La Multi Ani licurici de ian-feb2009(77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neataaa!!

Noi azi mergem la bunica in Berceni....sa vezi trai pe vatrai

BEE, insanatosire granica alor tai. Bee, zici de jucaria pe care i-am luat-o Clarei pt 1 an, nu? Iat-o:

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B002DGTGFE/ref=ox_ya_oh_product

Si Clara are momente cand mananca foarte bine si momente cand imi vine sa cant

CAMI, uite ce combinatii ii mai dau eu dsoarei mele: cucus cu lactate (iaurt, branzica, smantanica); mamaliguta cu branza, dar facuta cu lapte si nu cu apa (este delicioasa); gris cu lapte si gem; carnitza la cuptor cu legume; iaurt simplu cu biscuiti.

ANCA, la fel si Clarutza cu suzeta, se mai trezeste noaptea, o cauta, o mai arnca din pat, ca sa vina cineva sa i-o dea

ALINA, frumoasa foc Ana, si ce rochitza, ce bolerou

MIERE, cred ca te simti super usurata pentru cum s-a integrad Aidan, si ce chestie misto sa-ti de abiletel acasa cu modul de comportare al lui.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

AM SUNAT ACUM LA POSTA SI CICA A VENIT ZEBRA
LA PRANZ MERG S-O RIDIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

LA MULTI ANI, MARIA TEODORA!Sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de fericire!

La multi ani, Vlad, Luis si Alexandru!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

10 luni

Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

LA MULTI ANI, MARIA!
Sa cresti mare si sa aduci parintilor numai bucurii!

Voi cand vreti sa treceti copii pe lapte de crestere? Sau de vaca?
Nadia mananca de multe Humana HA 3 si ma gandesc ca peste vreo luna sa o trec pe Nan Junior sau altceva asemanator.

dark multa sanatate tie si lui Lachlan! Nasol cu rotavirusul asta ... inteleg ca nu l-ai vaccinat impotriva lui, nu?

ledi offf saracuta de tine, asta iti mai lipsea. Tinem pumnii la doctor.

porumbita am vazut filmuletele. Incredibil ce bine se ridica in picioare fara sa se sprijine.
Cuburi din alea moi avem si noi dar nu o intereseaza de loc. Pe Robert da?

ciufik si ce v-a zis ortopedul despre Andrei?
Interesante lucruri cu privire la incaltari. Stiam de faza cu probatul incaltarii cu degetul in spate (atentie, pantoful sa fie deschis cand faceti proba si nu incheiat la sireturi sau ce-o avea). Dar nu stiam de faza cu calcaiul.
Cat despre sport, asa e, e bine sa faca sport organizat cat mai devreme.

Apropos, eu am de gand ca pe langa balet si inot s-o dau pe Ioana si la gimnastica. O fi cam mult?

bebelusi succes si voua la doctor.

bee si fetele mele au ramas cu o tuse care nu le mai trece. Le-am dat o gramada de medicamente si degeaba. Acum nu le mai dau nimic, ca tot vad ca nu au efect.

alina am vazut pozele de la serbare, ce dulce e Ana si ce rochita frumoasa a avut! De unde ai luat-o?

miere ce ma bucur ca a fost OK la daycare! Si la job-ul tau!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ledi este ok la gust Topfer, iar reducerea de 20% o primesti in farmaciile DONA, in urma primirii unui card special de la Topfer.

Am fost la control la o doctorita de care am fost foarte incantata. L-a consultat din cap pana in picioare, are 10kg 800gr. Are o dermatita mixta de scutec. Am primit ca si tratament sa ne spalam cu tarate si cand il schimb sa ii dau la fundulet cu ceai de nalba. Mi-a dat un preparat si Elocom cu care nu am prea inteles cum sa dau, o sa sun si o sa aflu exact.

A fost ff draguta, ne-a vorbit despre foarte multe lucruri si ne-a pus foarte multe intrebari. A fost foarte incantata de cum este Vlad dezvoltat. A zis ca ea este impotriva medicamentelor si le da numai in cazuri extreme si pe baza de analize. Pe noi ne-a trimis sa ii facem exudat in gat si nasuc si sa ii facem coprocultura

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

NATY, noi inca papam Milumil3, o sa intreb dr. la intalnirea de 1 an ce ne sfatuieste sa facem, dar cred ca o sa mai merg o perioada pe lapte de crestere si apoi pe cel de vaca.Eu ii dau lapte de vaca cand ii fac gris, mamaliga, budincutza....

bebelusi, ma bucur ca ai dat peste o astfel de doctoritza, e mare lucru.

FETELOR CARE AVETI IDEE DE ASA CEVA:

Eu as vrea sa ma apuc de BB2 intr-o luna-doua. Aveti idee cum e legislatia in acest sens, adica pot trece din CIC 1 in prenatal, postanatal sau direct CIC2? Cum secalculeaza indemnizatia in acest caz?

Va multumesc mult

fug sa fac curat ca tati a iesit afar cu fata si trebuie sa profit.

Mergi la inceput

WOW Cadia bb2? Esti o curajoasa! Bravo!
Nu am idee cum e cu indemnizatia, sorry.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

A, dark am uitat sa spun ca am vazut pozele de la Craciun si ziua lui Mister, sunteti tare draguti cu totii (inclusiv pisicuta).

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cadia draga mea, eu de vreo 3 zile m-am apucat de BEBE2. Din cate stiu eu se poate trece din CIC1 in CIC2, dar vei lua 85% din CIC1

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

bravo si bafta pt bb2, fetelor!
frumos da' greeeeeeeeeeeeeu
io astept sa mai creasca iulia si sa am macar un an parte de un program "normal" cu job si toate cele

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput