La Multi Ani licurici de ian-feb2009(77)
Raspunsuri - Pagina 16
CADIA spune:
De fapt eu vreua sa impart implinirea unui anisor in doua parti:
1- cand Clara implineste 1 an (27 ian) pica intr-o miercuri.Atunci voi invita copii la noi acasa in doua ture: pe la ora 11 cativa bebelusi(vreo 4-5)de varsta Clarei
si o sa le intind in sufragerie multe jucarii.
Seara pe la 6-7 vor veni, copiii altor prieteni de-ai nostrii cu varste intre 3 si 10 ani. Pentru acestia din urma o sa aducem 2 fete care sa-i picteze pe fata ca sa nu se plictiseasca.
2- in sambata urmatoare, adica pe 30 ian ne mutam cu petrecerea la mama unde o sa vina si nasii si sa-i rupem turta, si unde vor fi doar oameni mari (rude)
Tema cu Tweety o voi folosi miercuri cand vin copii.
Sper sa-mi reuseasca ce mi-am propus.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
deliafairais spune:
buna dimineata!
azi implineste si davidutzul meu un an! cel mai frumos an din viata noastra
aici e multa zapada, asa ca ne-am hotarat sa mergem sa cumparam o saniuta si fugim la sambata, la munte. sper sa avem o zi frumoasa de care sa ne amintim cu drag. gata, merg sa ma pregatesc!
sa aveti o zi frumoasa! 
koruccia spune:
Neata
La multi ani Agnes,Bogdan Gabriel, David si baietelului lui eve28!Sa cresteti mari si sanatosi!
Va las o
Aici iar ninge, e o vreme de somn..drept pentru care tati si Caterina s-au intors la somn. Eu voiam la shopping, da nu cred ca scoate barbatu-meu masina din curte pe ninsoare:(
ira, bravo pentru Eliza cea mergareata! Frumoasa masa ai aranjat..Asteptam poze cand te vei simti mai bine; probabil simti oboseala de la atatea mese si petreceri.
Dark, am amirat pozele cu Lachlan cel blond cu ochi albastri.L-a vazut si Cati si a venit repede cu gura pana la urechi. Ea cand vede poze cu copilasi se entuziasmeaza tare:)
cami, pai daca creste Antonia cu atat mai bine. Ei nu mai pun asa mult in greutate la varsta asta, ziceau fetele pe aici.
Editez sa va felicit pentru dintisor, bebelusi. Stiu ca-l asteptati demult. Si tot voiam sa-ti zic ca am vazut pozele cu Vlad si mosul: ai un baiat tare frumusel si mi se pare asa de mare! Ce inaltime are?
crisspy spune:
'Neata
Eu acum am ajuns acasa la Bucuresti. Am vreut sa plecam de aseara dar era un pic periculos ca a nins foarte mult. Anyway am ajuns acasa si acum ma bag la smotru.
Am inceput sa desfac bradutul ca fara Razvi sa traga de el si sa culeaga globuletze nu are nici un farmec
.
Razvi e bine, nu a mai parut sa fie deranjat asa de tare de noul dintishor (asta daca o fi fost de la dinte
). S-a acomodat foarte repede acasa la mama, si-a adus aminte instant toate care pe unde sunt, inclusiv masina de spalat care e preferata lui
.
Mananca si doarme bine, asa ca sunt cu sufletelul linistit
.
Vad ca vorbiti de vaccinuri si m-am cam speriat. Incerc sa-i caut si eu sa cumpar Infarixul si Prevenarul si pe celalalt sa-l facem mai tarziu.
Si dupa ce termin smotrul vreau sa-mi "arunc un oki" pe net sa incep sa planific petrecerea lui Razvi. La o simpla numaratoare o sa fie vreo 25 de invitati, toti adulti din pacate, dar sunt familie asa ca o sa fie bine.
Am citit din urma in masina, da' pe telefonul mobil merge cam greu netu', la blackberry am ramas fara baterie.
sarbatoritilor de azi 

Va las acum ca pisicul are chef de joaka, tocmai ce s-a bagat in masina de spalat ![]()
See u 

anna-mama spune:
La muli ani, Eliza, David Andrei, Agnes, David, Bogdan si baietelului Evei! Sa cresteti mari, sanatosi si viata sa va ofere numai fericire!
La multi ani, Thea, Alice, Andrei si Marius pt cele 11 lunite!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
10 luni
Revelion 2010
cami_antonia spune:
neata feteleeeeeeeee
offfffffff
azi dimineata nici laptele praf nu l-a baut ... decat 50 ml ... offff
voi incerca sa ma tin de un program strict .... sa vedem daca imi iese ....
cadia si eu tot ca tine m-am gandit sa fac .... pica 11 febr ... joia ... atunci sa chem cativa copilasi .... apoi in week ne intalnim cu familia si cu nasii la un restaurant ....
poate imi zici mai multe si mie despre tema ta ... ca poate imi dai si mie inspiratie
ca nu prea ma pricep
plsssssss
bebelusi felicitari de dinte
noi avem doar 4 dinti de la 7 luni
si de atunci nici unul nu a mai iesit
merg sa bag o cafea
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
anna-mama spune:
Bebelusi, felicitari pt dinte 
Crisspy, ma bucur ca Razvi s-a acomodat usor. Spor la treaba, dar mai incetisor, sa nu incepi munca obosita.
Miere, succes in noile inceputuri! Sper sa aveti o zi minunata azi amandoi
Lisa, tin pumnii sa mearga cura de slabire bine!
Tenzzika, imi pare rau ca nu papa Alexandra, sper sa-si revina!
Cami, important e ca Antonia papa, cantitatile difera de la copil la copil.
Cadia, succes cu pregatirile pt petrecere, o sa iasa super!
Nu am apucat sa ma uit la poze, dar abia astept sa le vad! Noi suntem la munte si e tare bine, este soare si ninge.
Multi pupici
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
10 luni
Revelion 2010
cami_antonia spune:
mi-am facut cafeaaaaaaa
hmmmmmmmmmm ce buna eeeeeeee
acum mi se trezeste buburuza
si o voi scoate putin afara
chiar daca e frig
dar e soare
poate ii vine pofta de macare
mai multaaaaaaaaaaaaa
anna voi vedeaaaaaa ce cantitati imi mananca azi
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
Naty spune:
Hello!
Am revenit la lucru ...
Va doresc un an minunat, cu sanatate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor! La multi ani!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de pana acum:
ANDREI
SABINA
CAROL
KARINA
LACHLAN
ELIZA
DAVID
si sarbatoriti de azi AGNES, BOGDAN si DAVID!
lor
Noi am petrecut acasa sarbatorile, in familie. Mosul a adus la toata lumea cadouri multe si frumoase. De Craciun am fost la ai mei la masa, pe 26 am avut serbarea de la balet a Ioanei, care a iesit foarte bine, pe 29 am serbat-o pe Nadia, Revelionul l-am facut acasa, iar pe 1 din nou la masa la ai mei. In rest am profitat de compania fetelor, ne-am jucat mult si cam atat.
Nadia a fost foarte fericita de ziua ei, a ras mult, a fost incantata ca nasii au venit cu baieteii lor si acestia s-au jucat mult cu Ioana, iar mica radea si se baga si ea in joc. Ne tot apaluda cand cantam "multi ani traiasca" si ne indemna sa mai cantam.
O sa avem cred o fetita aplecata spre stiintele exacte (ar fi singura din familie
) caci a ales: un calculator de birou, pixul si termometrul (pus in loc de stetoscop pe care nu l-am gasit).
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
cami_antonia spune:
fetele da pe unde sunteti in dimineata asta?
vorbesc singurica?????
ana mai esti???
cadia????
irinac???????
bebelusi???????
DOAMNE AJUTA!