La Multi Ani licurici de ian-feb2009(77)
Raspunsuri - Pagina 14
DarkBendis spune:
Deci m-am uitat la schema de vaccinare a lui bebe si uite ce se face aici:
la un an (la noi pe 14 ian) se face vaccinul contra Meningita C si Hib
la 13 luni MMR-ul (ROR-ul) si PCV-ul (pneumoccocal infection)
rapel-ul pentru diftero-tetano-pertussis+polio se face aici dupa 3 ani , tot dupa 3 ani se mai face un booster MMR, iar intre 15-18 ani se mai face unul diftero-tetano si polio. Cica asta-i toata schema.
Antigripal inca nu am luat, se tot vorbeste ca se va oferi la copiii peste 6 luni ala anti swine-flu da' pana acum noua nu ne-a zis nimeni nimic concret. Oricum inca nu ne-am decis ce vom face daca ne va fi oferit.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Carmen_Marieta spune:
LA MULTI ANI 2010 !!!
Buna seara mamici si licurici,
am venit si noi acasa.. am petrecut primul revelion cu Stefan..numai ca a fost cam marait, a facut febra 39.8... ca i-au dat dintii de sus, nu a vrut copilu sa termine anul fara dinti, asadar in aproximativ 2 saptamani avem 4 dintisori...
Mofturi face si Stefan la masa, dar nu-l lasam, ii mai povestim cate ceva, ii mai aratam o jucarie si incet incet.. ca melcul mancam tot din castronel. Mama ii da si lui o lingurita, si il mai lasa uneori sa-si bage mainile in mancare.
Fetele, voi dupa ce au aparut dintisorii la licurici ati mai folosit suzeta?, Stefan nu mai bea cu biberonul, are canuta din aceea cu cioc, din care bea lapte, suc, apa... suzeta o vrea numai cand adoarme...
Va doresc o seara buna, licuricii sa doarma toata noaptea... promit sa intru mai des, ca sa va povestim despre noi...
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
CADIA spune:
Carmen, Clara are deja 6 dintzisori si nici noi nu mai folosim biberon. Pentru apa folosim pahar normal, din sticla, dar micutz (de votca)
Pentru lapte folsim cana de baut cu cioc de la Nuby iar cateodata incerc sa-i dau lapte din cana normala.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
lisa79 spune:
Uitati aici am deschis capitol nou pentru cele ce vor sa tinem cura de slabire impreuna
CADIA spune:
DSOARA MEA A BAUT 200 ML LAPTE CU CANA NORMALA
LISA, eu m-am apucat de un regim si am slabit 8 kg, acum de sarbatori cred ca am pus ceva dar de luni ma reapuc tot cu regimul pe care l-am tinut pana acum.daca nu o sa mai functioneze, ma alatur tie
mai am de dat jos 10kg
lisa79 spune:
cadia,felicitari si pt performanta cu canuta si pt kg pierdute.
eu alea care le-am pierdut le-am gasit acu' de sarbatori
CADIA spune:
lisa, le dam noi jos, nu???!!!!
ce credeti ca fac eu la ora asta??Vreau sa-i organizez dsoarei Clara petrecerea de 1 an pe tema TWEETY, deci caut pe net tot felul de prostioare de genul asta.
DarkBendis spune:
Yupiii a papat bebe cina. Nu o fi de regim spaghetti carbonara, da' e papa bun
Cadia, tu ce regim ai tinut? Dieta Rina mi se pare faina... baiul e ca la programul meu de acum nu o pot tine ... poate din vara dupa ce scap de servici. Oricum, urez bafta multa fetelor care se apuca de ea.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
CADIA spune:
Eu tin dieta Mihaelei Bilic pentru ca sunt foarte pofticioasa si am o larga posiblitate in alegerea meniului. Nu pot tine chestii de genul: la pranz o salata, dimineatza 2 fructe....etc
Sa vedem cat o sa tina, de maine ma reapuc.
koruccia spune:
Buna seara
La multi ani Eliza, David si Lucas!Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Cris30, la multi ani cu intarziere!
Eu tot fara calculator sunt, imi iau campii cu laptopul asta, dar nu m-am indurat sa nu intru sa va salut.
Anuc, ma bucur ca mama ta merge spre bine si imi pare rau de AVC; bietii de voi clar nu ati avut un sfarsit de an usor. Sa aveti cu totii un an 2010 cu sanatate in primul rand!
Miere, va tinem pumnii pentru noua etapa in care intrati. Si succes la noul job!
Si noi mergem maine sa o inscriem pe Caterina la cresa. Aici inscrierile la cresa publica se fac doar in ianuarie, asa ca mergem si noi sa ne punem pe lunga lista de asteptare..
Aalina, felicitari pentru dintisori!
Ledi, si noi facem pe 11 ian. infarixul si prevenarul. Sper sa nu fie reactii, ca urlete stiu ca vor fi, saracuta..
Aici ROR-ul e facultativ si se recomanda in intervalul 12-15 luni. Probabil ca imi vor zice mai multe detalii concrete cand mergem la vaccin. lisa, miere, voi amanati MMR-ul pentru ca sunt prea multe vaccinuri in primul an sau e demonstrat ca se diminueaza posibila corelatie cu autismul o data cu cresterea in varsta?
cami, imi pare rau de problema cu mancarea. Nici Cati nu mananca 200-300 ml la o masa, dar eu nu ma stresez cat timp ia in greutate. Cand face mai multe mofturi decat de obicei ii dau mancarurile preferate: paste cu branza, legume cu branza si mamaliga.
Dark, bravo lui Lachlan ca a papat! Sper sa se faca bine repede.