Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

La multi ani dragi gravidute si fie ca anul 2010 sa ne aduca tot ce e mai frumos si dragalas pe lume, bebei sanatosi si voiosi!

Dragele mele, am si eu o problemuta/intrebare catre voi...aseara am papat la un restaurant o minunata portie de ciolan cu fasole iahnie, ca deh, era pofta mare, mancarea a fost excelenta...insa de dimineata m-a pocnit diareea si tot incerc sa ii fac fata. Sa va zic ce am luat: ceai de menta, orez fiert, paine prajita, un strop de branza telemea sarata.Am baut multa apa ca stiu ca trebuie sa evit deshidratarea si in final, acum vreo ora, am luat si primul plic de Smecta ca e permisa in sarcina. Voi ce stiti ca as mai putea face? ce alte remedii? Smecta cate s-or lua pe zi, ca in prospect spune ca adultii pot lua 6 plicuri pe zi insa o fi valabil si pt gravidute?...Ce leacuri pt rehidratare stiti?
Please, ajutati-ma cu un sfat ceva, ca tocmai cand zic ca am scapat, mai fug o tura....
Va pup si multumesc !!
Virginia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Virginia, imi pare rau de starea ta. Nu ti-o fi picat bine mancarea... Eu stiam ca pentru diaree e bun ceaiul de secarica (chimen), dar daca poti, e bine sa rontai si cateva boabe bune de orez nefiert. Eu nu am incercat, pentru ca eu sunt tot timpul constipata, insa sotul meu, care e destul de sensibil la stomac, reuseste sa se trateze cu orez nefiert. Sa te faci bine

Mira fericita 20+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Buna! Ma numesc Ana si vreau sa ma alatur si eu grupului vostru cu DPN 14.06.2010, inca nu stiu daca e fetitza sau baiat. Va urmaresc de mult timp, imi sunteti deja toate dragi, dar inca nu am avut curajul sa ma inscriu printre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

BINE AI VENIT - Pisy -pis!

LA MULTI ANI ! SA AVEM TOATE UN AN 2010 FERICIT SI SA NE TINEM CU TOATE BEBEII SANATOSI IN BRATE LA TERMENE :) NASTERI USOARE , COPILASI CUMINITI SI PAPACIOSI!

Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello!

Un an nou bun si plin de sanatate!

Noi am fost pe acasa si de Craciun si de Anul Nou, cu ceva vizite scurte si cu program de voie. Nu au lipsit zilnic saniusul, inca o surpriza de inceput de an aici: http://www.uppercanadavillage.com/night.htm

De azi au reinceput scoala baietii si noi treaba.
Am primit si programarea ptr echo ptr 9 febr.

Sabina este o agitata si o dansatoare, daca nu topaie si se invarte de numa.
Momentan nu am mari probleme, decat contractiile cu care m-am obisnuit deja insa incerc sa stau cuminte (cat se poate) si sa nu fac mari eforturi.

Cristina-Cris09, da, vreau poza, musai! Ieri mi-am mai luat si eu 2 bluze si sosete [D]..mov desigur!
Spor la invatat; copiat/necopiat, examenul sa il iei!
Madutza, bun venit! Cum stati cu ceata? Big Ben tot acolo? O sarcina usoara si multa sanatate! Ce domnisoara mare aveti! Sa fie sanatoasa!
Nana, parca spuneai ceva de o seara romantica de Rev? Cum a fost? A iesit totul cf planului? Petrecere frumoasa cu mama.
medicii de familie is ciudati, fiecare dupa regulile lui; eu am stat cat a trebuit in tot felul de concedii, cand mi-a trebuit;a fost super dr noastra.
Ela-Anda, bun venit si tie. Iti spunem, Ela sau Anda? Sarcina frumoasa si multa sanatate!
Laurita, hai mai, cum sa te enerveze zapada? . Eu is cea mai happy cand ninge! imi pare rau sa aud ca pe tine te supara.
Eu sunt la +9 dupa cat am gatit/gustat de sarbatori. Insa pleaca ele kg asa cum au venit. Nu te necaji, tu si bebe sa fiti ok.
Crissy, bine ca ati scapat cu bine. Sanatate multa!
Nati,pai cu atatea haine groase pe noi...si eu si cu pulover si cu geaca (mega geaca sa rezist la sanius...) arat ca un hipopotam!
Stai linistita ca o sa fie in curand burta mare mare de nu mai confunda nimeni...
Mira, felicitari pentru ca ai trecut de prima jumatate! Curand sarbatorim si 40-ul!
virginia, cum esti? Te simti mai bine? Eu zic sa incerci mai mult cu regim decat cu medicamente...
Ana-pisi-pis, bun venit! o sarcina cat mai usoara!

Fug sa ma intind un pic ptr ca imediat trebuie sa luam baietii de la bus si Sabina e cam agitata.

O seara frumoasa!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Virginia un bun remediu este redigestul. Pe mine cand ma apuca bag 2 pastile masticabile sau 4 din cele normale. E safe pe sarcina. Am luat la ambele. Un alt remediu bun este sa mesteci 2-3 boabe de cafea sau sa inghiti o lingurita de cafea cu apa.

Sanatate

Fug ca tre sa culc pitica.

Sabina 23+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna seara burtici dragi!
La multi ani cu sanatate si un an mult mai bun decat 2009 sa avem cu toate!
Sa nu ma dati disparuta ca de citit va mai citesc dar de raspuns e mai greu, poate dupa ce ma intorc la munca am mai mult timp.
Eu sunt in concediu pana in 11 ianuarie asa ca...
Acum am remarcat comentariul unei fete (imi pare rau ca nu am fost atenta la nume) care spunea ca daca nu ai cele 42 de zile pentru concediu de lehuzie pierzi indemnizatia. Chiar asa este? Mi se pare de-a dreptul. Din cate imi amintesc eu ordonanta spunea ceva de genul "daca dupa compensarea concediului de sarcina cu cel de lehuzie raman de efectuat mai putin de 42 de zile de co pt lehuzie indemnizatia si intyrarea in CIC se acorda abia dupa parcurgerea acestei perioade". Este un "citat" din amintiri!
Cum vad eu lucrurile: daca nu-ti raman 42 de zile de concediu pt lehuzie si mai ai sa zicem doar 30, celelalte 12 vor fi neplatite urmand ca la 42 de zile dupa nastere sa intri in CIC (daca asta vrei, poti sa iti iei tot concediul de maternitate dupa nasterea copilului). Dar drepturile banesti nu vad de ce ar fi afectate, doar la calculul indemnizatiei se iau in considerare ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului, deci clar nu are nici o legatura cu lehuzia. Asta e aspectul pe care il vad eu, poate cineva mai "actual" ne poate lamuri. Oricum, luni cand ajung la munca ma pun cu burta pe ordonanta!

Am vazut ca va plangeati de kg .....si eu am luat deja aproape 9 kg si ma tot vaiet ca iar ma opresc la 25 dar nici nu fac nimik in sensul asta. Am mancat de srabatori cat duce trenul...ofofof!
Maine am programata echo morfologica la Tg. Mures si sper sa fie totul perfect cu micuta (si sa nu-i fi crescut cuculet). Imi place mult ca medicul asta de la Mures inregistreaza toata echografia pe DVD (mai am un DVD si de la echo de 15 s) si face Doppler, 3D, 4D, masuratori complete iar morfologica e doar 200 lei (Asta comparativ cu ce preturi aud prin Bucuresti si orasele mai mari).

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 21+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutare, gravidute, la multi ani in 2010, sa va dea bunul Dumnezeu bebelusi sanatosi si la termen!

Bun venit si noilor burtici, aceleasi urari si pentru ele!

Noi am petrecut un revelion linistit (prea linistit) acasa, ar fi fost frumos sa mergem undeva, sotul a tot insistat, insa eu sunt mai lenesa iarna, iar acum si cu burtica nu prea imi venea sa ma duc prin munti pe la zapezi.

CRISSY, slava Domnului ca esti bine!

Mie parca nu-mi vine sa cred cum s-a dus Toni Tecuceanu, un om atat de tanar si asa dintr-o data... Nu-mi vine sa cred ca n-o sa-l mai vad niciodata la carcotasi... Dumnezeu sa-l duca la lumina!

Legat de concediu nu ma bag, ca eu din fericire intru dintr-un cic in altul, deci sper sa scap de multe formalitati.

MAMANATI, am vazut pozele tale si esti o graviduta foarte frumoasa, nicidecum o grasana, numai burtica e de tine... Oi fi purtat tu haine mai largi de n-au remarcat prietenele tale.

Legat de KILOGRAME - eu azi dupa-masa mi-am luat inima in dinti si m-am suit pe cantar si arata 8 kg in plus fata de inceputul sarcinii!
Imi venea sa ma impusc, dar adineauri am facut un dus si m-am cantarit din nou, fara nicio haina, iar acum arata 6 kg... N-am inteles exact de unde diferenta, e drept prima oara aveam haine pe mine dar parca nu-mi vine sa cred ca aveam 2 kg de haine, ca nu ma imbrac chiar asa gros in casa... Eh, evident ca o sa aleg sa cred a doua cantarire, ca sa nu am moralul chiar la pamant, insa o sa incerc sa nici nu mai mananc atata paine si dulciuri.

VIRGI, eu la medicamente pt. diaree nu ma pricep, ca eu fff rar am asa ceva, am problema contrara de obicei, insa stiu un leac perfect naturist care la noi in familie a functionat mereu: afinele, fie ca sunt proaspete (ma indoiesc ca gasesti acum) sau in dulceata.

IOANA, multa bafta la morfofetala, sa vii cu vesti minunate!

Alex al meu e un supermiscaret si parca mai puternic decat Luca, mi-e atata de drag de numai, nu mai am rabdare sa vad fratiorii unul langa celalalt

Si acum sa va intreb daca v-ati confruntat si voi cu o problemuta pe care o am eu: nu va dor sfarcurile ingrozitor? Ca pe mine alaltaieri (ieri m-au lasat) si azi m-au terminat, nu suport nici bluza, nimic, dar nu pot umbla nici in pielea goala prin casa asa ca umblu tragandu-ma de bluza toata ziua, sa nu se atinga, ma dor de mor... N-am mai patit asa ceva, nici in prima sarcina nici acum. Cred ca voi incepe sa ma dau cu Garmastan, pe mine m-a ajutat enorm faptul ca si data trecuta m-am dat de prin luna a 7-a, n-am avut deloc probleme cu ragade sau sangerari nici in timpul alaptarii.

Eu joi merg la control, abia astept sa-l vad pe miscaretul mic... Si in sfarsit va veni si sotul, ca tot asa s-a nimerit in sarcina asta ca n-a putut veni pana acum.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 19+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Seara buna, scumpele

Ma bucur ca va regrupati dupa Sarbatori!
Chiar acum e o misiune pe realitatea privind gripa porcina si spun ca gravidele se incadreaza in grupa de risc crescut de deces, adica 5 % fata de 1,2 % la restul populatiei Destul de naspa. Dar parca tot nu ma convinge ca ar trebui sa ma vaccinez!

Cusa vad ca sunt mai bine cu raceala, slava Domnului!Adica in afara de durerile in gat, seara, e ok!!
Crissy aoleu, prin ce ati trecut! Bine ca macarai avut forma usoara si ca sunteti sanatosi acum!
Virgi sa-ti fie de bine fasolea cu ciolan...mmmm! buna idee! Din pacate chiar nu stiu cum se trateaza, eu sunt in extrema cealalta!
mommy-to-be si tu cu raceala? daca nu a fost cu febra eu zic sa stai linistita, nu e porcina! DIn pacate si eu tot in dulciuri scap, nu in ceva santos...
Nana cum sa te stropesti pe camasuta de sange?? Asa rau sangerezi din nas? Nu se poate face nimic in sensul asta? Distractie frumoasa cu mami tau!
T_ioana bafta la eco, sa fie tot fetitza cu fundite!
Moni_or, Arturica si mie mi se pare Ilinca mult mai miscacioasa, o fi din cauza ca pap ciocolata multa si beau cafea? la Mirci ma feream de orice, eram mult mai atenta.
Arturica frumoasa surprizica! Eii, dar voia aveti si ce face acolo, ia sa vii in Bucuresti sa incerci programul surpriza saptamanala! te duci cu capul...
Pisi-pis bine ai venit, sarcina usoara! pune si tu la semnatura varsta sarcinii sa ne orientam mai bine!
Mamanati eeei, nu ai dreptate! Eu arat deja a gravi gata sa nasc. e mai bine asa??? Initial nu arati a gravi, daca burta creste cum trebuie Eu am burdihan!
Taty ana inseamna ca iti prinde bine sarcina sa mai pui ceva pe tine ce biine!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 24+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Eu mananc a treia bomboana iar colocatarul meu da (de placere sper) din picioruse.

Monica(merci de complimente), Cristina_26, Arturica, nu eram in haine de iarna. Eram la una dintre ele acasa si in rochia aia din poza, care nu e larga deloc zic eu. Dupa ce le-am mentionat minunata mea stare una dintre ele a exclamat: Ce mica e(burta)?! O fi iar o fetita?! Da nu ma mai oftic atat. Sa fie bebele meu sanatos asta e cel mai important.

Virgi, recupere rapida! Pe mine ma ajuta orez fiert in apa.
Pisy_pis bine ai venit, sarcina usoara.
Monica, si eu am sfarcurile foarte sensibile, nici nu le pot atinge. Eu am avut dureri mari si cand alaptam... mai mult de o luna, asa ca ma astept si ma pregatesc moral sa urlu o luna si cu bebele asta.
T-Ioana, bafta la eco, sa ramana tot o Sonia sanatoasa.

Fii-mea azi imi zice ca un baietel la gradi i-a spus ca-i place de ea. Eu o intreb: Si cum ti-a zis, mami?! Da ea imi raspunde:
ASA... DISKET!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 17+

Mergi la inceput