Pepenasi de iulie-august 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

La multi ani celor ce poarta numele Sfantului Ion! Inprimului rand sotiorului meu scump si drag.

Noi suntem bolnavioare, la 5 azi dimineata eram la Budimex cu febra 39.2. alt simptom nu are. Toata ziua a fost cu febra peste 39 care nu cedeaza decat pentru 2-3 ore.La 4:30 i-am dat eu panadol acasa, la spital bagat un supozitor cu paracetamol, la 8 iar sirop panadol, la 12:00 supozitor nurofen (dupa 2,5 ore avea 39) Impachetarile, sosete cu otet nu ne ajuta.La 16:00- 1/2 de supozitor cu Novocalmin, la 17:00 cu tot cu Novocalmin avea 40. A cedat la Panadol.Acum merg pe sirop Panadol alternat cu Nurofen, Novocalmin cica in caz de urgenta, dar la noi e apa de ploaie. Daca timp de 24 de ore nu scade febra trecem pe antibiotic: Amoxiclav sau Sumetrolin. Luam si oscilloccinum 2/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DIANAMI, tare mult ma bucur ca sunteti bine, Doamne ajuta sa ajungeti pana pe 18 si sa fie totul bine!

Multa sanatate tuturor puiutilor bolnavi, iar mamicilor putere sa ii ingrijeasca!

ANKA SI CELELALTE MAMICI CARE ATI FACUT VACCINUL CONTRA VARICELEI PUIUTILOR MAI MARI: Au avut copilasii vostri eruptii ca la varicela dupa vaccin? Ca reactie secundara ma refer, cum era si la ROR, ca apareau bubite ca la rujeola... Sau alte reactii secundare au avut?

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 19+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi ani celor ce poarta numele Sf. Ioan Botezatorul

la multi ani frumosi si sanatosi Matei

multa, multa sanatate piticilor bolnaviori. daca aveti in casa Aghiasma Mare facuta ieri dati-i pe pe corp cu ea

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

--------

UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

IOANA,XENIA,GARGA,ERIKA,sa va faceti bine repede ,repede !

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

165

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

La Carrefour au reducere la poze, pana pe 15.02, pt mai mult de 75 buc 10.13 pretul e de 0.29/buc

https://asp.photoprintit.de/microsite/11183/

Mergi la inceput