Pepenasi de iulie-august 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 12
dia_filipas spune:
Seara buna fetele si UN AN NOU FERICIT!
Ne-am adunat si noi pe acasa ieri dupa masa, am stat mult cu Miruna si in sfarsit am prins un moment de respiro sa intru si pe aici.
Noi am petrecut frumos, totul a fost bine. Miruna a ramas acasa cu ai mei, la 12 s-a trezit si s-a culcat la loc dupa un sfert de ora, parca a simtit ca e anul nou...
Nu stiu da' mie mi se pare de ceva vreme (si nu doar fiindca am fst plecata) ca isi schimba fizionomia fetei. Ochii is acum verzi (cum mi-am dorit), da' parca nu mai seamana cu ea de acum o luna are alta fata...voua vi se pare asa cu puiutii vostrii?
A invatat smechera sa inchida si sa deschida fermoare, danseaza de mama focului in fata oglinzii, scoate limba la ea in oglinda, parca incepe sa se mai joace si singura, nu vorbeste decat pe limba ei, da' isi inmulteste silabele si sunetele pe care le scoate...
Aaa, afara inca nu-i place saniuta, azi am iesit cu ea, am pus-o in sanie, m-am pus si eu cu fata la ea si impingeam din picioare, ei asa a stat, a si ras chiar...
Va
pe toate, nu stiu daca mai apuc sa recuperez ce s-a scris, da' de acum intru iar mai des. O noapte buna si linistita va doresc!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
ana_a spune:
Dia, da, si Matei se schimba pe zi ce trece...parca sa alungit nitel, desi a pastrat obrajorii insa isi schimba mutritele care le face cand este vesel, fericit, trist sau nervos, parca este un om mare asa moace face
Un omulet mic.Pune cateva poze cu Mirunica sa o vedem!!! 
proud mummy
Caprioara spune:
Anna, sanatate multa!
Dara, multumim
!
Dia, da chiar asa, pune poze noi cu fata sa o mai vedem si noi
!
Teck, spor la cura de slabit
!
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
ana_a spune:
buna dimineatza!Poftiti o
! A mea e pe terminate, indata ma duc sa-l trezesc pe ursulet.
brrrr afara este foarte frig...
am pus si eu cateva poze noi cu supariciul de Matei care nu mai lasa suzeta din gurita...
De vreo 3 zile este cam dificil, irascibil si nimeni nu stie exact ce vrea, foarte greu ii dam de capat, cu toate astea....este foarte rabdator cu dintii astia!
Tare il supara dintisorii si rontaie cu sarg din tzoanca! Ba uneori il vad prin casa cu 2 in gurita!
Am reusit de l-am prins intr-o poza....desi cand ma vede cu aparatul fuge....nu prea mai sta la pozat!
proud mummy
mcoca spune:
Boti, doamne ce patzanie. Ma bucur ca suntetzi bine. Ce sa facem, din pacate trebuie sa trecem si prin din astea. Eu de 2 luni am inceput sa-i dai Mayei Oscillo, cae o doza pe saptamana, si nu mi-a mai fost bolnava. Aaa, de ce nu avetzi voie la dush?
Anca, bine ai revenit. Imi era dor de tine.
Moni, dupa mine, cand te pui nas de cununie, de pui nas si pentru copii. La noi asa este. Noi am schimbat la Maya nasii, pentru ca ei erau in ro, si doream ca nasii ei sa fie aproape de ea, in momentele importante ale vietzii. Daca nu era distantza nu ii schimbam.
Vicky si Printzesone
M&M spune:
Neata!!
Ana_a, ma alutur si eu cu o ceasca de
!! Saracutul Matei, ai incercat vreun gel pt dintisori??
Moni, felicitari pt prietena ta!! Las ca nu mai e mult pana vin si bebeii nostri!
Cu scara nu stiu ce sa zic...
Anna,
insanatosire grabnica!!! Multa bafta cu amenajatul camerei...
Boti, ce patanie!!!
Si eu ii dau lui MIhaita o data la 10 zile Oscilo preventiv ca si Vicky..pana acum nu am avut deloc probleme.
Dara, Mihaita are azi in meniu ciorbica de perisoare si ghivezi de legume. Nici eu nu ma pricep tare mult la gatit , dar mai citesc pe la culinare si, e acolo un sibiect despre ce dau mamicile sa pape copiilor.
Noi am fost ieri cu saniuta sa ne plimbam..nu mai reuseam sa il bag in casa, atat de mult i-a placut!!
Pepenasii vostri cate kg au?? Mihaita are abia 10 kg si 80 cm...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
21+ cu
Matei Stefan
flo1980 spune:
Neatza!
Ana multam de cafea!
Fetele sa scrieti va rog daca gasiti reduceri pe undeva, ma intereseaza in special nextul, M&S , foxul pt. copii, okaidi .....
Si David are 4 masele, 2 nu am observat cand i-au iesit ![]()
Dana felicitari pentru fetita! 
Cristina ce nume frumoase ai ales pentru baietel
or fi de mult puse la semnatura dar daca nu ai mai intrat si nici eu, nu am vazut, scuze
Da mai cu mancarea de revelion...mancasera acasa, de...ntz, ntz, ntz....
Anko sa-ti fie de bine vacanta! Pacat de episoadele dureroase, cum fu' sepiotele si broastele pe plita?
si multa sanatate pt. Nancy!
Mai3 cum e Alexandra?
Fug sa dau gustarea la pui, va pup!
_
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Mersi de urarile de insanatosire! Din pacate insa nu ma simt mai bine, ba mai mult, a luat si Ioana! Tuseste si ea, ca mine, asa cu zgomot, nu sec...vad ca si stranuta...of, de la inceputul anului o luam cu medicamente... Ii dau prospan deocamdata, si panadol. Eu tusesc tare si ma doare in piept, asta noapte m-am chinuit ca aveam tot gatul iritat, nasul infundat, si uscat pe deasupra, abia respiram, of, greu...
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
iriss27 spune:
Incepand cu 11 ian, la Z sunt reduceri de 50%
Azi mi-am inceput ziua, cu un caz cam nefericit, am aflat ca viata unei colege de-a mea de serviciu depinde de strangerea unor bani. Eu sunt destul de intristata, suma mi se pare imensa, nu stiu cum se poate strange asa ceva, mai ales ca starea ei s-a inrautatit. Va rog si pe voi, daca dispuneti de ceva banuti pe care ii puteti dona, sa o faceti:
http://vioricaoncica.blogspot.com/2009/12/viorica-mama-unui-baietel-de-11-ania.html
dr_anca spune:
Neata pe la pranz aproape!
La multi ani numai cu bucurii si realizari in 2010!
Sper sa reusesc de data asta sa scriu mesajul si sa-l si expediez.
La multi ani cu multa intarziere lui Cris de Monalac, ai incercat sa dai cu o perie uda pe catel [poate nu mai cade blana ![]()
Boti multa sanatate gargaritei cu ochi albastrii!
Anna sanatate si spor la amenajat camera !
Bafta fetelor care s-au apucat de diete de azi reiau si eu sala ca mi-am facut de cap de sarbatori!
In rest noi suntem ok cam mamoase asa dupa parerea mea, am petrecut in 3 de Revelion dar Sara s-a culcat la 8.45 dupa obicei si ne-a lasat sa degustam in 2 friptura. Am plecat in Ajun de la parinti care aveau mesele pline si ne-am facut o simpla friptura de porc la cuptor cu vin si asta basta. Ma cam saturasem sa vad mancare in fata ochilor si de abia am gustat si din friptura dar trebuia sa manace si sotul ceva
Apropo, Flo felicitari pentru masa copioasa pregatita, cred ca le-a parut rau si musafirilor ca au mancat acasa.![]()
Multumesc lui Diarux cu mare intarziere pentru sms si bafta la proiect!
Sunt invidioasa pe [b]Anka ca a petrecut in caldura Revelionul si s-a bucurat de civilizatie
de la noi sa se insanatoseasca rapid si mamica si fetele!
Am vazut si pozele de pe blogul Carioarei si mi se par faine toate dar nu am o parere avizata.
Nu mai stiu ce s-a mai discutat pe aici.
Despre masa: Sara nu a avut scaun de masa doar de voiaj dar nici in ala nu a stat prea mult pana pe la 10 luni ca se hatana in el de am zis pas. Asa ca mesele le-a servit de la mine din brate bagata mancarea in gura sau pe langa cum nimeream
. Nici nu mai stiu de cate luni sta singura pe scaun de adult- sept-oct cam asa- cu scaunul impins bine si cu o perna pe scaun ajunge si mananca cu noi la masa ca un copil mare ori singura ori ii dau eu. Fac alergie la porceala de obicei asa ca tin sa ii fac mesele cat de cat pastoase sa nu se unga f tare si in jur mai ales.
Mancam cereale Forza amestecate cu Milupa 7 cereale cu lapte de vaca dar rar, de obicei cereale Nestle cu orez si 3 fructe in biberon.
Eu am ramas dezamagita de cerealele juniror Nestle ca cam toate aveau faina 70-80 % pai asa ii pun eu direct faina in biberon nu mai cumpar cereale asa ca m-am axat pe aste cu orez macar sa stiu o treaba.
Cele cu bucatele de la Milupa nu ii plac.
Voi ce le mai dati dimineata si seara sa pape ca nu prea mai am idei. Vreau sa-i fac mar copt ca nu a mai mancat demult dar sa vad daca am chef.
Sper din februarie sa o dau si eu pe Sara la gradinita la program de 4 ore dar nu stiu daca rezista atat sa vedem. Ar fi vorba de o zi da una ba in functie de programul meu. Vad ca are nevoie de activitate si cu mine se plictiseste si apoi eu trebuie sa ma apuc de lucru ca si asa am vegetat destul asa ca vor fi schimbari mari pentru toata lumea anul asta. Si in 2011 sper sa ajungem si noi in civilizatie daca ne ajuta bunul Dumnezeu.
M-am lungit cat o zi de post
.
Va pup si va urez spor la treburi!
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008