La Multi Ani licurici de ian-feb2009(77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

da ca de obicei pozele voastre ma incanta
vero...ohhhhce frumoasa e Craciunita Alice...dar tu...hmmm,ai pile la Mos??? ca am vazut un mai asa si asa

Cuscra,cum se simte Razvanel?
Porumbita la voi cum e david???
IrinaC,v-am admirat pozele de pe fb,suntei asa de frumosi

Crisspoliss,pe unde umbli???
Anca???
la apel toate fetele

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Ai dreptate trebuia sa sterg partea aia...

Ce ai vrut sa zici cu :"Porumbita la voi cum e david???"

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Robert vroiam sa zic:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Veronica, Alice este ca o papusa de portelan, atat de delicata si atat de conturate trasaturile!! Este superba!! Si nu ma pot minuna de fiecare data cand o vad de parul ei! Nu am mai vazut copil la 10 luni cu asa un par! Este frumoasa, frumoasa!
Si ce Mos tanar si dragut...ha-ha-ha ...aveai pile, nu? :-)

Lisa, te rog da-mi si mie dieta aia pe PM. E greu de tinut?

Micola, multumim pentru reteta, arata delicios chec-ul ala! O sa-l incerc si eu.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Multumesc fetelor
Alina si fetele tale sunt adevarate printese in frunte cu mamica lor Am vazut si pozicile voastre de la petrecere ... ce mai petrecere ...parca l-am vazut si pe Andu pe acolo

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pun cartea pe mailul comun,e mai usor asa si accesibila pt toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

'seara gagici
CRISSPY,stiu ca raspund tarziu dar va spun cum am procedat eu,noi cand ama vut ultima data febra(si prima oara),am procedat asa: 2,5ml nurofen,apoi daca nu a scazut, si creste, novocalmin jumate de supozitor,si 5ml nu e prea mult???? 37.5 se considera febra????
JASMI de acord cu tine dar, sa imi spuna si mie cineva cum trimit poze pe email???,sau cum le pun???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Eu m-am sculat cu o durere nasoala de cap, cu ochi cu tot, am luat 2 motrin sa vad daca imi trece .
LA noi e super ger afara, dar tot o sa iesim pentru ca mergem la un magazin de produse organice sa-i cumpar mancare Dariei. Cam la 2 saptamani mergem acolo si ma aprovizionez cu legume, iaurt, carne, branza, tofu, toate organice.
Luni mergem la vaccin, mie o groaza iar intepaturi iar stres cu reactiile secundare .Luni facem o parte si peste 2-3 luni inca 2 vaccinuri.
Sanatate la puii bolnavi .
Vero, Alice este o papusa vie si funditele ei m-au dat gata, abia astept sa-i creasca si Dariei parul sa ma joc si eu un pic..Mi-a placut si mosul suplu si inalt , nu mai spun de poza in care erai tu in bratele mosului .
Ada, au avut fetele ceva de lucru la desfacut cadourile , cred ca ti se umple inima de bucurie cand le vezi asa fericite.Frumoasa rochita a primit Karina, ii sta foarte bine in rosu si Daria a fost foarte frumoasa la serbare .
Anna am luat locul 3 la concurs, multumim inca o data la toata lumea pentru voturi .Daria o sa primeasca un cadou din partea firmei, trebuie sa-l aleg eu de pe site.A fost fun sa o inscriu intr-un concurs, am vrut sa vad ce iese ,un pic stres cu voturile, am mobilizat si neamul meu si al sotului, iar soacra -mea a mobilizat rudele de departe , am avut ceva de munca .
Ttenzika s-a terminat concursul?? am vrut sa o votez pe Alexandra dar nu mai vad linkul.

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Apropo de vaccinuri, faceti nu faceti MMR-ul, in romania se numeste ROR?

Cris, voi faceti acum MMR-ul?

Am o prietena al carui baietel a facut o reactie oribila la MMR. O saptamana nu a mancat, baut, nu se uita la maica-sa, numai in gol, contact vizual 0, nu mai vorbea, febra mare, ce mai...m-am ingrozit...au ajuns cu el la spital, inutil sa va spun ca acum copilul are ceva simptome de autism, poate le avea si inainte, dar dupa vaccinul asta a fost "brain dead" o saptamana, eu l-am vazut si inainte si dupa, diferenta considerabila si naucitoare.
Nu zic ca boala a fost produsa de vaccin, nici vorba, nu cred ca este posibil asa ceva, insa pediatrul meu mi-a spus ceva ce m-a pus pe ganduri. I-am povestit de baietel si in fine, noi am ales sa amanam MMR-ul pana la 2 ani din cauza celor expuse mai sus.

Pediatrul meu mi-a spus ca acest vaccin ar putea fi un trigger pt unii copii in ceea ce priveste declansarea autismului si asta inclin sa cred si eu.
Prietena mea a raportat ceea ce i s-a intamplat copilului la organizatiile abilitate, se completeaza o fisa numita Vaccine Adverse Reaction Report si a solicitat date cu privire la acest vaccin si alte persoane care au avut reactii adverse, ce a vazut....f f multi copii cu adverse reactions la acest vaccin. In fine...nu mai divaghez...voiam sa va spun ca eu am hotarat sa i-l fac la doi ani in loc de un an si pediatrul meu ma sustine in aceasta decizie.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iry, nu il fac luni, vreau sa aman si eu cat mai mult posibil. Apropo de asta vroiam sa te intreb daca dupa 2 ani mai exista risc mare??? Problema este ca mergem in Romania in vara si imi e cam teama sa nu ia ceva de acolo.
Imi pare rau de baietelul prietenei tale, e groaznic .

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna seara!

Noi am facut vaccinul ROR, Dariei la 1 an si nu a avut nici un fel de reactie. Miere imi pare nespus de rau pt prietena ta. Am citit ca poate da astfel de reactii, dar destul de rar...Acu nu stiu ce sa zic, la noi intra pe schema celor obligatorii, asa ca il vom face si Karinei. Acu Doamne ajuta sa fie bine, nu a avut nici un fel de reactie la niciun vaccin pana acu, decat un pic local. Sper sa fie bine si acu.

Vero am admirat minunea ta mica Si da exista un licurici care nu s-a speriat de mos, Karina

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput