Pepenasi de iulie-august 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Bine v-am regasit!
La multi ani, CRIS de monalac!
Am pus si eu poze pe picasa ieri, am vazut ca am si comentarii, multumesc tuturor. Am vazut si eu toate pozele, avem niste copii minunati.
Noi am facut revelionul acasa, in 3. A fost foarte frumos, ne-am odihnit, ne-am plimbat. Irina a adormit pe la 10 si a fost insensibila la toate bubuiturile de la miezul noptii.
Sursula, bine ai zis de timp, ca e cel mai frumos cadou.
Dana, ma bucur c-ai aparut, felicitari pentu caruciorul roz.
Camy, eu intrebam daca e botezul pe 17. Daca pot ajunge in Brasov atunci, o sa vin si eu la biserica.
Mi-e tare somn, dar trebuie sa ma intorc la muncile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

La Multi Ani! fetele iubitele mele, sper ca ati petrecut frumoas si va doresc ca in noul an totul sava merga ca pe roate

Sunteti niste dragute si minunate si pentru ca ati intrebat de noi, am intrat sa va spunem ca noi am fost amarate de rev, Garga a facut pe 30 amigdalita purulenta, am intepat bucutzele cu 10 ampiciline si gentamicine, a avut febra mare, mare vreo 4 zile, nu putea dormi, eu nici atat, dormeam cu mina pe ea, in reprize de 15 minute, dar acum e bine, am fost azi la control si e bine. Doar ca acum trebuie sa fiu atenta pentru ca e slabita si mult mai susceptibila la imbolnaviri. Dar deh, mi-a trebuit s-o iau cu mine la nasi si copilul nasilor era usor racit si am luat-o si noi. Si a fost o forma nasoala, streptococica, sper sa nu incepem valsul cu amigdalita la 3 luni

In rest am petrecut acasa, n-aveam oricum voie sa iesim... bine n-avem voie nici baie sa facem, o spal ca atunci cand am venit din maternitate, cu carpita cu apa .

dinti noi avem 7 dintuci si 4 masele. Mai asteptam un incisiv lateral jos, 4 maselute si caninii, geez, nici macar la jumatate nu suntem cu dantura

Va pup si revin mai pe seara, acum garga doarme si ne pregatim sa trecem si pe la med de familie, s-o vada si doamna. Ar fi si timpul de bilant, azi gargaritzoaica face 1 ani si 6 luni

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare!
Iaca ne-am intors, dupa doua saptamani destul de aventuroase. Eliza are o bronsita, a prins-o intr-o zi foarte calduroasa cand am urcat pe un munte si batea vantul tare de tot. Erika a inceput si ea cu niste tuse, iar azi-noapte mi s-a parut cam calda, asa ca azi ne-am prezentat la medic si avem tratament si consemnare la domiciliu.
Pe mine m-a pocnit la mijlocul vacantei o durere in umar de am zis ca mor cateva zile, asa ca am ajuns acolo la urgenta, mi-au ciuruit posteriorul cu metamizol si cu diclofenac - deja aveam umarul ca un gref rosu de mare si de rosu! - apoi mi-au dat de inghitit cate una alta. Abia de vreo 2 zile ma simt ok, si imi amintesc cu groaza zilele alea in care am fost efectiv invalida de o mana, dar de fapt mai mult, nu numai ca nu ma puteam servi de ea si trebuia sa ma imbrace barbatu-miu, dar ma mai si durea ca naiba.
Acum am vorbit cu aia de la asigurari - deci nervii aia anteriori s-au meritat, noroc ca am apucat sa schimb asigurarea si sa virez si banii la timp.

Altfel, totul minunat, o alta lume, stiti de altfel...
Din nou m-a uimit pana la a ma lasa cu gura cascata cate familii sunt pe strazi, oameni cu copii, tatici cu copii mici, mamici, mamici si tatici, mamici cu cate doi sau trei copii, cu carucioare, cu scaunele pe biciclete, copii in carucioare, totul plin de copii si carucioare de tot felul si buggy board si toate altele de gen. Multi nene, multi!
E un sentiment super sa vezi asta, toti erau fericiti si luminosi. Pai cum naiba, ca nu trebuia sa iti faci de acasa strategia de drum, peste tot rampe, pante, lifturi speciale pentru mame si copii, mese de infasat, zone de alaptat... Ba chiar si la toaleta de barbati am aflat ca sunt mese de infasat, acolo unde nu era sala separata de mama si copilul. Asta da sentiment, sa scapi de stresul asta, sau mai bine zis, sa ai fericirea de a fi mobil, chiar cu bebe mic mic dupa tine. Deci asta m-a facut sa am un sentiment tare placut.

Al doilea sentiment placut - locurile de joaca captusite cu mocheta groasa, moale, multe din zonele de atractie captusite si ele cu covoare cauciucate. Parchetul curat de sa lingi pe jos. Nimeni nu striga dupa copii sa nu alerge sa nu cada sau sa nu se murdareasca. Pai cum naiba, poa' sa cada, ca nu pateste nimic, numa' sanu cada de la inaltime! Cade pe moale, cade pe curat, nu rupe genunchii. Ma rog, la zonele astea ma refer, nu la strazi.
La Oceanografic se tavaleau copiii aia de numa' - pai sigur, ca sa mor io daca nu puteai sa lini parchetul in maxima siguranta, ca nu pateai nimic. Oboseau, se asezau pe jos. Si asta deci mi-a dat un sentiment grozav.

Si fac sport domne oamenii aia, nu e sat sa n-aiba "poligon de sport", ca e teren de tenis, de alergat, piscina sau alte de-astea, toti fac sport. Cu bicicletele merg toti , bosorogi de 70 de ani urca pe munti! Multe biciclete aveau scaunel de bebe in spate. Super misto si asta.

De plimbat ne-am plimbat mult de tot, o sa pun niste poze, cel mai mult m-a impresionat www.lavalldebo.org/about.html" target="_blank">Cova del Rull unde nu am avut voie sa facem poze si nici sa filmam.
Apoi m-a impresionat spectacolul de la delfinariu, de la www.valencia-cityguide.com/tourist-attractions/museums/l-oceanografic.html" target="_blank">Oceanografic - delfinii www.youtube.com/watch?v=YrLVkjibi7g&feature=related" target="_blank">au cantat Si tot la Valencia m-a impresionat
www.holavalencia.net/2008/02/28/first-visit-to-the-bioparc-valencia-zoo/" target="_blank">vizita la Bioparc

Mi-a mai placut mult in Calpe, in Benidorm, si la WOK unde mananci cat poti cu 10 euro Am mancat "sepiote", sepii mici de tot puse pe frigaruie, broaste pe plita si alte dracarii bizare. Sigur, oamenii serveau si carni de-astea normale, de vita, de pui, dar de-alea aveam si acasa

Acasa e bine, ca e "acasa", numai ca nu avem brad, ma gandeam ieri sa atarn niste globuri, beteala si luminite pe flori, dar n-am avut timp. Poate in seara asta. Din perspectiva asta nu prea am simtit Craciunul, acolo am avut intre 18 si 25 de grade, am mers in tricouri si ne-am pozat cu toti boschetii infloriti, bughenvilee, palmieri si ficusi mari cat blocul, am fost la cules de portocale... iar bradul a stat singur la apartament, unde noi nu prea am stat....

Gata, am fugit sa sortez prima transa de rufe, a trebuit sa ma duc sa cumpar detergent ca nu mai aveam aproape deloc.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Intrai si eu pe fuga, ca de azi nu mai am timp, am inceput scoala .

Multam muuult fetele de pareri despre sedinta foto .

Violeta, multam! Te-am adaugat si eu la mine pe blog. Cu leganatul, nu stiu ce sa-ti zic. As inclina sa incerci acum, ca sa nu fie prea mult odata si intarcatul si leganatul...

Boti, of, ce ati mai tras... Gargarita sa se faca bine de tot si sa nu se mai imbolnaveasca.

Anka, sanatate si voua! Pana la urma ce ai avut la umar??? De ce s-a umflat asa?

Simona, sanatate puiului!

Ana_a, si Ilinca se supara foc cand nu se face inteleasa sau cand nu iese cum vrea ea cate ceva .

Moni, si eu zic sa lasi aceeasi nasi la amandoi copiii. Noi caine de plus avem . Si nu ii cade parul, decat daca il jumuli cu nadejde mai iese din el.

Flo, si io m-am necajit un pic cu mancarea. Am facut prima salata de beuf din viata mea (v-am mai spus ca eu nu-s prea gospodina, nu ?) si soata si Matei nu au mancat de revelion. Si parol ca e iesit dementiala! Abia a doua zi si-a facut curaj Florin sa o guste, si a zis ca e super buna, de apoi ne certam pe ea . Trebuia sa ma chemi pe mine ca radeam tot ce facusesi .

Dana, felicitari pentru caruciorul roz !!!

Vicky si Gini, un pentru fetele care sunt la munci!

Camy, are dreptate Moni, exact asa am gandit si eu despre faptul ca ti-ai schimbat infatisarea: ca se vede pe fata ta implinirea si fericirea ! Lasa grijile cu kilogramele in plus, o sa vina si vremea lor mai tarziu...

Cristina, da, ca bine zici, ce poate fi mai frumos decat un revelion langa puii tai ???

Va imbratisez pe toate si fug la trebi.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna seara fetele si LA MULTI ANI! ca nu am intrat pana acum anul asta

Eu am reusit sa ma imbolnavesc, tusesc f tare, ma doare capul, am o stare generala tare nasoala, ma dor toate oasele...bine, e posibil ca simptomele sa fie si din cauza noptii trecute care m-a terminat. S-a intors Ioana acasa dupa scurta vacanta la bunici, total schimbata, cu figuri, fite, pretentii, mofturi s tot tacamul. In continuu vrea sa fie tinuta in brate, vrea sa i se dea orice cere, etc. si face scene daca nu i se face pe plac! I-au iesit cornitele...
Si ca sa fie meniul complet, soacra-mea a avut grija sa o culce ieri de 2 ori in timpul zilei, astfel ca asta noapte cu chiu cu vai a adormit Ioana la 1, cu scandal, urlete si zvarcoleli, ca ea nu vroia sa se culce si pace! Va dati seama! Ma apuca toti dracii numai cand imi amintesc

In alta ordine de idei, azi am demarat proiectul "camera Ioanei"! A venit nenea de la firma acasa, i-am spus ce vreau, a masurat, a desenat el schite, acum asteptam sa ne spuna un pret. Da oricum ar fi, tot cu el lucram. A zis ca dureaza in jur de 2 saptamani, mai putin decat ma asteptam.Sunt tare curioasa si nerabdatoare sa vad cum o sa iasa! Pana atunci tre sa cumparam salteaua de pat si mocheta.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna seara
BOTI imi pare rau de suferinta voastra sa treceti mai usor.
Annababy sa treaca repede si sa va vedeti mobila. Normal ca s-a rasfatat Ioana, de aia mie nu prea imi convine sa o las la mamaie,dar totusi nu vine cu fite multe.
Ankalaura chiar aseara ma gandeam la voi , cand reveniti , cum a fost >Acum am citit pacat de partea cu durerile tale si tusea la fete.
CAMY nu te gandi la asta acum cu kg , ai un pic de rabdare sa termini de alaptat si apoi ai ce sa faci un pic de regim , un pic de sport poate chiar si pastile de slabit, se gasesc solutii. La mine toate combinate au dat rezultate. Chiar inteleg ce simti ca si eu eram multa dupa nastere, dar incercam sa ma consolez gandindu-ma ca am o minune de fetita.
FLO ce sa zic de musafirii tai foarte simandicosi, probabil ca erau la regim, sa fie sanatosi, iar tu nu ai motive sa te agiti uite fetele cum se invita la mancarea ta >>>>
Capri sa ai mult spor la afacerea voastra foto anul asta!!!
Gini pentru tu esti la munca deja.
DEnisa azi se scremea , eu intreb faci KK ea, da si a fugit la baie dar pana sa pun reductorul l-a scapat in pampers, dar apoi a stat pe wc si nu a facut nici pipi. Mia incercam dar nu o fortez.
Azi a desenat la greu la masa ei si a ascultat cantece de copii la cd-ul fisher price , l-a redescoperit ca de vreo 6 luni nu l-a mai bagat in seama pana azi.
Mai spuneti si voi ce le dati sa pape , poate ma mai inspir si eu >>>>>>>>
Pupici tuturor si pe maine

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Caprioara foarte bine arata pozele.
flo dar musafirii nu stiau ca vin la masa?Eu ma ofticam de muream in locul tau.Trebuia sa-mi dai un telefon ca veneam sa mananc eu daca tot nu s-a mancat.
Camy asteapta sa vina primavara,sa fie mai frumos afara si atunci vei slabi sigur.
ankalaura bine ati revenit.Imi era dor de postarile tale.
Annababy sper sa iasa pe placul vostru camera Ioanei.
Fug sa-i fac baie Ralucai,v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Tecky citeam in alt mesaj ca esti la regim , deci BAFTA multa sa reusesti sa slabesti.
Si denisa si-a terminat baia si acum se freaca in pat si canta si vorbeste singura.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Gini, si eu am fost ko azi. Abia astept sa o culc pe Maya sa ma culc si eu.
Violeta, nu te stresa cum o vor culca la cresa. Alea au tehnica. La noi a venit intr-o seara fetitza vecinilor care ii chinuie de numa pe ai ei cu somnul. Ei eu nu am avut nici cea mai mica problema: pusi pusi, noapte buna, gata. La ai ei nu le venea sa creada. A si cu a mea m-am chinuit o ora. Asta e, numai cu parintzii fac capricii

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut! Am asa un sentiment placut acum, tocmai am aflat ca a nascut o prietena draga mie din State, am vazut si cateva poze cu fetita si e o scumpa si o bucalata, abia astept sa-mi tin si eu comoara in brate...

BOTI, uff, ce ghinion ati avut de Revelion, multa sanatate Gargaritei, sa fie prima si ultima boala pe anul asta!

DANA, am vazut poze superbe, dar totusi, tu cati ani ai??? Ca tu si Bujo sunteti revoltatoare, pareti niste scolarite, mai degraba surorile copiilor vostri decat mamici...

ANKA, bine ai revenit! Abia astept sa pui poze, suna superb locurile pe care le descrii...

ANNA, greu e cu rasfatul asta de la bunici, e unul din motivele pentru care de cand s-a nascut nu l-am lasat pe Luca sa doarma niciunde decat la noi si pus la culcare de noi, bine la noi e mai complicat ca ies si discutii urate cu sotul de cate ori sta mama la noi, ca rasfata copilul, d-apoi daca l-as lasa sa doarma acolo si sa stea cateva zile, cred ca ce as auzi eu Bafta la camera, sa iasa foarte frumoasa! Abia astept sa pui poze, sa ma inspir!

Noi inainte sa demaram proiectul mobila in camera copilului trebuie sa fac ceva cu balustrada de la etaj, avem balustrada orizontala si spatiile sunt tare largi, nu pot sa mut copilul in pat din care poate iesi singur inainte sa ma asigur ca nu e in siguranta coridorul, Doamne fereste sa fie mai somnoros si sa mearga pe unde nu trebuie, sa cada printre gratiile alea daca noi dormim... Ca asa gardulet sa nu poata cobori am pus noi, dar degeaba daca nu rezolvam problema balustradei.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 19+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput