Fulgusori de nov-dec 2009 (1)-Bun gasit la scutece

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Filmuletul cu prima baita

http://www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I

Poze noi de la cumpana dintre ani

http://family.webshots.com/photo/2701846870105874155JQOSPr

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

ce dragalasa e printesa ta

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimineata! Hop si eu pe aici! Sunt extrem de fericita ca ne reintalnim la scutece, si as dori sa va urez tuturor un BINE V-AM GASIT! Noul an sa ne aduca numai impliniri tuturor...sa avem copiii sanatosi si sa ne intalnim cat mai des aici pe forum!

Am vazut poze frumoase de la botezul fetitelor de LumiRich, Laurairina si Anabelle, am admirat-o pe fiica Dankutzei si am pupacit monitorul la vederea filmuletului cu fiica Siminei!

Urez un sincer LA MULTI ANI LUI DAVID de Miany pentru cele 3 lunitze!

LA MULTI ANI IULIAN DE MONIS pentru cele doua lunitze!

LA MULTI ANI DAVID DE DANA N pentru cele doua lunitze!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
poze noi cu bebeloiAvem doua lunite!!!!Minunea Mea Rares CristianNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata dragi mamici si dragi fulgusori!!!

Azi va invit eu la o cafeluta buna!

Dankuta,si eu i-am dat PreNan,iar apoi Nan1. Nu i-am schimbat lapticul si nici nu am de gand sa i-l schimb,din moment ce nu stie alte gusturi,nu poate face nazuri ca nu ii place. Pediatra a spus ca, atata timp cat ea papa si creste bine,sa merg doar pe asta.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Lumi multumim de !

Am observat ca Raresh e foarte linistit atunci cand imi aude vocea...daca vorbesc cu el sta calm si singurel aproape doua ore...dar trebuie sa vb in continuu...asa ca ma tenteaza sa cumpar www.coolbaby.ro/jucarii-muzicale/70904-jucarie-vocea-mamei-chicco.html" target="_blank">ASA CEVA! Ce parere aveti?

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
poze noi cu bebeloiAvem doua lunite!!!!Minunea Mea Rares CristianNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna dimineata!
Azi noapte am avut bebelusa ca din carti! Mi-a dormit regulamentar, 2-3 ore, apoi somn imediat, nu maraieli, nu joaca!
Mami este suepr fresh, cum nu mai tine minte ca poate sa fie
Acum ma fac frumusica sa iesim putin. Dar nu inainte sa urez de bine puisorilor nostri care au implinit 2, 3 sau 4 lunite!

Sa fiti sanatosi, destepti si norocosi pui frumosi!
Gabriela de mami Gia
Davidut de mami Miany
Davidut de mami Dana n
Iulian de mami Monis
Tudor de mami Andrelina

Monis, in legatura cu vaccinul rotarix, am citit multe cazuri cu bebelusi cu pb de stomac, de aia ma gandeam ca ar trebui sa fac acest vaccin. Multumesc de raspuns

Dankutza, mie mi-a recomandat Nan HA, inca nu ii dau, dar cand voi trece pe LP cred ca schimb cu Toepfer, tinem legatura.

Camy, drum bun si petrecere grozava!

Pup caci fug acum!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa spun,Lavi....Eu nu i-as subestima,chiar daca sunt atat de mici. Eu cred ca el reactioneaza simtindu-te in preajma,nu cred ca ar reactiona la fel daca ii pui inregistrarea.

Annabelle face figuri la mancare...ieri a mancat cam putin,dar tot bine dispusa este si tot a luat in greutate,deci pot sta cat de cat linistita. Tocmai a petrecut 40 minute singura pe salteluta de joaca,acum sta in brate la mamaia si se uita la TV

RamoC,parca tu intrebai cam cat trebuie sa pape un bebe. Minimum 120ml/kg corp(nu mai tin minte cat era maximum), nu trebuie sa pape la fel la fiecare masa, sunt bebei,nu robotei,ca si noi,cateodata mai mult,cateodata mai putin.

Shtephy,ce fac bomboneii? Va pupic dulce pe toti

Mergi la inceput

La cat mai multe lunite

Gabriela,cel mai `mare fulgusor` Happy 4 Months Birtday!

David Andrei, happy 3 Months Birthday!

Iulian, Happy 2 Months Birthday!

David, Happy 2 Months Birtday!

Tudor,Happy 1 Month Birtday!

Sa fiti sanatosi si papaciosi,sa ne cresteti mari,si sa va faceti parintii fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMINA pup bebelina pt urarile de La Multi Ani!. Ce rade ea cand o rostogoleste mami.

DANKUTZA sa iti traiasca printesica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata fetele!!!!
In primul rand multumim pentru aprecieri .Asta cu rostogolitul am inceput sa o practicam cam de 2 sapt , dar mai facem si gimnastica din maini si picioruse , exercitii pasive/active, ca sa facem muschi si ne place + ca face cerculete din manute si bicicleta cu piciorusele, atunci cand este fff hapy

Lavi s-ar putea sa ai succes cu jucaria aia.Fimea radea cu zgomot cand am vizionat filmuletul cu gimnastica

Lumi nu pot sa-mi dau seama ce cant de lapte papa pe zi pt ca are mese diferite, ba 120, ba 90 , ba 50.Ceai papa mai mult dimineata intre bibe de 9-10 si 12-13 si noaptea pe la 1-2

Lidia petru complimente

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

La cat mai multe lunite

Gabriela,cel mai `mare fulgusor` Happy 4 Months Birtday!

David Andrei, happy 3 Months Birthday!

Iulian, Happy 2 Months Birthday!

David, Happy 2 Months Birtday!

Tudor,Happy 1 Month Birtday!

Sa fiti sanatosi si papaciosi,sa ne cresteti mari,si sa va faceti parintii fericiti!

LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!!!!!

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput