La Multi Ani licurici de ian-feb2009(77)
Raspunsuri - Pagina 5
crisspy spune:
CRIS30 o viata plina de bucurii si impliniri.
Anna frumoasepozicile si de anul trecut si de anul asta... Vladutz cel petrecaretz
Razvi tocmai a adormit...azi a fost tare marait, nu-mi puteam da seama ce se intampla, nu a dormit decat o jum de ora dimineata si asta in balansoar ca nu a fost chip altfel.
Are temp 37.5...nimik ingrijorator, numai ca urla ca din gura de sarpe. Acum mai pe seara l-am vazut ca se musca de manuta, si-o facuse rosie - rosie...cred ca ii mai iese un dinte
...dar pana acum nu a avut nici o manifestare de genul asta la ceilalti 8 dintishori din dotare.
I-am dat 5ml de Nurofen si a adormit instant dupa baita (pe care am mutat-o mai devreme ca nu era chip sa ne intelegem cu el). Tati a plecat la farmacie sa ia un gel ceva sa fim pregatiti, asta daca gaseste in tot Buc asta una non-stop.
Stiu ca mai pot sa-i dau Nurofen peste 8 ore insa daca intre timp i-l apuca iar durerile alea mari pot sa-i pun un supozitor cu Paracetamol???
Asa ca prima noastra zi din an nu a fost prea vesela ...sper sa fie si ultima de genul asta.
gashca
ada_coman spune:
La multi ani! Cris30
Sa fii sanatoasa si frumoasa si sa te bucuri de mica ta minune si sa-ti aduca numai impliniri!
Anna admirat Vladutzul bucalat
Vazut si pozele de pe mail, toti licuricii sunt niste deliciosi
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Crisspy tare rau imi pare ca il dor dintzisorii pe Razvi, tot asa suntem si noi Ii poti pune un supozitor cu paracetamol la 4 ore de la nurofen. sa treaca repede durerea.
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
crisspy spune:
Mersi frumos Ada fetele
Eu sper sa fie de la dinti si nu de la altceva...mai ales ca maine il duc inapoi la mama si o sa stau pe ghimpi pana il stiu bine
ada_coman spune:
Asa sper si eu, ca o vad ca are momente cand e mai maraita, cand se joaca, a fost si ragusita vreo 2 zile... Ii dau nurofen si se mai linisteste si poate dormi.
Daria
Karina
POZE
Alina1976 spune:
LA MULTI ANI CRIS30!!!
Sa fi sanatoasa si sa ne traiesti!!
Multe bucurii si impliniri!
Crisspy, e posibil sa fie de la dinte daca febra e mica (adica pana in 38 grade). Asa cum a spus si Ada ii poti pune un supo cu paracetamol la 4 ore de la Nurofen in caz ca e ceva...da speram sa nu fie. Pup Razvy mic
IRINA, those days are gone ....alea cu dormitu' de 1 ian!! Distractie maximaaaaa la munte!! Las' ca dormiti la batranete
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
jasmi spune:
La multi ani, fetelor!
La multi ani, Cris!
Noi am imbatranit. Parca nu ne-am mai distrat asa bine ca alte dati, am avut o tona de mancare, iar eu mi-am petrecut noaptea urland la astia sa dea muzica mai incet/ sa nu mai urle/ sa nu mai pocneasca petarde sub geamul iuliei . Da' iulia scumpa si draga cum e ea, nici nu s-a miscat, desi duduia casa si pana la ea era doar o amarata de usa
Anna, ff frumoase pozele cu Vladut, atat in burta cat si in afara
Lisa, notat retetele
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
iuliacris spune:
LA MULTI ANI! dragelor, s-aveti un an plin de bucurii si sanatate
LMA Cris si multa fericire
Am intrat doar scurt, suntem inca in California, am fost si la zapada, am si chefuit, a fost fain, acum abia astept sa ajung acasa...va pup
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)