Canadiencele and friends slabesc!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ruxij, Mimitete, sinteti mortale! Probabil ca dupa 20 de minute, la mine nu mai arde nimic, asa ca nu bag mina in foc nici pentru 20, nici pentru o ora. Pe vremea cind ardeam, stiam ca dupa o perioada de incalzire si vreo 20 de minute de efort, organismul incepe sa elimine toxine si trecere la arderea grasimilor... probabil ca de restul pina la o ora (stii ca astia cu artele martiale sint exagerati!) ai nevoie va sa se vada si rezultate spectaculoase prin sport. Eu as fi multumita daca pe linga mersul pe jos, as mai baga macar jumatate de ora de gimnastica, plus inotul... numai ca nu ma prea ajuta corpul in momentul asta nici pentru atit.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij, ce figura esti!

Ana, daca ti-e greu cu tocatul verzei incearca sa cumperi kit de coleslaw. Are si ceva morcovi pe acolo, dar e OK.

Eu folosesc in general varza aia creata, imi mai place si Boston dar aia o gasesc mai rar. Mai cumpar si cutiile alea cu salata organica, gata spalata si in diverse combinatii. Separat mai cumpar spanac, ridichi, ceapa verde si castraveti. Pentru mine asta-i combinatia ideala, alteori mai punem ardei si rosii sau florete de conopida, morcovi rasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Gals, ia ziceti-mi si mie, cele care va luati "brown bag" la servici, ce va puneti acolosha? Eu am doua probleme cu brown bags. Unu ca nu stiu ce sa pun altceva decat sandwichuri. Si doi ca mananc sandwichul la 10am, nu pot sa rezist pana la 12 sau 1 cand stiu ca sade in geanta singuratic. Si prin urmare pana plec mai mananc INCA un lunch Asa ca mananc aproape zilnic la Chipotle sau Panera, macar sa mananc un singur lunch. Uneori Thai--mereu acelas lucru-yellow chicken curry:)) Voi ce va puneti la pachet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nelia-sigur ca te incurajez si spun ca dc vrei sa ai 2-3h de sport pe saptamina DEPINDE DE TINE sa pleci de acasa-eu asa bag 2h de gym in weekend,las kids cu tati si simbata si dumi de la 9-10am,nu ma intereseaza ce bodogane,acuma am in plan sa mai bag si vinerea ca a venit azi soacra
Ruxij-esti mortala ca de obicei,dar legat de brownbag,uite cateva idei- fructe(mar,para,mandarine),opunguta ziplog pe care scrie50kal,si doar atatea cerelea intra(deci la 10amesti asigurata),orezculegume siputinpui sau shrimpi,o supa, ceva placinte,vb de ce gatesc acasa, sau o salata maricica, ori de verdeturi si brinza, ori de peste cu lamaie(eu fac pachete pt toti 4 dupa 9.30pm si crede-ma ca in 15 minsunt gata)..A sigatescmaxim de 2 ori pe saptamina-nu lipseste ciorba si tocanita la kids, de obicei duminica fac vreo 3feluri si pe miercuri inca o supa/ciorba,dar retete din alea de 30min maxim..Si crede-ma cu cu astfel de lunch bag sigur nu pui pe tine-tin pumnii!
Va pup pe toate si sa aveti spor!

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nelia, cu Monti poti sa amesteci branza cu ou, sau carnea de pui cu ou sau branza(in salate)?

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Vin sa va zic si eu despre mine repede, cat am inca entuziasm: mi-am facut de dimineata exercitiile de stretching si toata ziua am mancat portii mici.
La inot inca nu am ajuns- am hotarat ca mai intai trebuie sa dau jos cateva kilograme, ca mi-e rusine sa ma arat acum in public in costum de baie.
Am citit cate ceva despre MUFA si pare sa mi se potriveasca. Am sa incerc sa urmez si eu cateva din recomandari, si voi incerca zilele urmatoare sa prepar si apa din regim -sunt curioasa ce gust are.

Pls, dati-mi si mie pe pm un link mura-n gura unde va gasesc pe ce celalat site. Sunt atatea team-uri, ca m-am incurcat in ele.

Ce sperietura am tras cand m-am inscris acolo: am dat datele mele cu greutatea in pounds,ca asa imi arata mie cantarul, dar pentru inaltime am schimbat la sistemul metric. M-a socat cand am vazut ca am BMI in afara graficului la 63 si ceva- programul a schimbat automat pounds cu kg si aveam 176... asa cevaaa...

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Bai, ce ma tentati cu spark-ul asta, dar mi se pare ca deocamdata nu pot sa tin regim cu nr caloriilor, o data ca nu stiu cate mi-ar trebui pentru laptele produs pe zi si apoi ca mananc anapoda si inca destul de mult. Dar ajung eu acolo, la regim ca lumea !

Ana, sa stii ca mama arata asa cu multa munca, a mers la gimnastica din adolescenta si acum la 50+ se duce chiar mai des decat atunci. Stie programele pe de rost ca in Targoviste nu e decat o sala sau doua unde au instructor de aerobic, le da clasa la pustoaice. In schimb cu mancatul e cam dezastru, adica e gurmanda, mananca ce-i place cu pofta (mai ales din alea interzise) si apoi flamanzeste si merge cat poate de mult la gym ca sa dea jos.
Chiar si asa e modelul meu

Vorbeati de cereale dimineata, eu sunt de-pen-den-ta de cereale cu lapte dimineata. Este "cafeluta" mea, sotul zice ca nici nu deschid bine ochii pana nu-mi termin castronul cu cereale.
La prima cura renuntasem la ele in favoarea unui mic dejun cu mai multa proteina (ou fiert cu rosie/branza de veci), dar dupa Victor am cautat ceva cu mai putin zahar, si am gasit terciul de oatmeal de la President's Choice, ii zice instant oatmeal pentru ca il fierbi la microunde, n-are zahar deloc. La inceput intra mai greu dar apoi, de foame, il mancam. Pana am ajuns la greutatea dorita si apoi am trecut la alea cu zahar. Dar ghici cine il mananca acuma ? Victor ! Ca a gustat si el cand mancam eu si acum e la fel de dependent ca mine de cereale, bine macar ca de unele mai sanatoase !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Multumesc sau nu-multumesc ca mi-ati confirmat faza cu bautul apei. Inca mai speram sa distruga cineva mitul asta si sa-mi spuna ca am rabdat degeaba atata timp

Cu arsul caloriilor si eu stiam ca dupa 20 de minute de activitate fizica incepe, dar poate o fi diferit la barbati, sau poate depinde si de tipul de activitate (nu va ganditi la prostii, da, stiu ca si asta consuma calorii)

CRISMIR, pai Brasovul avea echipa tare la baschet, mai ales la junioare, nu mai spun de Sf Gheorghe . Eu am avut ghinionul sa fiu intr-o generatie fara juniorat prea mult datorita desfiintarii cluburilor sportive dupa 90 si a dezinteresului pentru sport, dar am avut sansa de a prinde perioada de glorie a echipei de baschet din Targoviste, am doua medalii de campioana nationala la senioare (fara sa-mi recunosc prea multe merite, eram mai mult copil de mingii la vremea aia). Ehehe, ce mai vremuri !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Laura, bafta! Eu sunt si mai grasa ca tine :(

Cu cerealele, cornflakes sunt pline de zahar? Ca mie imi plac alea, nu cred ca's prea rele. Da' eu le-am mancat azi la cina, nu la mic dejun, impreuna cu o portocala (da, stiu fructe dimineata deh..) M-am gandit sa nu mai mananc out si sa ma duc la gym in lunch break si sa imi brown bag. Daca tot am permisul ala de parcare si gymu' e peste drum...:)) Denisam, tnx pt idei, sunt grozave! Dar cu salata, cum pui dressingul? Il pui de acasa? Sau il iei cumva in vreun container? Nu se flescaie salata aia? La mine tb si ceva proteine ca de nu, nu tine lunchu' de foame si cand m-oi repezi in frigider la ora 5pm, prafu' se alege. Pana una alta ieri si azi m-am mentinut sub 1400 cal, daca am facut calculele corecte, deci sper sa scad macar un pound intr-o saptamana. Pana ma organizez si cu gymul si dupa aia poate s-or duce mai multe:) Sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Imi puneam si eu salata citeodata pe cind lucram. Musai cu proteine, ca altfel nu rezistam. Puneam carne de pui, cabanos sau bits de bacon si ou.
E mai bine asa decit sa maninci out, ca iti poti calcula dinainte caloriile. Daca faci si workout la Ismail ai scapat de o grija! Apoi toti banii care ii economisesti ca nu maninci out ii dai pe haine marimea 8 (sau 6).

Mergi la inceput