Canadiencele and friends slabesc!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

A, si pe Israela ia cititi aici

http://www.irinareisler.ro/2009/02/05/israela-a-slabit-100-de-kilograme-cu-ajutorul-dansului-si-al-portiilor-mici-de-mincare/

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Diana, pai mama ta e reprezentativa la capitolul "slabanoage tinere si frumoase", sau cum se reuseste cu vointa:)) daca Maru ar vedea-o...

Cristina, cind incepem la sala?

eu am trisat azi putin cu ceva de prajitura si o cafea cu bailey in plus fiind pe acasa, dar de miine la job n-am ce face, portii mici la pachet, frigiderul de acasa nu-i pe acolo si e prea frig sa-mi vina sa atac vreun thai in pauza de prinz, asa ca n-o sa mai am conditii sa trisez.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Deci io sunt pe spark. Acolosha bagi ce greutate ai, unde vrei sa ajungi si ei iti zic cate calorii sa halesti. De cate ori mananci ceva, bagi acolo in tabel ce ai mancat si cat, asa afli cate calorii ai folosit si cate mai ai pt. ziua respectiva. Cred ca e buna faza, sa vedem dc ma tine. Fetele de acolo am vazut ca toate au "scoruri" f. mari la slabit, deci cred ca merge.

Sa ma fac de ras si sa va zic ce am facut eu, apropos de gym. Eu am un abonament la un gym langa casa. M-am dus la inceputul anului trecut, ca turma of course, asa cum fac si acum "resolution", dupa care m-am lasat, pe motiv ca's f. ocupata cu copilul dupa ora 5 pm si n-am cu cine il lasa nici dimineata, nici seara. Booon. Vis-a-vis de cladirea mea la servici e un lot de parcare fff mic, cu cateva locuri de parcare, unde ca sa poti lua loc tb sa ajungi inainte de 7am. Ei bine, am observat ca locurilor alora li s-a pus o placuta "reserved for Ismail Center patrons". Zic in gandul meu, ce o fi aia Ismail Center. Oare tb sa ma fac musulmanca ca sa agat si eu un astfel de minunat loc de parcare, practic sar din birou in masina? Mai ca imi venea sa ma fac si musulmanca, cu conditia sa nu ma puna sa imi pun basma Cand colo, Ismail Center e un GYM. Asa ca mi-am facut abonament SI la acest gym. Am fost frumusel acolo, am iesit victorioasa cu permisul de parcare, parchez langa cladire, da' pe acolo nici n-am pus picioru Dar in felul asta ma pot duce la thai indiferent cat de frig e afara Deci am abonament la doua gymuri, nu ma duc la niciunu' si ma duc la Thai si Chipotle everyday

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mimitete, uitasem ce spune Motignac despre lactate, dar acum ca ai scris parca imi aduc aminte. Oricum, cu mici exceptii (cum ar fi fructoza) eu ii datorez in total vreo 35 de kile lui Monti, asa ca pentru descoperirea lui. Si inca ceva: nu am mai pus nici macar un gram peste ceea ce am slabit cu Monti pina la urmatoarea sarcina, desi faza a doua, adica mentinerea, cu exceptia a citorva principii, am incalcat-o rau de tot.

Asa, ca idee secundara, pentru a e doar parerea mea si nici nu am prea multe dovezi ca e buna, eu nu folosesc nici un fel de indulcitor in afara de fructe proaspete, gemul despre care spunea Mimitete (vezi ca mai este unul in borcan mai mic si umflat, cred ca in IGA am gasit) si miere de albine, a pastilelor sau ceaiurilor facute special sa taie foamea sau sa elimine nu stiu ce, cu reclama pe masura etc. Mi-e frica sa nu sar din lac in put, adica slabesc poate, dar ma trezesc cine stie cu ce...

Diana, asa e cu apa, am uitat sa spun, mie mi-a zis Octav, dar eu nu pot fara apa, ca mi se face rau. Acelasi lucru este valabil si pentru urcatul pe munte, asa ca, la sfatul lui, beau, dar doar ca sa-mi umezesc un pic gitul si buzele. Ah, si mai e ceva legat de sport: pina intr-o ora este de intretinere, abia dupa o ora si ceva incep arderile! Nu bag mina in foc, ca eu dupa o ora, sint arsa toata... Nu am renuntat defitiniv la aerobica, tot asta imi place cel mai mult, eu nu pot sa ma urc pe aparate, nu ma atrage. Alergatul si aerobica, acum si inotul ramin preferatele mele... Doar ca am aminat pina imi dezmortesc corpul, eventual mai vad ce e cu spatele asta si mai slabesc un pic...

Cge, of, si eu trebuie sa renunt sa mai maninc dupa copii.

Desi nu m-am apucat efectiv de slabit, de astazi am inceput sa reduc portiile... si sa mai reduc din fainoase.

Bafta multa si tarie celor care s-au apucat deja!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si dansul, bineinteles! Pentru mine este sportul numarul unu in lupta cu kilogramele, dar si pentru intretinerea fizicului, dar mai ales a psihicului. Mincam ce voiam si cit voiam, si aveam 49-50 de kilograme intre 18 si 32 de ani. Dar dansam cam trei seri pe saptamina de-mi rupeam pantofii! Si ieseam de la disco sau de pe unde dansam si mincam cite o piine din aia calda, direct de la brutarie... bagam in mine cite o ciocolata amaruie pe zi... bine, si virsta era un factor, dar nu numai zic eu, ca aveam prietene destule cu care nu se intimpla acelasi lucru, dar imi si refuzau invitatiile la seri dansante.

Ce bine ar fi a iesim macar o seara pe saptamina sa dansam citeva ore, intr-un loc in care nu ne stie nimeni... ce spuneti?

Denisam, te primim doar sa ne incurajezi si stimulezi!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ruxij, eu mi-am prins urechile cu sparkspeople acolo la calorii consumate, i-am spus aluia tot ce-am mincat si imi dadea calorii disponibile cind eu cu creionul si abacul calculasem pe site-ul celalalt (in romaneste pe prima pagina) ca le-am depasit frumusel ieri, cred ca-mi trebuie un sparks in quebecoise sa inteleg ca lumea . in schimb e bun pentru exemplele de exercitii (pilates).

Ramona, voi aveti vreun grup al vostru pe acolo? sa te intreb pe pm?

Mihaela, eu cumpar salata creata (aia cu dungi maronii prin ea, cu foi desfacute) 2-3/saptamina si de obicei tai si o amestec cu rosii+ardei gras+ceapa (pentru acasa)-cel putin un castron pregatesc zilnic in casa; mai iau o conopida de obicei si baby-spinach de la costco la cutie- astea le mincam crude (ca restul: fac mereu prin rotatie puire de spanac sau brocolli cu brinza razalita, dar alea-s fierte). varza ne place mult, dar ne e lene s-o tocam asa ca mai rar.

edit: unde gasesc protein powder? este vreun tip anume, ca am cautat pe internet si imi povestesc de dopaj pe site-uri, patesc ca buflea cu sparks

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Ce-mi place sa va citesc ! Eu ma simt asa ca la incalzire inainte de meci (am jucat baschet de performanta, de-aia ma motiveaza sa fac parte din grupuri/echipe), fiecare povesteste ce si cum face/ii place/a incercat/ a reusit !

Olga, zi, ca zici bine, si eu la Victor am mers pe motivatia cu pozele, ca eu mi-am printat doua, una cu INAINTE si una cu DUPA.

Inteleg ca sunt dintre norocoasele careia ii place la gym. Dar am si eu preferintele mele, uite eu oricat de motivata as fi nu pot sa fac acasa, ori ma doare ceva ori gasesc altceva de facut, pur si simplu nu pot. Sunt la fel cu aparatele de la gym, nu ma motiveaza nici unul, am incercat si cu muzica si cu tv, tot ce fac este sa ma uit pe cronometrul ala.
Sa spun si ce im place Imi plac tot ce numesc ei "classes" de la aerobic, boot camp, step, yoga, pillates pana la dans, salsa, jazzexercise.
Si din experienta de pana acum, sunt de acord ca nu poti sa slabesti fara regim. Eu am facut sport de performanta de la 9 la 20 de ani, cu antrenamente dure si multe, am facut masa musculara multa, cand m-am oprit s-a pus grasimea, si de-aia m-am apucat de gym, dar pana nu am ajuns si la un nivel de alimentatie echilibrat nu am putut schimba nimic.

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Hehehe,ce coincidenta DIANA,si eu tot baschet am facut si tot de performanta,doar ca eu m-am lasat ecva mai repede ca tine si m-am apucat mai de tanara
Si da,asa stiam si eu cu apa...30 de minute dupa orice exercitii faceti nu se bea apa daca vreti sa slabiti repede....mie mi s-a zis ca slabesti si daca bei apa dar mult mai greu,in timp mai indelungat.

De azi am inceput si eu numaratul caloriilor si am fost tare cuminte pana la ora asta...sigur nu ma mai ating de nimic,ca e ora de culcare imediat...eu asa mi-am propus ca dupa ora 5 sa nu mai bag nimic in gura,poate doar un fruct daca noi mai putea de foame

Bafta fetelor!

P.S. pe sparkpeople este un grup care se numeste RO

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Eu n-am abandonat lupta, numai ca nu prea am timp de scris.
Si mai e ceva. Mie nu-mi place sa vorbesc despre slabit! Imi place sa apar la sfirsit si sa spun ce rezultate am, cum am facut, dar simt ca daca vorbesc despre asta in timpul dietei ma demotiveaza total.

Tot ce voi face e sa renunt complet la dulciuri, fainoase, mincat dupa 6 seara.
Dimineata beau o cafea (fara lapte, fara zahar, mie asa-mi place)cu o felie de piine cu seminte incoltite (pain germé de la Première Moisson), la prinz o salata cu peste sau carne slaba de vita/pui, pe la 4 un fruct sau un iaurt iar acasa la 5.30 o salata chioara. Ceai mult, apa multa, etc. In salata de la prinz pun si un ou fiert tare, din cind in cind (in loc de carne). Asta-i tot. Si cind mi-e pofta o bucatica de ciocolata neagra.

Ana, eu ma inscriu la swann miercurea asta, numai ca pot merge miercurea dimineata. Trebuie sa intreb daca se poate sa merg in acelasi timp si la alt centru (ca as merge doua seri pe saptamina la cel de la Gare Centrale, ca sa nu trec podul pe 13 nord la ora 6 seara...)Sa vad ce pot face! Ma duc miercuri si va tin la curent. Putem merge uneori impreuna duminica dimineata, daca va aranjeaza.

Olga asa gindesc si eu. Daca vrei ceva cu adevarat nimic nu trebuie sa-ti stea in cale. Bravo pentru vointa de a da jos asa de mult!Te admir!

I embarrass my teenagers , they drive me nuts. We are even!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

ruxij, ai un umor teribil. Bine ca ai loc de parcare.

Hai ca tot sintem la categoria bancuri, anul asta am fost in cruise ca doi porumbei, copiii au ramasa acasa si m-a apucat pe mine mersul la gym-ul de pe vapor. Ma imbrac frumos in pantalonii de yoga ca deh, nu era sa ma fac de rusine fara tinuta corespunzatoare, ma duc la cucuietii din vale in crestetul vaporului. Acolo, lume multa care pedala de zor, trageau de fiarele alea intr-o fericire. Bravo lor imi zic dar nu e loc.

Intr-o sala a cote, un seminar de nutritie/fitness ce sa faci sa ai abdomenul plat tinut de un croat frumusel foc. Plin de babete ca mine dar si mai si in aduienta care il sorbeau pe respectivul din ochi. Nelia, individul ne-a zis ca dupa 20 de minute de efort sustinut incepi sa arzi grasimile. Eu ardeam gazul pe linga caci la sfirsit ca sa afli "secretul" trebuia sa-ti iei ore particolere cu printul asa ca am facut stinga imprejur si mi-am luat un capuccino si biscotti si am facut gimnastica neuronilor citind.

Ana, gasesti powder protein pe la mai toate magazinele naturiste.

Andrada, merci de recomandare, mie nu-mi place laptele de nuca de cocos decit in pina colada asa ca n-o pun in supa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ana si Simi, va scriu pe email ca v-am luat passuri gratuite la Swann, nu degeaba suntem prietene.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput