Canadiencele and friends slabesc!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

o sa pun alerta de slabanoage, da? pai Denisamule, mimitete, voi vreti sa ma pun pe bocit soarta asta amara care nu-mi puse lacat la gura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Miha, nu-mi dai mie inaltimea si, mai ales, greutatea ta?
Deci, ca sa respect totusi Monti, Splenda sau miere la oatmeal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

philip, sa-ti mai spun ca am suferit cam pina la 18 ani ca eram prea inalta si ca nu "puteam" sa port tocuri, obvioulsy o problema la bibilica.

Monti zice sa pui fructoza in oatmeal dar eu nu stiu de unde se cumpara ea. Gemul ala de care ti-am zis si care este foarte bun ca noi numai pe ala il mincam si inainte sa aflu ca-l recomanda Montignac se numeste St. Darfour si e cam 5$ borcanelul care e subtire si lung. Precis se gaseste si la voi ca-l recomanda Oprah acum vreo 10 ani parca.

Nu mai stiu cine zicea ca ii place si thai si indienesc, eu am facut supa thai si chicken biryani in weekend dar de azi ma uit la ea numa'. Voi cita salata cumparati pe saptamina si ce fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mi-ai luat vorba din gura. taman voiam sa intreb de fructoza. eu gasesc la magazin, este si in astea naturiste. aut si gemul.
a, si voiam sa zic, eu n-am mare selectie la cereale pt ca sufar de celiachie deci nu pot grau, orz, secara. raman numai alea nasoale, eu cred ca si ele au contribuit la ingrasat. apine de orz, cartof, cereale de porumb, orez etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Supa thai are multe grasimi saturate daca e cu coconut milk.
Stevia e buna in locul zaharului. Se gasesc pliculete in supermarket.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimitete
[br

Nu mai stiu cine zicea ca ii place si thai si indienesc, eu am facut supa thai si chicken biryani in weekend dar de azi ma uit la ea numa'. Voi cita salata cumparati pe saptamina si ce fel?

Mihaela

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

Io, io! Trimite-o-ncoa, sa-i numar caloriile.

Are dreptate Andrada cu stevia, uitase de e. Acum uit care-i treaba cu fructoza, daca tin bine minte e OK doar in cantitati foarte mici. Ceva cu felul in care se proceseaza in organism, sorry ca n-am retinut exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Ce-mi place sa va citesc ! Eu ma simt asa ca la incalzire inainte de meci (am jucat baschet de performanta, de-aia ma motiveaza sa fac parte din grupuri/echipe), fiecare povesteste ce si cum face/ii place/a incercat/ a reusit !

Olga, zi, ca zici bine, si eu la Victor am mers pe motivatia cu pozele, ca eu mi-am printat doua, una cu INAINTE si una cu DUPA.

Inteleg ca sunt dintre norocoasele careia ii place la gym. Dar am si eu preferintele mele, uite eu oricat de motivata as fi nu pot sa fac acasa, ori ma doare ceva ori gasesc altceva de facut, pur si simplu nu pot. Sunt la fel cu aparatele de la gym, nu ma motiveaza nici unul, am incercat si cu muzica si cu tv, tot ce fac este sa ma uit pe cronometrul ala.
Sa spun si ce im place Imi plac tot ce numesc ei "classes" de la aerobic, boot camp, step, yoga, pillates pana la dans, salsa, jazzexercise.
Si din experienta de pana acum, sunt de acord ca nu poti sa slabesti fara regim. Eu am facut sport de performanta de la 9 la 20 de ani, cu antrenamente dure si multe, am facut masa musculara multa, cand m-am oprit s-a pus grasimea, si de-aia m-am apucat de gym, dar pana nu am ajuns si la un nivel de alimentatie echilibrat nu am putut schimba nimic.

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Iar cu sportul, legat de ce scria Nelia ca a renuntat la aerobic, eu sunt constienta ca la 94 kg nu ma voi misca la fel ca atunci cand aveam 70. Mereu ma gandesc la un exemplu dat de nutritionista, al unei tipe care se ingrasase 20 de kg si se vaita la ea ca nu mai poate face miscare, ca o doare inima, picioarele, si i s-a raspuns ca e normal, ia un sac de 20 de kg in brate si vei vedea cum se simti si ce mai poti face

Eu intentionez sa fac la inceput totul low impact, instructorii propun la toate exercitiile cu dificultate mai mare si variantele pentru "anchilozate", nu mai zic ca tot ce e cu sarituri la mine va fi "batuta pe loc" din cauza de boobs

Pentru mine nu exista "nu pot" atata timp cat pot sa merg gasesc ceva de facut sa dau jos kg, si asta ma motiveaza sa nu le mai pun adica sa mananc mai putin.

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu sunt gata, am dat startul la slabit.

Mi-am cumparat mancaruri adecvate si in plus niste pastile PGX, care cik o sa imi taie o parte din foame.

Eu cumpar fructoza din Super C, este lg. zahar, si arata ca zaharul pudra si indulceste de 2 ori mai mult.
(asa mi se pare mie)
Eu o puneam si la prajituri, ca nu isi dau seama copiii.

Salate cumpar: 1 punga varza + 1 punga morcovi rasi + 2 salate verzi Boston + rosii, castraveti, ardei si morcovi mici.

Eu m-am hotarat sa arunc prajiturile pe care nu le mananca copiii.

Eu prajituresc de nu ma mai opresc cu Victor, e activitatea noastra preferata comuna. Si de mancat prjiturile le mananc eu cu el, el cateva bucatele si eu restul.
Dar de ieri restul ajunge la cos.

Si eu sunt dependenta de Cola, am mai renuntat la ea inainte, o sa renunt si acum.

Planurile sunt sa mananc din supa familiei, fara paste, morcovi si cartofi.
Sa mananc friptura, peste cu ei, dar decat cu salata, le las lor piureul si cartofii prajiti.

Inainte de Anca, deci acum vreo 4ani jumate, am slabit cu o prietena, tinand Monti, cred ca 6 kg in 3 luni.
Si la inaltimea mea, s-a vazut.

Acum trebuie sa tin faza 1 mult mai strict ca am vreo 13 de dat jos. (ca sa ajung ca inainte de a pasi in Ca).

Ma bucur mult, ca ati deschis subiectul, trebuie sa reusim.

Inchipuiti-ca la urmatoarea intalnire la resto, ce vom manca. Numai salata

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Si inca ceva legat de sport si de slabit:

Prima mea instructoare de aerobic spunea ca sa slabesti nu trebuie sa bei apa in timpul si dupa exercitiu inca doua ore. Explicatia mai mult sau mai putin stiintifica este ca, ce pierdem mai intai din tesutul adipos este bineinteles apa si nu grasimea, si daca nu bem imediat dupa ce o eliminam nici nu se mai redepune si ajungem sa dam si grasimea jos.
Acum sa spuneti ce stiti de asta ca a fost singura persoana care recomanda sa nu bei apa, restul instructorilor, cel putin aici spun sa bei intr-una apa
Eu am pastrat aceasta regula de fiecare data cand am vrut sa slabesc si a functionat, cantarul arata mai putin dupa ora si se mentinea asa cel putin inca doua ore
As invita-o si pe mama sa scrie aici ca ea e mult mai trecuta prin regimuri si sport decat mine iar pentru mine este exemplul viu ca daca vrei poti

Mergi la inceput