Pepenasi de iulie-august 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 19
estrella80 spune:
Buna fetele!!
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Ioan.
La multi ani Matei!!
Multa sanatate si tot binele din lume vi-l doresc!
Anna laringita e foarte urata.Spun asta ca si Maya a facut in vara un episod de laringita acuta. Trebuie sa intelegi ca nu poate manca din cauza durerilor din gat.Incearca sa ii dai blenduit totul si caldut. Cat despre medicamentatie ti-a schimbat panadol-ul cu nurofen din cauza ca acesta din urma este antiinflamator.Si chiar este nevoie de un antiinflamator caci laringele celor mici nu e dezvoltat si de aici si riscul sporit in laringita la cei mici. Cat despre sirop si eu stiu ca Maya nu a acceptat Eurespal-ul care e foarte amar, ba chiar a vomitat de la el. La Maya a avut efect Stodal sirop care e si homeopat. La fel ca si Boticelina si eu iti recomand sa ii dai ceva pentru flora intestinala.
Si ti-as mai recomanda daca ai cum, sa ii faci aerosoli.Pe Maya a tinut-o laringita exact 4 zile si asta pentru ca am inceput din a doua zi sa ii fac aerosoli.Cate 3 reprize pe zi... iti spun sincer fac minuni.E urata..stiu ca s eineaca, nu poate dormi. Poate daca ii curge rau nasul ii poti da si un secretolitic. Oircum daca nu vrea Eurespal-ul..eu zic sa schimbi cu altul.Eu sincer nu prea am auzit sa dea rezultate acesta insa medicii de familie il recomanda pentru ca daca il dau pe reteta e gratuit si daca e sa il cumperi e destul de ieftin.Uneori nu ii inteleg!!!
Aparat de aburi si noi avem tot Tefal Vitacuisine si suntem foarte multumiti. Face abur destul...dar asta e!Legumele sunt extraordinare la gust in el. Eu ii prepar si pestele Mayei acolo.
Anka, eu abia acum am vazut ca Erika are varsat. L-A luat din Spania?Saracuta!!Sanatate multa!!
Madavoi sunteti ok?Am vazut ca v-ati inzapezit de tot!!
Boti eu stiu de la pediatra ca e foarte bun si Septilin-ul. Iar noua ne-a dat din nou fier de luat, ca o cura de intretinere. Si pentru apetit, ne-a sugerat daca tinem neaparat sa ii dam un complex pe baza de Zinc si vitamina C, care stimuleaza apetitul.Dar si varianta aleasa de tine mi se pare super ok.
Tecky esti a n-a persoana care spune ca i-a placut filmul.cred ca vom merge si noi!Eu nu sunt fana a cinematografului insa sotul mi-a spus ca nu are farmec daca il vad acasa.
Revin!
vias spune:
Buna bostana...din nou ![]()
...sunt fericita..ca m-am dus la o sala de sport de langa mine si am hotarat sa merg dupa botez si eu acolo...abia astept...burta mea imensa nu mai poate astepta nici o zi dupa botez....sunt imensaaaaaaaa 

...am mers azi la cimitir si la biserica cu mama, cand ne-am intors am zis sa trecem prin centru poate gasesc si eu o rochita ceva pentru mine la botez...da..da...toate imi veneau ca naiba pe mine...sau...poate daca le luam ca bluza in loc de rochita pareau ok..altfel..

...am gasit una...care am fost super convinsa ca e buna de mine, era si la reducere 120 ron 
...marimea L/XL ( de 100000000000

)..si cand am probat-o...
jupa era stramta 

...asa ca am renuntat....ma imbrac in pijama...

La Multi Ani celor ce poarta numele de Ion, Ioana...sa fiti sanatosi si fericiti!

Va pupacesc pe toate!!!

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
mcoca spune:
La Multi Ani, Matei!!! Mult noroc si sanatate, sa fii cuminte si sa invetzi bine!
La Multi Ani, de Sf. Ion tuturor sarbatoritzilor!
Nu am citit nimic din urma. Multa sanatate puilor bolnavi!
Vicky si Printzesone
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI MATEI! SA CRESTI MARE, VOIOS SI SANATOS!
LA MULTI ANI CELOR CE SE SERBEAZA DE ZIUA SFANTULUI ION!!
Multa sanatate puiutilor si parintilor bolnaviori!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
flo1980 spune:
Matei 
Tuturor ce poarta numele (derivatele de nume) ale Sf.Ioan! 
_
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
Gini75 spune:
La multi ani, Matei, sa fii sanatos!
La multi ani celor ce poarta numele Sfantului Ion!
Camy, multumesc frumos de invitatie. Daca voi fi in Brasov duminica viitoare, sigur ajung si eu la biserica. La petrecere n-o sa pot veni, fiindca pe 17 e ziua sotului meu si il sarbatorim cu prietenii.
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gini75 La multi ani, Matei, sa fii sanatos! La multi ani celor ce poarta numele Sfantului Ion! Camy, multumesc frumos de invitatie. Daca voi fi in Brasov duminica viitoare, sigur ajung si eu la biserica. La petrecere n-o sa pot veni, fiindca pe 17 e ziua sotului meu si il sarbatorim cu prietenii. |
serios ca e ziua sotului tau pe 17 ianuarie?????
Pustache e nascut tot pe 17 ianuarie

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
AnnaBaby spune:
Boti a schimbat medicamentele pt ca si nurofenul si eurespalul au si efect antiinflamator, si cum la laringita se inflameaza nasol gatul exista posibilitatea sa nu mai poata respira, deci trebuie avut grija.
Am uitat sa va zic ca Ioana are si diaree, da asta de ieri, deci dinainte de antibiotic, plicuri din astea care se dizolva in apa sau lapte sunt out of the questioen, Ioana nu bea nimic in afara de apa, chioara. Daca simte vreun gust nu bea. Nici lapte nu bea, cel putin nu acum. Asa ca trebuie sa o rezolv doar din regim, ceea ceea ce iar e cam greu, ca si asa nu vrea sa pape, i-am facut o supa de legume, m-a refuzat categoric. si era asa moale si calduta, numai buna pt gat, daca nici asta nu vrea, apai nu mai stiu ce altceva
Dar cireasa de pe tort abia acum urmeaza: maine vor veni muncitorii sa ne demonteze sifonierul din dormitor si apoi sa-l remonteze in sufragerie, ca v-am zis de proiectul cu camera Ioanei. Mai frate, mai rau nu se putea nimeri, daca as fi zis ca vreau sa vina saptamana asta cu siguranta nu s-ar fi putut. ma rog. Asta inseamna ca tre sa golesc sifonierul de haine, sa golesc biblioteca (pt ca asta trebuie impinsa intr-o parte ca sa incapa sifonierul in noul loc) si nu in ultimul rand sa scot bradul care se afla pe locul unde va sta sifonierul! Nu-i asa ca ziua mea a devenit mult mai interesanta?
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
Dianami spune:
Salutare, bostana! ![]()
La multi ani sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi, sa aveti numai bucurii si reusite! Petrecere frumoasa!
Matei,
!
Avem si noi vesti bunicele. Suntem tot 2 in 1, azi incheiem saptamana 34 deci se cam termina riscurile mari. Bebe are 2600 g si e nazdravan foc. Sper sa mai tina placenta si sa nu dam iar intr-o hemoragie mare. Daca mai sta bebe pana pe 18 vom programa cezariana. Mi-e teama rau de ea, de fapt de anestezie pt. ca a inceput sa-mi scada tensiunea cam mult. Vom vedea.
Cam atat momentan, o sa va anunt cand sa scoateti majoretele. Nu de alta, dar sunteti cu noroc, mi-o arata zilnic Andreiul meu scump
.
Moni,
.
Va pup pe toti, multa sanatate si aveti grija de pepenasi! ![]()
Diana
34 s cu
, mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)
ina C spune:
si noi te pupam, Dianami
.
"La multi ani!", Matei!
"La multi ani!", Ioni si Ioane.
Ina, mami de doi baieti minunati