La Multi Ani licurici de ian-feb2009(77)
Raspunsuri - Pagina 15
lisa79 spune:
si eu am facut comdanda invitaiilor pt ziua Anei.
frumoasa tema CAdia
korrucia,eu nu vreau sa o incarc cu atatea odata. cred ca sunt prea multe intr-o singura zi
IRA_LIZA spune:
Buna seara, fetelor, multumim mult de urari, la multi ani David & Lucas, la multe lunitze Thea!
Cadia, petrecere pe tema Tweety am avut noi pe 29, la turta Elizei, vezi k gasesti multe accesorii de party cu Tweety in Careffour. O sa pun 2 poze cu masa pe mailul comun k sa vezi cum am aranjat tot. In principiu, a fost sticla transparenta, lemn si otzel pe masa, in rest decoratiunile.
Mai mult nu va scriu acum, ma simt f rau, e prima criza majora de coloana de cand am ramas insarcinata pana in prezent. Piciorul stang abia pot sa il ridic. M-o paste vreo pareza, mai stii...In plus mi-e vag greatza, ma simt rupta de oboseala dupa 3 mese la rand organizate la noi acasa (Craciun - 24 dec, turta - 29 dec, revelionul - 31 dec), ma cam inteapa fierea, ce sa mai, sunt legumika, asa k o sa inchid tot prin casa, ma bag sub patura si ma uit la Robin Hood.
maine sper din suflet sa ma simt bine sa pot iesi cu sania cu Eliza, la cat am tras pana am putut s-o cumparam mi-ar fi ciuda la maxim sa nu o pot duce macar de cateva ori in iarna asta cu sania!
Sa nu uit: fix pe data de 17 decembrie, deci exact la 11 luni si jumatate Eliza a facut primii pasi legatzi, deci pot declara oficial k prima zi in care a mers este 17 decembrie 2009. Si de atunci nu mai merge in 4 labe decat f f rar.
Iar ieri, 2 februarie, a baut din canutza.
Sper sa revin maine, va pup mult.
Ira, mamica Elizei
DarkBendis spune:
Am pus pozici pe photobucket Link-urile, ca de obicei, sunt pe mailul comun.
Enjoy!
Ira, sanatate multa!!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Ira felicitari pentru progrese.
Cadia suna foarte bine ideea ta cu tema petrecerii....nu ma gandisem la asta.
AM UITAT SA VA SPUN CA AVEM UN DINTISOR, YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, dar nu ne lasa sa il vedem.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
feteleeeee
mie nu-mi raspunde nimeni?????
a baut 100 ml de lapte cu cereale si ceva san pana sa adoarma
sa vedem maine
korucia si eu as sta linistita da asta e problema ca nu ia in greutate desi la lungime creste.... asta se vede la hainute
cadia bine ai revenit printre noi ... anul trecut erai prezenta mereu ... anul asta ai cam tras chiulul ... si eu tre sa aleg o tema pt ziua fetei mele ... sa vedem ce idee imi vine
noi am fost in seara asta la o onomastica unde erau vreo 4 copii .... toti cu muci si cu ceva ... asa ca dam testul .... daca am luat asta e .... daca nu inseamna ca incepem sa facem an ticorpi ... speram sa fim bine
dark ca sa treaca caca moale .... ca noi am avut de 2 ori ... morcov cu orez ... ceai de menta dat toata ziua ... biotics pt refacerea florei intestinale ..... va pup si va urez cu intarziere dar cu mare draggggggggggg LA MULTI ANI PENTRU MISTER .... UN NOU AN PLIN DE SANATATE SI DE TOT CEEA CE E BUN PT EL ...
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
DarkBendis spune:
Cami, multumim frumos de urari Si multumim frumos si pentru sfaturi
Ei, Antonia ta e fetita delicata, papa putin.Important e sa pape, chiar asa, mai capricioasa...
Multi si sa speram ca nu a cules vreun "bug" de la copilasii ceilalti
Bebelusi, felicitari pentru dintisor
Koruccia, tinem pumnii sa prindeti loc la ce cresa va doriti!
Ira, felicitari pentru progresele Elizei!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
FETELE
nu stiu daca ma credeti nebuna sau nu
da eu
parca nu mai pot adormi
pana nu citesc capiutolul aferent zilei respective da de anul trecut
imi place atat de mult sa aflu ce scriam
si ce intrebari aveam
ce dileme
de exemplu anul trecut pe vremea asta
nascuse IRA
scoteam majoretele pt SZMONIC, DELIA SI TUCHI
iar LISA ne zapacea cu ECLERELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE .... IATA POSTAREA LISEI
crema fiarta pt eclere: 0.5 l lapte,150 gr zahar,50 gr faina,4 galb. galb cu zaharul se freaca bine-bine,se adauga laptele si faina,se pune la BM pana se ingroasa.
eeee,delicioasa!
mai fetelor,nu imi mai ziceti si voi ca burta tuguita-baiat...ca si morrrr,greu mai trec zilele pana luni,o sa cer poza cu zona X de la eco, sa fiu sigura sigura
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
cami_antonia spune:
Am mai citit si ziua de maine de pe odisee
offfffffff ce vremuriiiiiiii
ce repede trece timpul
ce gravidute dragute eram
dar lipsesc multe dintre fetele care scriau atunci
OXIGEN, TUCHI, ARESA, CRYSYANA, TUTU85, SZMONIC .... unde sunteti????? NU VA E DOR DE GASCA????
am fugit la somnic ca acum se trezeste printesa ca vrea laptic iar eu nu am adormit inca
dark
va pupi
DOAMNE AJUTA!
lisa79 spune:
hahaha,cami...mi-am adus aminte de criza eclerelor...sa nu mai pomenesti de ea 90 de zile,da??? ca intru la cura
Nu stiu ce sa zic de Antonia,poate trece printr-o perioada,n-am apucat prea mult sa vorbim pe mess. bea mult laptic in timpul zilei??
Bebelusi,feliciatri pt pirmul dintisor
Ira_liza...ai fetita mare bravo!
Noapte buna fetelor din schimbul 2!
CADIA spune:
Neatzaaaa!!!!
Haideti la o cafelutza
BEBELUSI, felicitari pentru dintzisor. In general imi place sa fac anumite petreceri mai importante pe diverse teme. de ex nunta noastra a fost organizata pe teme maritime (scoici, pesti, valuri...etc)
CAMI,parca eu ti-ma raspuns
IRA, te-am intrebat si pe mail, dar cred ca mi-am raspuns, acum cand am citit ce ai scris aseara.Deci farfuriile cu tweety sunt de carton si deasupra sunt niste farfurii de sticla transparante? Am inteles bine?? Le-am vazut si eu pe cele din Carrefour si aseara am cautat cate ceva pe net si am mai gasit una-alta.
DARK, si eu i-am comandat clarei o zebra roz de la Fisher Price si sper sa ajunga sapt asta din Anglia.