Fulgusori de nov-dec 2009 (1)-Bun gasit la scutece
Raspunsuri - Pagina 11
Lumi_Richard spune:
Simina,nici a mea nu papa la fel la fiecare masa. O singura zi s-a intamplat sa pape cate 130ml la toate mesele.Cel mai mult a papat 190ml. Eu folosesc in continuare caietul pe care trec cat si la ce ora papa,pisu,scaune,vit D,Ca,Infacol...intr-un cuvant,tot ce intra sau iese din fiica-mea

Acum a terminat de papat si a adormit,ma duc sa o echipez sa iesim afara.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
lylyana.ion spune:
Neata la amiaza si de la noi
La multe lunite sarbatoritilor de astazi 
David de mami Miany 
David de mami Dana 
Iulian de mami Monis 
va
pe toate
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Acum a terminat de papat si a adormit,ma duc sa o echipez sa iesim afara. Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
Am fi iesit si noi ,da ploua

fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Lumi_Richard spune:
Ne-am intors repede,ca bate un vant de ma ustura urechile!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Flavours spune:
bun gasit la scutece!
am vazut discutii despre formula de lapte si ceiut si am zis sa dau si eu un pic de feedback. eu alaptez, dau si formula si uneori(rar) ceai.
pentru ca nu am avut norocul sa pot alapta exclusiv am fost in mare dificultate in a alege o formula de lapte care sa ne convina... in maternitate i-au dat Nan1. ca toate au si bullshit-uri prin ele e clar si de aceea ii dam mai multe formule de lapte... macar sa nu ia prea mult dintr-o singura porcarie. asadar, acum el papa si Nan 1 HA, Lactana de la Topfer (este bio, miroase oribil, dar sper sa fie mai bun), Aptamil si mai am in sertar nedesfacut Humana. a nu se intelege ca le amestec in acelasi biberon... fiecare masa cu alt lapte, asta dupa ce ii dau san... are si mese exclusive de san, insa doar noaptea cand am mai mult lapte se pare.
la ceaiuri... am incercat Roiboos (exista niste studii ca ar ajuta cu colicii) si pare sa ii placa, ceai de chimen, ceai de chimen si anason.
mami de
Tudor (04.11.2009)
monica_80 spune:
| citat din mesajul lui lorex Fetelor, stiti cumva unde gasesc Oxitocina? Mi-a zis ginecologul sa-mi procur si ca nu prea se gaseste. Ma gandesc ca voi care ati trecut deja prin faza asta ma puteti ajuta! Multumesc anticipat! ![]() _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu IURIA www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album LA MULTI ANI 2010!!! ![]() ![]() ![]() |
lorex din cate stiu eu in republica moldova se gaseste, daca ai pe cineva care ajunge acolo roaga sa-ti ia. la mine a avut dr din rezerva proprie.
andrutza spune:
Referitor la ceai, pediatra mea a spus ca, indiferent de tipul de lapte cu care e hranit bebe - lp sau lm, nu se da ceai !!!! Asa am facut si la Simona si a fost ok, pe ea nu am alaptat-o decat pana la 2 luni jumatate. Probabil ca au nevoie de hidratare suplimentara vara, dar cum la noi nu e cazul...
Fetelor, eu am gasit Infanrix Hexa cu 205 lei si Rotarix cu 221 lei. Daca sunteti interesate de unde, trimiteti-mi PM si va raspund.

andrutza spune:
| citat din mesajul lui Flavours bun gasit la scutece! am vazut discutii despre formula de lapte si ceiut si am zis sa dau si eu un pic de feedback. eu alaptez, dau si formula si uneori(rar) ceai. pentru ca nu am avut norocul sa pot alapta exclusiv am fost in mare dificultate in a alege o formula de lapte care sa ne convina... in maternitate i-au dat Nan1. ca toate au si bullshit-uri prin ele e clar si de aceea ii dam mai multe formule de lapte... macar sa nu ia prea mult dintr-o singura porcarie. asadar, acum el papa si Nan 1 HA, Lactana de la Topfer (este bio, miroase oribil, dar sper sa fie mai bun), Aptamil si mai am in sertar nedesfacut Humana. a nu se intelege ca le amestec in acelasi biberon... fiecare masa cu alt lapte, asta dupa ce ii dau san... are si mese exclusive de san, insa doar noaptea cand am mai mult lapte se pare. la ceaiuri... am incercat Roiboos (exista niste studii ca ar ajuta cu colicii) si pare sa ii placa, ceai de chimen, ceai de chimen si anason. mami de Tudor (04.11.2009) |
Flavours, din cate situ eu, nu e ok sa-i dai mai multe formule de lapte odata. Cel mai bine intreaba medicul la urmatoarea vizita. Eu i-am schimbat laptele Simonei pe la 3 luni si am facut-o. la sfatul pediatrei, inlocuind treptat cate o masura din biberon, nu brusc, pentru ca organismul ei era deja obisnuit cu altceva.
Eu ii dau Humana in completare la lm, e super ok, il accepta bine
si nu-l prea da afara. Plus ca are colici in limte acceptabile, dar asta nu tine doar de lapte.
Flavours spune:
da stiu ca de obicei se da un singur tip de formula de lapte, dar daca vei cere unui pediatru o explicatie nu iti va putea spune de ce. e alegerea noastra... pediatrei i-am zis si nu a putut obiecta prea tare pentru ca nu avea argumente clare. bebe e ok... de la 3 kg acum are 5kg si o suta... iar la vizita de acum o luna luase in inaltime 7 cm de la nastere. pediatra a zis ca e totul ok cu greutatea si inaltimea si sa continuam asa...
mami de
Tudor (04.11.2009)
ariadna33 spune:
Buna mamici si LA MULTI ANI 2010!
Eu am lipsit o perioada buna dintre voi in sensul ca nu am mai putut posta pentru ca mi-am inchis contul Avalon din anumite motive... mi-am reactivat acum un cont mai vechi si iata-ma din nou printre voi. Bine v-am regasit la scutece!

Eu nu sunt atat de nostalgica in legatura cu perioada de gravidenie, desi a fost superba, nu-mi imaginam ca voi fi vreodata gravida... pentru cine nu stie povestea mea, pe scurt am reusit la varsta de 38 de ani, dupa 7 ani de incercari sa am gemeni... si cand spun "incercari" inseamna pe scurt 2 sarcini pierdute, 6 inseminari si 5 fertilizari in vitro (in tara si strainatate).
De ce spun ca nu sunt asa nostalgica, desi as lua-o oricand de la capat fara sa stau pe ganduri, pentru ca rezultatul este doi baieti sanatosi si frumosi (ca orice cioara imi laud si eu puii!)... pentru ca la mine ultimul trimestru de sarcina (adica perioada cat am lipsit dintre voi) a fost putin cam neasteptat, mi s-a declansat o colestaza de sarcina si m-am simtit foarte rau, analizele mele de ficat erau naspa de tot, am fost la un pas de icter... monitorizari fetale foarte dese ca sa nu intre copiii in suferinta fetala, teste non-stress, si tot asa, daca s-ar fi vazut vreo problema cu bebelusii s-ar fi facut imediat cezariana, insa multumesc lui Dumnezeu ei erau bine si luau in greutate cum trebuie... ultima luna de sarcina nu am mai putut sta culcata, dormeam in sezut, burta era imensa, pana si asistentele obisnuite cu burti gata de nascare se mirau de a mea... Imediat ce am intrat in luna 9, la 37 de saptamani am facut cezariana... copiii au fost mari pentru o piticanie ca mine de 1,54 m, unul a avut 3 kg si celalalt 2,6 si nu a fost nevoie sa stea la incubator nicio secunda, au respirat imediat.
Insa cezariana a fost si ea cu complicatii, am avut o hemoragie pe care doctorul meu a reusit s-o opresca cu greu, mi-a zis dupa operatie ca i-am cam bagat in sperieti... anestezie generala desi am vrut rahi-peridurala nu s-a putut pentru ca am facut toata sarcina tratament injectabil cu anticoagulante si era pericol sa sangerez in maduva...
Dupa cezariana am avut o anemie accentuata, hemoglobina mea ajunsese la 6,8 si doctorii ziceau ca mai mult ca sigur a fost greseala de laborator, insa eu stiu cum m-am simtit atunci, cand ma ridicam in picioare se invartea camera cu mine si mai stiu ca daca inainte de operatie aveam hemoglobina sub limita, 10 in conditiile in care luam 2 pastile de fier pe zi din luna 4 de sarcina... am mai facut si o depresie postnatala nasoala, eu care ma consideram super-tare, dar slava Domnului nu m-a tinut decat cateva zile, piticii mei m-au vindecat de orice in cel mai scurt timp posibil! La 2 saptamani dupa nastere am revenit la greutatea dinainte de a ramane insarcinata, 57 kg si eram ca noua, laptic putin dar le-am dat la amandoi desi a fost nevoie de completare lapte praf ma bucur ca am avut si atat pentru anticorpi.
Acum crestem frumos, mai avem putin si implinim 2 luni.
Ma bucur ca v-am regasit si va multumesc pentru toate gandurile voastre bune, pentru toate urarile pe care ni le-ati transmis, va trimitem si noi inzecit numai ganduri bune si va dorim Un An Nou fericit, cu realizari minunate si sa va umple pruncii vietile de bucurie!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de
Emil-Gabriel si
Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

cu
IURIA