La Multi Ani licurici de ian-feb2009(77)
Raspunsuri - Pagina 19
cami_antonia spune:
bee mercic de sfaturiiiiiii
si sa aveti grija cu virusii
dark pupam bolnaviorii ... sa va faceti cat mai repede bineee
cadia astept sa vina ziua voastra sa vad pozeeeeeee
lisa
sa va faceti bineeeee
porumbita super robert
venerata bine ai reaparutttttt
eu sunt incantata ca macar laptele de seara l-a baut bine iar tati ne-a cumparat multe canute .... si un biberon gen canuta .... american ... superrrrrrrr ... cu care am pacalit-o pe antonia sa bea laptele prafffffff .... ea nu suge din tetina laptele ....
sa vedem cum ne mai descurcam cu mancarea solida maine
mai da-ti-i si mie exemple de combinatiiiiiiiiiiii
multumimesc
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Leditia spune:
Flo,multa sanatate bunicilor,taticului..si Alexiei.Pt imunitate nu-i dai nimic?
Spune-mi si mie,unde anume iei reducerea aia de 20% la laptele topfer?Am inteles ca ar fi mai bun decat NAN-ul,insa ca ar fi ceva mai rau la gust si nu multi copii il accepta..si totusi din cate mi-a zis drita pt David ar fi mai bun acest lapte.Nu am gasit o cutie pe net sa vad exact ce contine,sa fac asa o comparatie cu NAN-ul.
Andreea,multumim de sfaturi.Va pupam.Ce face micul strumf?
ariya,esti ocupata?nu ne mai zici nimic?
Porumbita,Robert e total.M-a lasat masca cu urcatul in pat.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
lisa79 spune:
Fetelor,multa sanatate la licurici
Porumbita,pe langa mersul si catartul mie mi-a palcut faza unde Robert se opreste la pragul usii ca a gasit el ceva interesant

cris30 spune:
La multi ani BOGDAN, AGNES, DAVID SI BAIETEL de eva!!!!
sa cresteti mari, sanatosi si cuminti.
Dark multa sanatate, sa scapati mai repede de rotavirus. Eu stiu ca aici noi ne-am vaccinat din cate imi amintesc, vreo 3 doze pe gurita. Mister a facut vaccinul?? sau o fi alta tulpina. 
Ciufik, multumim pentru informatii , foarte utile
.
Porumbita, un scump Robert, imi place ca stie cum sa cada
.
Korrucia cam cate luni se asteapta la voi pentru un loc la cresa???
Noi am fost azi la vaccin, i-am facut varicella si o doza de hepatita A, iar la 15 luni facem restul si MMR-UL il lasam dupa 18 luni poate il fac chiar la 2 ani. Si n-am plecat de acolo cu mana goala ci ne-a dat si o trimitere la radiografie de sold,a simtit ea un click la soldul stang. Daria cand avea 2 luni a fost suspecta de displazie de sold , dar la dreptul, am facut eco si a fost ok. Sa vedem de data asta, pentru ca am inteles ca si pe parcurs se poate dezvolta displazia, chiar daca la 2 luni nu avea nimic
.Miercuri avem programare.
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
anca_ spune:
La multi ani!, 2010 sa va aduca sanatate, numai bucurii si impliniri!!
Si sa avem numai vesti bune anul asta!
Abia azi am reusit si eu sa intru putin, noroc ca am inceput serviciul si acum am mai mult timp liber ![]()
Dupa 2 sapt de concediu, e greu tare sa ma intorc la munci, dar incet incet ma acomodez.
Am reusit sa va citesc doar pe sarite din urma, ca am pierdut destul de mult, dar vad ca lumea in general e bine si ati petrecut frumos de sarbatori. Sper sa nu-mi fi scapat nimic si sa fi fost doar vesti bune.
Noi am avut 2 saptamani pline, am facut Craciunul cu prietenii, a venit Mosul, o multime de cadouri, na, daca am fost cuminti, nu se putea altfel. Apoi am fost la ski, la sanie, apoi de revelion la o petrecere mare, cu multe fam de romani, a iesit super, am dansat si petrecut pana dimineata. Andy la 10 a plecat cu bunica la somn, ar mai fi stat el, dar se vedea ca era rupt de oboseala. Apoi pe 2 a fost si ziua unui cumatru de al nostru si am mai petrecut putin inainte de a ne intoarce la serviciu. Lui Andy ii place la nebunie la petreceri, sa fie muzica si agitatie in jur si mai ales el in centrul atentiei.
Pe 16 mergem la un botez in Canada, la niste prieteni, apoi pe 23 ii facem petrecerea de 1 an al lui Andy, cu taiat de mot si tot tacamul. Am invitat deja lumea, nu va fi asa multa ca la botez, mai restrans putin, dar tot avem vreo 19-20 familii invitate. Facem acasa, iar imi trebuie zile libere sa am timp de pregatit, dar abia astept ![]()
In rest totul bine la noi, Andy merge din ce in ce mai bine, mai greu ca trebuie pazit ca circula peste tot si tot mai cade din cand in cand, desi mai nou a invatat sa cada in fundulet. De vorbit, turuie incontinuu, mama, tata, papa, sunt cu intentie, restul nu inteleg ce zice, dar e f comic, parca se cearta singur cand vorbeste. Face pa-pa, bate din palme, si da 5 la comanda, astea au fost repetate si acum pur si simplu le face pe de rost
Cu mancarea mai greu, in sensul ca mananca el, dar putin, nu e mancacios, daca ar fi dupa el ar sta mai mult flamand cred, dar nu-mi fac griji deocamdata, mi se pare ca e crescut bine. Are preferinte la mancare si ce ii place mananca bine, ce nu, mai deloc, prefera sa stea flamand. Nu vreau sa-l incep sa-l indop ca dupa aia dam in extrema cealalta, astept controlul la 1 an sa aflu si cat cantareste si ce zice doctorita, dar eu zic ca e ok asa cum e el. Lapte bea suficient, in jur de 700ml pe zi cred.
Noi folosim si suzeta, in general doar cand adoarme, partea nasoala e ca o mai pierde noapte si se foieste sa o caute, cateodata chiar se trezeste si asteapta sa vina cineva sa-i dea suzeta
. Nici un semn deocamdata sa renunte la ea.
Cam atat despre noi, ma intorc la munci si revin mai tarziu.
Alina1976 spune:
Helau gagici,
Imi pica ochii pe tastatura da va citesc de la ora 24.00 si am decis sa citesc pana la sf
...ufff, ca mult ati mai scris!!
Ma bucur ca am vazut fete care nu au mai scris de ceva timp...Just, Venerata, Anuc, Ciufik...bine ati revenit 
mai fetelor, pai ce-mi faceti voi mie?? Pai eu ma duc miercuri sa-i fac Sabinei ROR-ul si voi ma speriati cu toate efectele astea adverse?....mai ales ca este si obligatoriu...deci nu avem de ales.
Pai sa va spun de Prevenar, pe care eu am decis sa il fac Sabinei la 11 luni (mai ales ca noi avem copchil mare in casa care merge la gradi) si bine am facut! In decembrie am avut o viroza cumplita toti din casa (cred ca v-am mai spus da neuronul s-a culcat deja..) cu febra mare, tuse groaznica...oribil a fost!! Ana a facut o forma usoara iar Sabina nu a avut nimic nimic fratilor! Eu ma asteptam sa izbucneasca din moment in moment si cand colo nimic....atunci m-am gandit ca daca si Ana a avut forma usoara si Sabina nimic pai o fi de la Prevenar (ca l-am facut la ambele in acelasi timp). daca e asa eu zic ca merita! Faceti-l!
Mi-e sooooooooomn, nu mai sunt in stare sa raspund la fete...revin maine, dar totusi va pun un link cu pozele de la serbarea Anei de la gradi:
http://alina1976.sunphoto.ro/ANA_serbare_decembrie_2009
NOAPTE BUNAAAA 

SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
miereamara spune:
Buna seara fetelor!
Ce sa va spun, prima zi de daycare a lui Aidan a fost un succes total.
Nu a plans absolut deloc, a dormit normal, a mancat, s-a jucat, a legant copilasii mai mici:)), a adormit singur!!! si a stat la schimbat diaper-ul (ceea ce acasa nu s-a intamplat niciodata). e cel mai rasfatat copil acolo, toate educatoarele il plac pt ca este f vesel. Erau foarte multumite de comportamentul lui, mi-au dat un biletel acasa in care imi multumeau pt copilul minunat pe care l-am dus acolo, mi s-a luat o piatra de pe inima si am hotarat sa il lasam in continuare aici, nu il mai mutam pt ca s-a integrat f bine.
Ziua mea de munca a fost ok, am intrat direct in trainguri, am inceput efectiv munca, imi place, e f aglomerat, dar e bine, imi tine mintea ocupata.
Bee, aici ROR-ul este fabricat de Merck, uite prospectul
http://www.merck.com/product/usa/pi_circulars/m/mmr_ii/mmr_ii_pi.pdf
Dark, sorry pt rotavirus, sper sa va reveniti repede!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineata mamici si licurici,
Am vazut poze frumoase cu licurici si surioare de licurici(Ana), filmuletul cu Robert, care nu se lasa..
Ciufik multumim ca ne-ai impartasit sfaturile de la ortoped...
Bee multa sanatate bunicilor, taticului si sa nu vina virusii la Alexia..
Ledi bafta la doctor, sa ne spui ce ai facut.
lui David.
Bebelusi eu cand se irita Stefan asa de rau, il ung cu Baneocin in strat mai gros, de obicei a doua zi nu mai are nimic.
Miere ce bine ca Aidan se simte bine la daycare. Voi faceti cum e mai bine, dar e bine sa nu fie mutat daca s-a integrat asa de bine.
Va las ca a inceput programul, si am o sedinta in 15 min..
PUP
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..