucur ca incet incet mai confirmati cate una prezenta la botezul lui Dominic
. Stiam eu ca voi sunteti fete de gasca si veniti sa fiti alaturi de noi
, ca familia are trebi importante, nu gluma. Noroc ca noi suntem 4 frati si vin ei, ca asa era biserica goala
.
Ramona,
Lumi_Richard spune:
RamoC,ma bucur ca iti foloseste cumva informatia. Eu inca tin condica cu tot ce intra/iese din fiica-mea,la sfarsit de zi trag linia si vad cat a papat.
Nan1 este,mai degraba,renumit pt gaze,nu pt scaune tari. Annabele iese o data,maxim 2 ori pe zi cu scaunul(ceea ce este normal la un bebe care papa doar formula), si scaunul este moale. La inceput(demult-demult,ca acum e fata mare),a avut cateva problemute,dar ii dadeam Debridat,Baby Drink....si s-a reglat tranzitul.
Am hranit-o,i-am cantat,m-am jucat cu ea,apoi i-am dat suzeta(seara a inceput s-o accepte) si am pus-o in patut.Acum o aud cum `vorbeste` cu Mutulica(e pe perete in dreptul ei)...Si vorbeste din ce in ce mai tare,apoi parca miorlaie si daca nu ma duc sa o mai mangai,incepe sa planga.Mai am cateva minute la dispozitie!![]()
Lumi_Richard spune:
Am fost la ea,i-am dat din nou suzeta pe care a scuipat-o ca sa aiba motiv sa ma cheme,iar acum a adormit si eu imi pot face de cap pe DC![]()