Canadiencele and friends slabesc!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mi s-au incrucisat ochii citindu-va, am obosit cautand sa inteleg.
eu visez la o masinarie de aia, ca te bagi, si dupa 10 minute iesi cu o marime mai slba!
Ori la un sot multimilionar, sa imi gateasca cheful sanatos si sa am sala mea de gym...
dar cum sunt numai vise, mai bag o grefa si ma duc la munci! Mama lui de frig!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

recunosc ca si eu am obosit incercand sa citesc tot prea multa informatie.
nu stiu cine ma intreba de oatmeal, nu-i de copii , e de-ala sanatos fara zahar si care trebuie fiert mult. pana acum il mancam cu nuci si miere, de cand cu Monti am renuntat la nuci si miere si am pus dimineata un picut de Splenda. inteleg ca nu-i ok...gemul ala cum ii zice, unde-l gasesc? pai si-i ok gem care-i din fructe cand Monti zice fructe la nu's cat timp inainte sau dupa masa?
anyway, nu mai tin minte ce-am zis la inceput, vreau sa pierd 16 lbs ca sa ajung unde ma simt bien si sa reintru in marimea 8. adica sa am 150. sa va zic ca acum 3 luni cand inca alaptam aveam 147 ?
azi sper sa ies la alergat cand vine sotul de la munca, n-am ce face cu piticul, cel mare e la scoala.
pup la gasca si kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Conchita, nu ne dai si noua un exemplu de ce mananci intr-o zi?

Splenda nu-i ok? De ce?

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Neata!

Sport- eu dupa cum stiti am 2 prunci, unul de 4 si una de 9 luni. Deci tot ce fac fac dupa ce vine sotul de la munci si prestez acasa. Cu DVD-urile. Asa am slabit 30 kg dupa fiu-meu asa o sa slabesc si acum. 6 more to go.

Sa nu va suparati pe mine dar pt mine "vreau sa slabesc dar nu ma pot abtine de la cate ceva si nu fac miscare- nu exista" Frumusetea cere sacrificii. Daca vrei sa ai totul nu merge. Si da! Pot lua o bucatica de ciocolata si sa ma opresc. Depinde cat de tare iti doresti ceva. Mai bine crap decat s-o iau pe a doua(ceea ce e exclus sa se intample) Nimeni nu moare daca nu mananca dulce sau daca nu bea sucuri pline de prafuri (Sucuri- tabelul Mendeleev ) Da, mori daca nu dai corpului apa, nutrientii necesari si daca nu te misti.

Puneti-va o poza de-a voastra pe figider de cand erati suple. La mine functioneaza. De cate ori vreau sa-l deschid o vad. Si vreau sa fiu asa, si fac tot ce pot pt asta. Si gatesc ca o disperata, si fac prajituri dar stiind ce vreau nu fac excese. Trebuie sa va convingeti la nivel mental ce vreti si sa stiti cum puteti obtine ce vreti. Voi va controlati corpul, at least ce intra. Nu putem controla timpul, varsta, vremea, soarta dar suntem stapanele corpului nostru. Atata vreme cat nu este o boala care ne pune jos. Vezi semnatura.

Hai va pup. Sa nu dati cu rosii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Uite aici un pic despre Splenda:
http://www.medicinenet.com/artificial_sweeteners.page9.htm

Dupa ce mi-am tot batut capul cu cititul etichetelor, in final am hotarit ca prefer sa maninc orice provine din natura (adica si oua si zahar, astea imi vin acum in minte ca exemple), nu umblu la fat content, deci daca mama natura le face grase, atunci asa le maninc si eu (in moderatie, variat si sper ca pe viitor si in cantitati rezonabile).
Cind cumpar ceva ambalat arunc o privire din avion pe lista cu ingrediente. Daca-i foarte lunga si sint acolo tot felul de denumiri pe care nu le pot pronunta, atunci pun cutia la loc si caut altceva.
O sa fiti surprinse ca sint si cutii cu sare care au inca alte trei ingrediente adaugate. Dupa o vreme stii exact care brand sa-l cumperi sau eu am devenit fan de cumparat in bulk anumite lucruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu vad ce am gresit de nu merge linkul, dar cautati acolo Splenda.

Olga, tu ai dreptate in tot ceea ce spui, cine sa se supere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Cum vas tiu pe toate fetele ca citesc si la americance si imi sunt dragi, va spun si eu din experienta mea, si desi acum targetul meu este de dat jos doar 1-1,5kg (Maru si Olga nud ati ca eu va iubesc,da)va zic cum am pierdut eu 3kg in 2 sapt fara sport-desi eu sunt de acord ca ajuta f. mult dar treb sa watch si ce papam totusi.
La micul dejun in fiecare si 1 cafea neagra(dc se poate)si 2 oua fierte tari si 1 mar;
Lunch- il puteti alterna asa: peste cu salata(conserva,grill) cam 200gr portiile sau gratar de pui sau vita cu salata(eu am alternat) si 1 mar(mie astea imi provoaca foamea si am inlocuit cu mandarine=2)
Dinner- ori salate, ori 2 oua fierte tari.
Cam dupa 7pm nu mai mincam, eu am trisat in 2 ziel cu 2 patratele de cioco,m-am tinut mereu ocupata cu 2 copiii si servici si altele si f.rar am bagat ceva abdomene.
Dieta asta a mers si la frate-meu,care tb sa slabeasca vreo 10kg ca sa rate ca George Clooney,dar a reusit 5kg in 3 sapt,ceea ce nu e rau.
Dar votez pt eliminarea fainoaselor clar si a carnii cat mai slabe combinate cu salate sau legume fierte.
Spor la slabit,sper sa nu ma dati afara

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Merci, Ramona. Cred ca o s-o tai si pe asta de pe lista. Cel mai greu este insa sa beau cafeaua neindulcita. Dar o sa o fac treptat pana la urma.

Olga mai scrie, ca scrii bine. Ai mare dreptate cu autostimularea, este cea mai importanta. Asa am inceput si eu data trecuta dupa ce am citit cartea lui Atkins care-i foarte motivanta.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Olga, incercai faza cu frigiderul, dar ar fi trebuit sa imi pun moaca pe toate dulapurile si sertarele ca sa aiba efect, iar ai mei au zis ca una , adica eu, in natura, le e de ajuns
Acu fara gluma, ce merge la mine e sa imi pun webcamul pe mine cand lucrez, ca de cate ori imi vine sa ma duc dupa un snack, imi vad fata rotofee si uit de toate alea! Trag niste injuraturi, si gata abtinerea!

acu, ma lupt cu asparagus, 5 legaturi la 5 dolari la St Jacobs, salata din el la greu, da sincer, asta asa, ca nu ma aude Andrei, incepe sa mi se acreasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Olga, de ce ne-am supara ca tu ai dreptate si luam exemplu de la tine, nu de asta s-a facut grupul?

Donia, am mai luat niste prostii de la Herbalife acum 12 ani cind am slabit dupa fii-mea, tot felul de vitamine, aloe, un ceai dar hai sa fim seriosi ca vitaminele lor sint doar mult mai scumpe ca alea de la farmacie si ceaiul deci eu ramin pe protein powder o data pe zi.

Nelia, Montignac tocmai zice ca mai bine maninci un iaurt normal (care are 2%) dar nature si nu din ala 0% care are zahar din greu si altele ca sa-i dea gust. Dovada este o Nort America intreaga care tot maninca low fat de 20 de ani si sint din ce in ce mai grasi.

Low fat-ul advertised agresiv pe toate produsele este o problema de marketing si nu de nutritie.

OK, curaj gaina ca te tai, mi-am facut curaj si m-am urcat pe cintar, tragedie, 160lb la 1.75m, o fii el IMB ala in limitele normale dar eu vreau 140lb in 6 luni si -10lb pina in prima saptamina din martie ca ma duc la plaja si nu vreau sa-mi arat suncile.

O zi buna,

Mergi la inceput