La Multi Ani licurici de ian-feb2009(77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Neata

Noi suntem pe drum spre mama, am avut putin circ cu Razvi in masina dar a adormit in sfarsit.

Azi-noapte a fost OK, nu s-a trezit deloc si a mancat foarte bine spre surprinderea mea. S-a trezit la 8 deci a dormit 12 ore, ce nu face el niciodata.

De dimineata era iar marait, astept sa ajungem sa vad daca mai are temperatura.

Multumesc tuturor pt incurajari.

Dark asteptam pozicile de la aniversarea lui Mister.

Ada sper ca sunteti si voi mai bine.

Porumbita multa sanatate lui Robert. M-ai "linistit" cu cele 4-5 zile hahaha..sper sa nu-l tina atat ca-i innebuneste pe ai mei.

Alina86 :) ficitari pt micuta finuta ca nu am apucat sa-ti zic.

Irina drum bun si distractie placuta la munte. Ce as mai pleca si eu, cand ma gandesc ca incep munca imi vine sa iau campii.

Anna pupici lui Vladutz sa treaca buba.

Jasmi foarte tare ideea ta. Multumim pt ajutor si pupici strengaritei mici.

Lisa cum mai e Anusca?

Ne "auzim" mai incolo

Pup gascha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la multi ani fericiti dragele mele! sa aveti un an nou mult mai bun, sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii!
la multi ani Mister! sa fii la fel de vesel si solar ca mama ta si sa ai o viata plina de noroc!
Cris, la multi ani fericiti si tie!

Anna imi pare tare rau de cucuiul lui Vlad. e mai bine azi?
Irina, distractie placuta la munte.
ma duc sa ma uit la poze.
o zi excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata si de la noi,

Azi am dooooooormiiiit!!! YUPIII
M-am trezit la 8 sa-i dau bibele Sabinei si apoi la nani din nou pana acum o ora! Asa da!!

Vai ce ma enerveaza vremea asta!!! Nu am chef de nimic! As fi iesit si eu pe afara cu fata sa o plimb...yac ...cat o mai ploua?

Bebelusi, foarte tare ca v-ati distrat!! Imi pare rau pt prietena ta...dupa 6 ani sa faca asa ceva sotul ei...offff :-(
Au copii sau nu? Eu cand aud de divort ma gandesc la copii cat de mult sufera...

Jasmi, ca de obicei esti foarte creativa si draguta! Sigur ca vreau!! Caut poze si trimit si eu pe contul comun...ca eu am deja toate 3

Ada, m-am delectat cu pozele tale...fetele tale sunt niste printese din povesti!! Rochita aia rosie a Karinei m-a innebuit ...sa nu mai zic de zana Daria la gradi. Sa-ti traiasca minunile

Crisspy, esti mortala, stii nu? ...cum te gandesti tu la noi si din masina. Cand citeam mesajul tau te si vedeam cum stai acolo cu Razvy dormind si tu butonand ....Hai drum bun si vorba ta: ne mai "auzim". Pup Razvy pe nasuc!! si sa dea Domnu' sa fie bine.

Anna, pup Vladutu' mic si dulce!! Cred ca a tras o sperietura saracul...offf. Si cate o sa mai fie din astea...cresc ei mari pana la urma.

Dark, da cate evenimente si agitatie la voi...bine ca macar ati putut sa dormiti pana mai tarziu...eu pe 1 ian la ora 8.00 eram fresh cu bibele in dinti ....tu in avantaj daca esti inca cu tzatza...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

UN AN NOU CU BUCURII SI IMPLINIRI TUTUROR!

Sanatate la licuricii bolnaviori
Lisa,, multumesc mult de retete, le-am copiat.Nu le-am vazut la timp, dar am facut un pandispan pufos si delicios, am zis sa ii dau si lui Alexutu ceva, ca nu-i puteam da Tiramisu sau altele cu nuci prin ele..I-a placut
Ingrediente pentru chec si muffins din albusuri:
- un pahar cu albusuri
- un pahar cu zahar
- un pahar cu faina
- un pahar cu nuci si stafide
- 50 gr de ulei
- coaja de lamaie cu zahar
- o esenta de vanilie
- un praf de copt
Batem albusurile spuma tare, impreuna cu zaharul. Cand spuma e lucioasa, inglobam si faina, apoi uleiul, coaja de lamaie, praful de copt si esenta de vanilie. Cand compozitia e omogena, inglobam si stafidele si nucile. Turnam compozitia in tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina iar excesul in forme de briose.
Am copt 40 de minute la foc mic, la cuptorul preincalzit la 180 de grade.
eu am facut in forma rotunda, puteam sa-l tai si sa fca tort, dar ma vrut simplu, pt piticotul meu:)
Aici linkul cu poze: http://gospodini.blogspot.com/2009/01/chec-si-muffins-din-albusuri.html
Crisspy, si eu zic ca e de la dinti,Razvi scump. Lui Alexutu i-a crescut si no.5, insa nu de tot, si se pregateste si no 6, anin, dar si no.7 langa no 5...tot sus..jos inca nu se vede nimic, langa incisivi..mi se pare cam ciudat, dar stiu ca nu e o regula..
Jasmi, sunt de acord cu ideea ta..apropo, pe unde mai e filmuletul cu burtici si bebici proaspat nascuti?
Porumbita, si ep Robert mic sa fie bine!
Irina, eu alaptez ca in primele luni, daca nu suge 3 ore face scandal, nu ne mai intelegem cu el..Dar apoi e cel mai fericit,ori adoarme, ori are energie de ne omoara pe noi
Ada, ce printese..

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

La multi ani cu fericire si multe bucurii pe anul acesta. Sa auzim numai si numai de bine

Cris30 La multi ani! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi ;

Of, ca repede trecu si sarbatorile astea ...

Am fost la nasi, a fost frumos, avem su un filmulet de craciun din care am taiat nasii (ca nu am accept) si am ramas doar noi si mosu
http://www.youtube.com/user/veronicah75

si niste pozici: http://family.webshots.com/photo/2282769130103955344CqzLVp

Am si eu o intrebare: exista vre-un licurici care nu s-a speriat de mos???????????

Am vazut si eu pozicile cu Aidan, Stefan mergand, Carol, Alexutu, Daria de Selene, Eva si Patrik,(am admirat poza din spatele bradului - super), Caterina, Anusca cea vesela, printesele Daria si Karina, Vladut si mami cu burtik, Andu, Andrei, David, Razvanel, Alecsandra, micuta Carla, Vlad, Paul, ...sigur mai uit pe cineva care sunt ffff frumoase si ma incearca tot felul de emotii...plang, rad, parca as fi insarcinata din nou . Intradevar a fost un an unic-deosebit greu dar si fff frumos. Inca ma uit la ghemotocul de langa mine si imi pare ca nu e al meu.

Jasmi e f buna ideea ta , chiar am vizionat inca odata filmuletul lui Alinuk "asa se naste o mare iubire" si mi-au dat lacrimile ce emotionant

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani si un an numai cu lucruri bune va doresc

Cris30

Ada scumpe foc fetele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

da ca de obicei pozele voastre ma incanta
vero...ohhhhce frumoasa e Craciunita Alice...dar tu...hmmm,ai pile la Mos??? ca am vazut un mai asa si asa

Cuscra,cum se simte Razvanel?
Porumbita la voi cum e david???
IrinaC,v-am admirat pozele de pe fb,suntei asa de frumosi

Crisspoliss,pe unde umbli???
Anca???
la apel toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lisa ti-am trimis un pm, as vrea si eu cartea despre dieta rina, e in format electronic? daca nu, de unde ai luat-o?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

miere,trimis!

Mergi la inceput