Fulgusori de nov-dec 2009 (1)-Bun gasit la scutece

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

mi-a palcut mult, Monis cand ai zis ca ai vrea sa fii o musca pe tavan si sa vezi cum se descurca cineva cu doi bebelusi in conditiile in care e atat de greu cu unul! Ei bine, sa stii ca e greu dar nu imposibil, o zic cu toata sinceritatea! Eu ma decsurc singura cu ei ziua iar seara ma ajuta sotul la baita. Iar noaptea tot singura, ca sotul doarme, merge la serviciu si nu vreau sa-l terzesc. Am avut si zile grele, cu colici, dar le-am "ciuruit", vorba lui Base... lui Emi i-a prins din prima Infacolul, iar la dRgoas am gasit combinatia ideala de siropuri (ca doar infacol nu a avut efect, urla in fiecare seara cel putin 2 ore).
Acum gangurim, radem la mami si suntem deja niste baieti mari si ascultatori... ne rasfata mami in brate, dar ce sa-i faci, nu se poate abtine sa nu ne dragaleasca cat e ziua de lunga.
Noi am inceput sa dam atentie jucariilor, dormim in leagan, ascultam muzica de la leagan (am descarcat "cutiuta muzicala" de pe net, apropo de cantecelele copilariei noastre, cel mai mult ne place "ceata lui pitigoi/dai intr-unul tipa doi") si de la caruselul atast de patut, ne amuza jucariile zdranganitoare). Am doi copii cu personalitati diferite, Dragos e un zambaret care rade de cand se trezeste pana adoarme, si in somn... iar Emi e un serios, zambeste mult mai rar dar cand o face ma topesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ariadna, bun revenit. Ma bucur mult ca s-a incheiat cu bine si ca acum sunteti, cu cativa pasi , intr-o poveste noua si fericita. Sa ai puterea sa te descurci cu 2 bebei singura, draga mea... si sa ai bucurii duble toata viata!

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ava sau Ariadna33, indiferent cum te numesti acum, eu ma bucur ca ti-ai facut timp sa intri si sa povestesti cu noi, pentru ca ne era tare dor de tine!. Sper ca cei doi printisori ai tai sa te lase sa forumesti cu noi cat mai mult!Te admir pentru faptul ca rezisti cu minunatiile tale, dar imi imaginez ca ti i-ai dorit enorm si ca nici un sacrificiu nu e prea mare din moment ce te poti bucura in fiecare clipa de zambetul, ganguritul sau plansul lor!Te pup!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
poze noi cu bebeloiAvem doua lunite!!!!Minunea Mea Rares CristianNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33
Eu am lipsit o perioada buna dintre voi in sensul ca nu am mai putut posta pentru ca mi-am inchis contul Avalon din anumite motive... mi-am reactivat acum un cont mai vechi si iata-ma din nou printre voi. Bine v-am regasit la scutece!

Ma bucur mult ca ai revenit,mi-a fost dor de tine,draga mami de naparstoci.

Regret ca ai trecut prin atatea greutati in ultimele saptamani de sarcina si in timpul nasterii ,dar ma bucur ca acum sunteti bine ,sanatosi si frumosi .

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ava,ma bucur foarte mult sa te vad!!! Imi pare rau pt toate necazurile,dar bine ca s-au terminat! Ti-am admirat flacaii,sunt foarte scumpi! Si te-am admirat si pe tine,esti o mamica foarte frumoasa,felicitari pt kg-le pierdute!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Si mie mi-a fost dor de voi, dragele mele Ramona, Ionela, Lavinia, Lumi! Ne astepta multe intamplari minunate impreuna, vom impartasi toate aici la scutece! Va doresc numai bine, voua si bebelusilor

Bine ai venit pe lume, bebe Matei! Refacere rapida, Carla si laptic mult!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

La multe lunite DAVID -ANDREI ,pui de Miany ,IULIAN ,pui de Monis ,DAVID ,pui de Dana!!!!Sa cresteti mari si sanatosi!Pupici la mamici.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Miany, Lumi multumesc de raspunsuri.

Camy, Lidia multumim de aprecieri.

Miany La multi ani pentru cele 3 luni ale lui David!

Monis La multi ani pentru cele 2 luni ale lui Iulian!

Dana N La multi ani pentru cele doua luni ale lui David!

My_lady am vazut si am admirat pozele de la botez. Ai o adevarata printesa!

Lavinia pe jucaria asta am pus si eu ochii. Dar ma gandesc ca are deja un carusel si o steluta (care canta si proiecteaza ursuleti pe tavan). Cred ca daca i-as mai lua si pe asta, as exagera. Ar avea 3 chestii legate de pat. SI totusi... poate ii cumpar. Ma gandesc ca o fi un pic mai ieftina la Babyexpo.

Flavours de unde cumperi Lactana (Topfer) si care e pretul unei cutii? Eu auzisem ca se gasesc numai la Dona. Dar e la toate farmaciile Dona sau doar la unele dintre ele? Eu, as vrea sa ii cumpar o cutie de Lactana 1 ca sa vad daca ii place. Ca e si asta o chestie. Daca nu ii place lapticul respectiv, nu il mananca si pace. Sunt unii bebei care isi aleg ei lapticul, indiferent de ce vrem noi.

andrutza nu i-as da nici eu ceai, ca nici mie nu imi plac ceaiurile, dar cand se chirceste si se invineteste la fata din cauza colicilor, cedez si ii dau. Cred ca de Baby Drink au mai cedat colicii. Nu indraznesc sa i-l scot. Oricum i-l diluez in mai multa apa si ca amestecul asta ii fac lapticul. Ii dau mai rarut Espumisan si Sab Simplex.

Ariadna_avalon Doamne prin ce ai trecut. Nu am mai stiut nimic de tine, dar ne-am inchipuit ca nu ti-e usor cu 2 dintr-un foc. Oricum, totul e bine cand se termina cu bine. Ma bucur ca esti bine si tu si bebeii.

Simina poti sa imi spui, te rog ce formula de lapte praf ai folosit de la inceput si pana acum. DIn cate imi aduc aminte, a trebuit sa le schimbi.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

Monica80 regret ca s-a lipit afurisitul ala de stafilococ de tine.Iti tin pumnii sa il invinga augmentinul si sa nu fie nevoie de nici o operatie.

Alinush sanatate lui Dragos,sper sa functioneze tratamentul si sa se simta bine in curand.

Krelia eu stiu ca e normal sa regurgiteze bebelusii.Stefi o facea mereu ca era cam haplea,manca foarte repede si din cand in cand varsa chiar in jet.

Lumi sa fie intr-un ceas bun crestinarea micutei.Ati fost foarte frumosi toti.
Copiii sunt bine amandoi .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

u all

adriana - ai PM, welcome back, ma bucur ca ati trecut cu bine peste toate greutatile

am facut si eu comanda de www.bebecurier.ro/popimg.php?img=0&img_id=5509&img_title=COSATTO - GOO-GOO ROCKA LITTLE BUNNY" target="_blank">balansoar il astept sa vina

de asemenea am luat si batista bebelusului, este super ok, nu as fi reusit sa scot cu pompita ce am scos cu batista

LA MULTE LUNITE LA MULTI ANI bebelusilor dragi

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubimdrag
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput