La Multi Ani licurici de ian-feb2009(77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

miere

- apropo de vaccin, la fiecare infanrix pe care l-am facut, doctora mi-a prescris un aNTIDOT - NISTE PICATURI HOMEOPATE, PE CARE LE-AM DAT FETITEI MELE INAINTE SI DUPA VACCIN.

LA FEL O SA-I DAU SI LA VACCINUL PE CARE O SA-L FACA LUNA ASTA. PICATURILE RESPECTIVE SUNT PREPARATE DE CATRE DOCTORA HOMEOPATA IN CABINET. INSA CU SIGURANTA, SI ACOLO AVETI DOCTORI HOMEOPATI.
TE PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

LA MULTI ANI! UN AN NOU 2010 CU SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIRI!

LA MULTI ANI PENTRU LICURICII CARE AU IMPLINIT UN ANISOR: SABINA, NADIA, CAROL, KARINA SI LACHLAN!

Am trimis un mail cu linkuri la ultimele albume cu Alexiuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

miere, am ridicat si eu problema ROR-ului, avand in vedere ca vaccinurile (doua, ROR si inca unul) sunt la mine in frigider de cateva zile. Cumnata (medicul de familie, care ii va face Dariei vaccinurile) a spus ca, personal, nu a auzit de astfel de reactii - autism, adica.

Cum spunea si ada, la noi sunt obligatorii. Vaccinarea (cea de la stat, ca noi pe schema gratuita am mers) se face in perioada 25 - 6 a lunii urmatoare. Daria le va face maine sau poimaine, pentru ca a fost mucoasa pana acum doua zile.

Sper sa nu aiba reactii.

Aici este schema nationala: http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1207

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ahh,si noi suntemcu teama cand e vorba de MMR,nu stiu zau cand am sa il fac. am sa mai astept si eu,niciintr-un caz nu il fac acum al 12 luni cand mai primesc vreo 4.

stiti ce mi se pare mie culmea? ei le recomanda,dar nici unul n-are semna nimic cum ca nu i se va intampla nimic copilului dupa vaccin. pai daca e asa de sigur,dec e nu vor sa semneze???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dobreclaudia, cu tot respectul pt doctorita ta, dar eu cred ca iti vinde niste iluzii, nu exista antidot la vaccin, daca ar fi asa, nu te-ar mai proteja in nici un fel, multumesc...dar aici homeopatia nu prea e vazuta cu ochi buni.

Lisa, nu au cum sa semneze mai doctorii pt adverse reactions, doar nu produc ei vaccinul ca sa-si asume consecintele, mai ales ca lasa la latitudinea ta dc sa-l faci sau nu, nu te obliga cu nimic, poti sa refuzi.

Cris din cate am citit eu varsta critica pt declansarea autismului este 1-1.6 luni, varsta coincide cu administrarea MMR-ului, nu stiu daca dupa doi ani se diminueaza riscul, dar macar observi ceva la copilul tau, si incepi sa te ingrijorezi sau nu. Eu tot mai trag sperante sa gasesc varianta de vaccin pe componenete separate, dar am inteles ca nu se mai fabrica, vreau sa sun la Merk si la DOC.

Nu stiu, sunt foarte confuzata, nu sunt pe deplin convinsa ca exista cu siguranta o legatura, insa for sure o sa aman cat de mult pot vaccinul.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

este vorba de antidot la reactii...oricum, se pare ca homeopatia este f. putin inteleasa, si cred ca nu are rost sa mai intervin in legatura cu acest subiect. Dar sa nu uitati de aceasta alternativa care are rezultate f. f. bune la multe probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Acum am reusit sa ma pun si eu la calculator. Am avut o zi plina
Vladut e mult mai bine, se vindeca f usor bubita.

Crisspy, cum esti? Razvi e ok?

Porumbita, sanatate multa lui Robert, sper sa fii trecut febra de tot. mergaretul

Ada, am vazut papusicile in poze, sunt super. E mortala faza cu Karina care gusta jucaria si apoi o gusta si Daria

Alina, bravo pt somnic, asta da odihna

Vero, e o frumoasa Alica

Cris, offf, sanatate multa. Felicitari pt concurs, sa alegi ceva frumos pt Dariuta

M-am uitat la poze si l-am vazut pe Alexutu mergaret si pe Alexiuta Craciunita dulce, niste frumosi

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

10 luni

Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Aici MMR-ul se face la 13 luni. Noi vom merge pe 15 la vaccinat, iar MMR-ul va fi in februarie, conform schemei de vaccinare de aici. Un pic de emotii am, dar sper sa fie bine.

Miere, aici vaccinul cu componente separate nu se mai fabrica. Imi pare rau pentru prietena ta si copilasul ei, sper sa isi revina micutul.

Ufff... jupan mi-a vomat azi pentru prima data (chiar in timp ce-i pregateam papa de cina). Nu prea mult, ca nu prea mai era mult in stomacel, dar a vomat. Si bineinteles ca a refuzat cina. Asa ca masa lui de seara s-a rezumat la laptic de la san si vreo 2 biscuiti. In rest...vesel, fericit, cu chef de joaca, acum 2 secunde mi-a venit cu telefonul in mana si mi l-a dat, iar s-a intors in coltul acela de camera chiar sunt curioasa ce vrea sa mai mestereasca acolo. Sper sa nu fi prins vreun virusache ceva...ca pana acum in afara de fornaieli si un pic de tuse (medicul a zis ca nu-s probleme cand l-a vazut miercuri) noi nu am avut nici un bai.

Am cumparat azi scaunul de masina Britax Eclipse. Asta-i:
http://www.mothercare.com/Britax-Eclipse-Si-Jet/dp/B003089F96/sr=1-14/qid=1262467612/ref=sr_1_14/280-8199696-5431968?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44615031&mcb=core

Tot era sales la Mothercare. Nu-l aveau in magazin, il vom primi miercuri sau joi. Abia astept sa vad cum ii va place lui Mister in carseat-ul nou.

Am vazut pozici super-faine...Alice cea frumoasa foc, Karina si Daria, Alexia, Alexutu...avem niste copiii atat de dragalasi!

Lisa, multumim pentru cartea cu dieta. Acu' tre' sa ma apuc si sa citesc

Multa sanatate la toata lumea

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragele mele

La multi ani!
tuturor si special celor care se sarbatoresc zilele acestea si zilele urmatoare

din pacate, sunt fericita sa tin pasul cu voi si sa va citesc ...caci sa scriu nu prea mai reusesc des cum mi-as dori.

Sa auzim de bine pe aici pe la familioara noastra, asta imi doresc!
Sanatate si lucruri normale!

Noi ne-am urat pt anul care se anunta, 2010 ... 'sa ne fie ca pana acum!'.. nu vrem la mai mult, la mai motzat... vrem sa stagnam iote asa...

am sarbatorit acasa revelionul .. un fel de rev de pici si noi pe langa...

am antamat si un mosh (bunic!) de ocazie ...cu rost de alte ceva cadouri, caci ramasesera nedate, si a fost necesar si un spectacol artistic pt plodarime!

cam asa s-a petrecut noaptea la noi:

moshu, renii si spiridushii
www.flickr.com/photos/13087113@N06/4234297057/

lumeee si cadouuuuuuuri
www.flickr.com/photos/13087113@N06/4235072464/

activitati de REbeliune
www.flickr.com/photos/13087113@N06/4235072132

rudolfiTEO
www.flickr.com/photos/13087113@N06/4234298779/

tort si artificii (pe geam) la miez de noapte
www.flickr.com/photos/13087113@N06/4234298375

PS: sa va mai zic ca am facut si placinte cu ravashe...
neaparat sa salvez undeva textele de la ravashe ca au fost dementzialeee, delicioaseeeeeeee

Jasmifaina ideea. Super! incerc sa gasesc si eu pozele de care zici

Ira_iza mulumesc mult de urare. Si noi va dorimn tot binele!

cuscra mea ... cum de nu ne vorbiram noi, sa reunim gashtile de picime ca vad ca am petrecut cam la fel

Veronica, ai ghicit..putea sa lipseasca Andu de la party ul printzesei Sabina?????

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

LA MULTI ANI 2010! Sa aveti un an minunat, plin de impliniri, dragoste si tot ce va doriti sa se implineasca! Licuricilor mei dragi le urez sa fie sanatosi si sa creasca frumos ca si pana acum!

La multi ani Mister de Dark! Iarta-ma pentru intarziere, n-am putut intra atunci pe forum, dar m-am gandit la tine pui norocos...de fapt, nu stiu cine sunt mai norocosi, parintii tai ca te au pe tine sau tu ca ai asa niste parinti :)

La multi ani Eliza Teodora de Ira! La multi ani David Andrei de Truth! Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii!

Ei, fetelor..eu nu ma pot lauda cu un sfarsit de an bun, in schimb am inceput acest an mai bine, plin de speranta si bucurie ca mama e mai bine putin. Ultimele zile ale lui 2009 au fost infernale pentru mine, mama a mers din ce in ce mai rau, a facut si un accident vascular (acum trebuie sa reinvete sa vorbeasca), iar 2 zile nu s-a stiut daca va mai trai sau nu. Am plans pentru o viata. Asa ca intre 2 drumuri la spital pe zi, emotii si bocete, a trebuit sa fac si tot posibilul ca Ioana si Filip sa nu simta prin ce trec. Imi doresc din tot sufletul sa iasa mama vie din spital si sa o punem pe picioare. Acum semnele sunt pozitive si numai pe astea vreau sa le vad ca sa pot merge mai departe.

Miere, ce zici tu despre posibile reactii ale vaccinului ROR, tind din ce in ce mai mult sa cred ca e adevarat. Eu am un exemplu f aproape. Baietelul celei mai bune prietene a mea a fost f normal pana la un an. Mi-l aduc bine aminte, poate facea mai multe lucruri decat face Filip acum, nimic anormal la el. Dupa vaccinul de la un an a inceput calvarul pentru ei. Nu este autist, dar are manifestari. Se chinuie de 4 ani sa-l recupereze, merg la psihiatrii, logopezi, etc. Abia acum a inceput sa vorbeasca precum un copil de 2 ani, poceste cateva cuvinte, dar pentru ei e un miracol. Pustiul e foarte istet, rezolva jocuri/exercitii/teste grele (asta la psiholog si unde se mai duce cu el), dar nu vorbeste, nu socializeaza cu copiii, desi mama-sa l-a dus la o gradinita normala, vrea sa-l trateze ca pe un copil normal. Mie mi-a zis ca totul s-a schmbat de la acel vaccin, dar la inceput am crezut ca este doar o mama care cauta orice explicatie pentru ceea ce i s-a intamplat copilului ei. Nu stiu ce sa zic, probabil ca sunt cazuri fff rare (Ioanei i-am facut acelasi vaccin si n-a avut nicio reactie in afara de febra)....dar daca se intampla ceva copilului tau, iti vine sa te impusti.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput