La Multi Ani licurici de ian-feb2009(77)
Raspunsuri - Pagina 18
Leditia spune:
Bebelusi si noua ne-a zis drita sa trecem pe Topfer,dar e mai scump decat Nan-ul si nici nu stiu daca il accepta.L-ai gustat?e rau la gust?
Pt iritatie ai incercat sudocrem?(parca asa-i zicea la crema aia..)Bafta maine la dr.
Maine sper sa ma primeasca si pe mine drita mea(am sunat-o azi si sa vedem cum face sa ma primeasca asa fara programare,ca i-am zis ca daca mai stau acasa mor),ca am niste dureri care abia trec dupa un rand de calmante..nu-mi mai simt mijlocul si picioarele de durere si nu stiu daca sunt ovarele,trompele,rinichii..Sper sa ma dumiresc maine.Si apoi imi voi face si programare la eco de san sa vad ce-i cu nodulul ala si vedem.Sper sa fie bine intr-un final si sa treaca toate ca m-am saturat.De cateva luni o tin in raceli si dureri..de masea,mana,,cap,spate..acum asta.
,de parca as avea 60 de ani zau.
Daiopri,cum esti?Ce faceti?
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
ada_coman spune:
Buna seara!
Agnes
Bogdan Gabriel
David
baietel de eve28
Alice
Carla (10 luni
)
Andrei
Marius
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi! 
Dark cum mai e Mister Mister?
Si-a revenit cu burtica si cu papa?
Bebelusi felicitari pt dintisor. Iritatia de la funduletz poate fi si de la dinte. Ai incercat Sudocrem? Un preparat in farmacie ar fi bun, daca mergi maine la dr sigur iti va da ceva. 
Anuc sanatate mamei tale, sa se faca repede bine. 
Naty
Am admirat printesele tale. Fff frumos a crescut Nadia 

Cami e bine ca papa Antonia, cat de putin, insa cu luatul in greutate nu stiu ce sa zic, Karina nu a mai crescut in inaltime de vreo 2-3 luni, insa a luat in greutate. Fiecare are ritmul sau. Dar e bine ca te-ai gandit sa-i faci niste analize. 
Miere cum a fost prima zi de lucru? Cum i-a fost lui Aidan la Daycare? 

Cadia frumoasa foc micuta Clara 
si ce de cadouri a primit...
Anna distractie frumoasa la munte si vreme buna.
Vrem sa merem si noi prin februarie ![]()
Andre_ea felicitari pt al 7-lea dintisor
, noi avem doar 3
dar vin ei acusi, acusi.
Lisa felicitari Anutzei pt mers 

Ledi
Tin pumnii sa-si revina David cu somnul
Si pitika mea se culca pe la 23.30...si atunci destul de greu.
Venerata
multumi de urari de inceput de an. 
baietii.
O seara placuta la toata lumea 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi care implinesc un anisor:
AGNES 

DAVIS 

BOGDAN

baietel de EVA 

si LA MULTI ANI licuricilor care implinesc azi lunite: Alice, Andrei, Marius si Carla 

Multa sanatate la toti bolnaviorii mari si mici 

Din pacate, tot in gasca bolnaviorilor suntem si noi. Am "cules" un rotavirus si bebe, si eu (eu de azi noapte am inceput showul cu mersul la buda). Asa ca urmam sfatul medicului (ca azi ne-am dus la medic)si pana maine... regim de aqua chioara, apoi catinel-catinel laptic, supa si chestii de-astea. Si pana joi inclusiv nu am ce cauta la servici. Nu ca m-as fi dat peste cap de dorul lui. Eh, asta e bine ca va stim care-i baiu' si ce sa facem.
Bine ai revenit, Venerata 

LA MULTI ANI, Naty, bine ai revenit si tu prin zona 

Carmen, nici noi nu folosim suzeta, nu a folosit Mister niciodata.
Andre_ea, multumim pentru urari, LA MULTI ANI si felicitari pentru dintisorul nr7.
Bebelusi, crema Petrini ai folosit? 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ada_coman spune:
Dark imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori. Sa va faceti repede bine
Multa sanatate de la noi. Ceai de menta, apa de orez, orez fiert, morcov fiert...Daca mai vrei iti mai spun, ca eu am tras 1 sapt. cu Klarineta mea mica 
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
CADIA spune:
Buna seara!!!
LEDI, BEBELUSI, tinem maine pumnii la doctor, sa fie totul bine.
ADA, multumim frumos
DARK, insanatosire grabnica.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
Porumbita spune:
am pus si eu cateva filmulete cu robert
http://www.youtube.com/watch?v=AIOwELe-Zkc
http://www.youtube.com/watch?v=My4hn5KZrcM
http://www.youtube.com/watch?v=BLKvF1ylUwU
ma duc sa citesc din urma!! 
ada_coman spune:
Super Robert 
Nu se lasa dom'ne, nu se lasa...
Am ramas masca la cum se urca pe pat. Bravo Roby 
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita am pus si eu cateva filmulete cu robert http://www.youtube.com/watch?v=AIOwELe-Zkc http://www.youtube.com/watch?v=My4hn5KZrcM http://www.youtube.com/watch?v=BLKvF1ylUwU ma duc sa citesc din urma!! ![]() |
Ce simpatic e Robert, si ce mare a crescut

Noi inca nu mergem in picioare.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
Ciufik spune:
helau, helau
am o durere de cap
(poate trece dc dau tare cu capu' in zid
)...intru sa va zic ce am aflat de la un dr ortoped pediatru care mi-a facut o impresie grozava, cu privire la incaltarile picilor:
- talpa flexibila;
- FARA taloneta (in Ro e o moda cu incaltarile cu taloneta, care este f incomoda, inutila si nu lasa musculatura care sustine calcaiul sa se dezvolte)
-partea dn spate, care sustine calcaiul (nu glezna, ca asta nu trebe sustinuta, deci nu tb sa cumparam incaltari inalte si adidasii de copii sunt ok) trebuie sa fie tare
- cand probam incaltarile pe langa piciorul piciului sa putem baga degetul nostru (in spate, adica un pic mai mari - degetul in picioare, nu ca atunci cand cerem un deget de wiskey
)
FFF important ca ciorapii sa fie din bumbac, incaltarile nu f stramte (ma refer la latime), sa permita piciorului sa "respire" (adca materiale naturale).
De asemnea, copiii sa mearga in casa desculti, adica cu sosete, nu papuci/botosei/ghetute etc.
Cam atat, dc imi mai amintesc ceva va spun.
Aaaa, din toti drii care l-au vazut pe Andrei, a fost singurul, care chiar daca pb semnalata era la picior, l-a evaluat "cap-coada" (in special osatura:coloana, fexibilitate oase etc), dar si singurul care a urmarit copilul cand se juca, cum se intindea dupa jucarii, cum se echilibra.Offf, putini ca el, din pacate.
Si ca mi-am mai amintit (deh, sunt varza de oboseala, dar vreau sa va impartasesc din ce am aflat), copiii sa faca sport, devreme, adica de pe la 4 ani (ma refer la sport organizat, nu doar sedinte scurte).
ma bag la somn, ca pic pe tastatura...
2010!
flowerbee spune:
La Multi ani, Agnes, David, Bogdan, bebe de Eve!!! 
Bebelusi, nu e musai sa treci pe Topfer 3 de la 10 luni. Trecerea se face si mai tarziu, dupa 12 luni, in functie de necesitatile copilului. Nici noi nu am trecut pe To 3 si dr mi-a spus ca mai putem astepta. Imi pare rau ca Vladut are iritatia aceea la fundic.
Ledi, Topfer pare mai scump dar in realitate nu este. Cutia are 2 pungi de 300 g si beneficiezi de 20 la suta reducere per cutie. Tinem pumnii sa fie bine la dr si sa iti dea ceva sa te lase durerile.
Cami, ti-am zis, unii copii nu sunt mancaciosi iar Antonia, Alexia, Andreita si inca cativa licurici de pe aici, o demonstreaza.
Dark, sanatate multa si tie si dragalasului mic. Mama lui de rotavirus, ce cauta la voi?
Jasmi, buna ideea cu montajul. Mi-a placut mult ce a facut Cristi pt Carol, tare as vrea sa fac si eu ceva de genul asta, dar nu ma prea pricep si nici nu timpul nu stau prea bine.
Cadia, sa ne arati jucaria.
M-am tot documentat despre vaccinuri pt ca dupa ce am citit aici, m-am speriat. Nu stiu ce sa cred...O sa vorbesc cu dr noastra sa vad si pdv-ul ei. Iar ROR-ul este pe lista de obligatorii...
Miere, in SUA, ce ROR se face? Tot Priorix sau un vaccin produs de alta firma?
Despre noi, ce sa zic? Alexia tuseste uscat, a mucit putin ieri, dar azi a fost ok. Nu stiu ce e cu tusea asta, o sa sun pediatra. Deocamdata ii dau Prospan si Nurofen si vad ca mucii au trecut, cel putin asa cred. Bunica a racit si a plecat, bunicul plecase deja din acelasi motiv, tati da semne de raceala, iar eu ma rog sa se termine cu virusii astia ca nu ii mai suport.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!