La Multi Ani licurici de ian-feb2009(77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vladut mi-a cazut rau in seara asta cu capul de cantul de la un dulap. I s-a taiat pielicica si are ditamai umflatura si vanataia

Cris, sper ca anul asta sa va ajute sa va finalizati asa cum va doriti toate planurile. Sa petreci frumos astazi
Parul lui Vladut pare ca seamana cu al lui tati, dar inca nu stim, ca eu cand eram mica aveam parul ondulat si blond...
Crisspy, iti inteleg ingrijorarea, asa a fost si Vladut toata saptamana, acum i-a mai trecut, dar nici dintele nu a iesit. Ma gandesc la tine ca-ti este greu acum ca-l duci la mama ta, dar o sa treaca repede timpul pana vinerea urmatoare
Ada, sper sa treaca repede durerea de dintisori
Jasmi, fetita cuminte Iulia , si eu tot asa crizata am fost cu muzica si cu zgomotele
Iulia, ce bine ca avem vesti de la tine. Te asteptam sa ne povestesit despre vacanta si sa ne arati poze!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

10 luni

Primul Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

si inca ceva, ce am uitat: propun - daca sunteti de acord, sa trimitem fiecare pe mailul comun, o poza cu ultimele zile de burtica, cu bebe in primele zile si o poza de la aniversarea de 1 an (pe masura ce implineste fiecare un an). Iar dupa ce implineste ultimul bebe un an (carla) sa lansam videoclipul cu prima aniversare a licuricilor. ce ziceti?

ma pot ocupa eu de asta, daca ma vreti , voi numai trimiteti pozele

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Jasmi imi place ideea

Anna imi pare rau de cazatura, ufff....si cate vom mai avea....

Noi am fost parinti denaturati si am fost la un chef ROCK , l-am lasat pe Vlad la sora-mea. Am baut cateva beri, ceea ce nu mi s-a mai intamplat cam de mult. A fost fain. Am mers mai mult pentru ca am luat o prietena cu noi care divorteaza dupa o casnicie minunata de 6 ani. A INSELAT-O.. Am convins-o cu greu sa vina, dar ma bucur ca a facut-o

Va pup fetelor si va DORESC UN AN CUM NUMAI IN POVESTI INTALNIM.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La noi nici gand de artificii, adica nu pe langa bloc sau pe strada, doar in locuri special amenajate pentru asa ceva.Chiar imi este dor de galagie in noptea de revelion.

Anna Vladutul nazdravan.
Iulia sper ca v-ati distrat pe cinste, asteptam sa te intorci acasa sa ne povestesti cum a fost si vrem poze cu Carla .
Jasmi imi place foarte mult ideea, chiar mai devreme m-am uitat sa vad ce poze cu burtica am si mai in toate sunt in chilotei .Din celelalte am destule, sa vad de care aleg.

Vad ca vorbiti de dinti, noi tot in formula de 6 suntem de cateva luni, ma intreb cand vin si ceilalti.
Zilele trecute am gasit-o pe fii-mea in genunchi in crib, daca mai stateam un pic se ridica si in picioare, drept pentru care azi am dat patul la nivelul cel mai de jos.
Am reusit sa-i scot si biberoanele, dupa multe incercari a acceptat din prima sippy cup-ul de la NUK .Daiopri sa'rna ca tu mi-ai dat ideea .

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI CRIS!!!

LA MULTI ANI la toata lumea! Fie ca 2010 sa fie mai bun ca anul care a trecut

Sper ca ati petrecut bine cu totii. La noi cheful "s-a spart" cam pe la 3 dimineata, cand ultimul musafir a plecat (greu de gasit taxiuri in Glasgow in noaptea dintre ani). Desi vorba vine s-a spart, ca la vecini s-a continuat pana la 6 dimineata, bebe a dormit si nu prea. In final tot la noi in pat a nimerit. In cele din urma am lenevit cu totii in pat pana pe la 11 cand vrand ne-vrand a trebuit sa ne miscam... ca atat ora de masa a lui bebe cat si cea a madamelor era de mult "overdue" iar daca primul era fericit ca avea tzitzi langa el deci il durea in cot de fructele si biscuitii de dimineata, madamele deja protestau zgomotos.
M-am cam agitat eu cu pregatirile pana in ultimul moment dar a iesit bine. Servici, fuga acasa, curatenie (ca tati a facut ce a putut da' tot am avut de trabaluit o gramada), pune mancarea in cuptor (in final am servit si niste chicken satay si cosulete umplute cu branza si somon afumat), si cu 5 minute inainte sa vina primii musafiri imi trageam si eu fusta pe mine, imi cautam pantofii ca SIGUR madamele i-au dosit si urlam care hotentot mi-a ascuns trusa de farduri aia pe care cu manutele mele o scosesem de un minut din poseta si nu se stie cum a ajuns in cada (din fericire goala). Asta in timp ce tati ii schimba scutecul lui bebe si incerca sa vada cu ce "hainute de tinere" il imbraca

Au venit la noi "nasii" scotieni ai lui Mister, inca 2 prieteni scotieni plus niste prieteni romani, care din pacate au trebuit sa plece mai repede (baietelul lor de aproape 3 ani era cam bolnavior si-i era somnic). Mister a primit o multime de cadouri frumoase, s-a jucat frumos cu Ian, toata casa era numai jucarii si grisine, noi astia marii...pe langa ei, iar dupa ce bebe a adormit am continuat noi cu petrecere de Revelion (asta pana cam pe la 1 noaptea ca dupa aia Mister s-a gandit ca daca e chef la vecini el de ce sa doarma). Deci, intr-un cuvant, a fost foarte bine. O sa punem si pozici, daca nu maine sigur poimaine ca de luni iar merg la servici

Azi cica ne-am "recuperat" cu totii, eu am petrecut o bucata buna de timp pe Facebook si pe Mess - o prietena buna de la facultate de la Oslo de care pierdusem legatura m-a "gasit" iar prietenul meu "cel mai bun" din aceeasi perioada era si el acasa si cu chef de povesti...iar Mister si-a petrecut prima zi de dupa ce a implinit un an inchizand si deschizand teveul, "atacand" DVD-player-ul si "cable-box"-ul, agresand desktop-ul si laptopul lui tati spre disperarea acestuia. Chiar, in afara de distragerea atentiei, voi ce alte metode aveti de a va pazi "averea de electronice"? Mentionez ca nu avem unde sa ridicam teveul si celelalte. Eu tot caut "oarece" cu care sa acopar "botoanele" (sau ceva de genul asta) dar nu am gasit inca ceva potrivit nici la Ikea, nici la Mothercare.

Ana, rau imi pare de cazatura, vanataia lui Vladut sa treaca cat mai repede.

Jasmi, tare buna ideea

Bebelusi, las' ca bine ca ati iesit si voi un pic, nu strica! Si bine ca ati putut fii alaturi de prietena ta careia ii trimit o imbratisare virtuala si-i urez un An MULT mai Bun!

Crisspy, multa sanatate la Razvi
Multa sanatate la toti copilasii bolnaviori

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Fetele, va trimite si Vladut cate un . Arata mult mai bine buba lui, azi-noapte am stat stresata, mi-era teama ca o sa-i traga ochiul vanataia..dar e bine.

Cris, felicitari pt bautul din canita, Daiuta e fetita mare! Ati castigat pana la urma ceva la concursul ala?
Jasmi, super ideea ta! Multumim ca te ocupi de asta
Bebelusi, cred ca te-ai disstrat pe cinste, mi-e dor si mie de un asa chef Imi pare rau pt prietena ta, sper sa fie puternica.
Dark, frumos ati petrecut! Abia asteptam pozele cu Mister, baiat mare

La noi ploua si e asa urat...Eu am de calcat, vreau sa desfac si bradul, trebuie sa merg sa cumpar un cadou unui amic, vin si nasii in vizita...si ar trebui sa ajungem si pe la socrii...hmm, cam multe de facut

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

10 luni

Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

LA MULTI ANI TUTUROR, sa fiti fericite alaturi de cei dragi si 2010 sa va aduca multe multe impliniri

noi am fost la o petrecere, cu tot cu Robert; culmea culmilor (desi cred ca si din cauza de combinatie febra, nurofen, antibiotic) s-a culcat la 8, trezit de la 12 fara un sfert la 12 si 10 si apoi dimineata la 7 cand l-am luat cu noi, l-am alaptat si trezit complet la 9;

din pacate pe 1 iar facuse 38.5 (desi alte simtome nu-s: tuse, muci, raguseala, voma, letargie etc) ;
irina.c sa traiasca pt ca m-au ajutat/ajuta enorm discutiile cu ea;

azi il urmareste sotul pana la pranz cand vin eu de la munca si dc tot are febra (desi de ieri de la pranz nu a mai facut) o sa mergem iar la camera de garda sa vedem ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

lisa tare dulce Ana

dark la multi ani lui Mister Miser ; la noi in faa TVului e tarcul; deci la TV nu ajunge (si noi nu ii dam drumu decat dupa ce el doarme; ff rar sunt exceptii); laptopul meu e sus pe birou si pe marginea biroului pun mereu strategic jucarii (le ia pe alea si e happy)

anna faine poze!! imi pare tareeee rau de cazatura; doar ca nu prea ai ce sa faci une ori; eu il vad perobert ca acum merge singur toata sufrageria; insa uneori dupa ce face cativa pasi vine in nas; alte ori bga viteze si se duce spre vreo mobila si evident ca in ea se opreste, desi nu e nici o data singur in sufragerie (doar in camera lui il pot lasa singur, dar eu stau pe hol si il urmarec

crisspy nu cred sa te consoleze dc iti spun ca robert face asa cateva zile inainte de fiecare dinte care sparge gingi (si doar 5 au spart)

bebelusi ma bucur ca ti-a priit concertul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!

Crisspy cum e Razvi?

Porumbita sanatate lui Robert Asa am patit noi cu Daria dupa ce am schimbat 2-3 antibiotice, ea tot facea febra la 4 zie si avea o minunata otita

Alina s-ati traiasca finuta si sa fie sanatoasa, ca nu am apucat sa-ti spun Vazut si admirat poze cu printesele tale delicioase

Anna Vladutz sa-i treaca repede vanataia. Offf ce sa-i faci...ce sa mai zic ca la mine mai vine si Daria si-o impinge Noroc ca pana acu nu au fost incidene majore.

Jasmi am Iulia Buna ideea cu pozele.

Dark Astept cu nerabdare pozici cu Mister "tiner baiat" Noi am dat tv-ul maiin spate si nu ajunge la el, iar celelate le-am scos din priza ca era jale...Insa la DVDROM e sefa, il deschide si inchide de 1000 de ori...pana l-a si stricat, dar la reparat tati... O sa le treaca pasiunea asta dupa ce mai cresc

Iulia ma bucur ca v-ati simtit bine. Va asteptam cu pozici...

Bebelusi sa-ti fie de bine petrecerea

Cris noi aveam doar 3 dinti Or iesi ei si ceilalti

Lisa Anuska buclucasa. Cum va tine ea in priza pe voi, bine ca nu s-a intamplat nimic rau Am admirat pozele si filmuletele cu Ana, imi aminteste de Daria mea mica, era la fel de vesela Ce de bunatati ai facut tu acolo

Va doresc o zi buna, noi cred ca o luam la picior prin oras

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

aaaa...pozici cu noi

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/AdaComan#5421838780556711474

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput