Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Cusa : vad ca ai avut succes la cumparaturi . Si mie imi plac la nebunie hainutele pentru bebelusi ... cand le vad cat sunt de mici si simpatice ... asade mici ca te intrebi, oare sigur ii vor fi bune ?
Incepand de luna asta voi incepe sa achizitionez si eu diverse lucrusoare, nu mai stiu care dintre voi a pus o listuta cu cele necesare dar am retinut atunci mai multe obiecte si voi incepe "vanatoarea" !

R_ocsy 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Nana uite ca pe tine te-am sarit. La multi ani, sa fii sanatoasa. M-ai amuzat cu revelionul intarziat.

Legat de vitamine eu iau oricum MagneB6, fier cu acid folic si elevit. Tot incerc sa aman injectabilele, dar stiu ca tot acolo voi ajunge. Arturicii stiu ca nu dor, vb aceea mi-am ciuruit fundul cu ele la Ale, dar tot incerc sa mai aman momentul. Stau si eu mai potolita, nu mai ies din casa, asta e. Cand nu s-o mai putea ma bag pe injectii.

Eu luni am eco morfofetala. Mie 2 dr ecografiste si dr mea mi-au zis sa o fac intre sapt 24 si 26, ptr ca atunci copiii sunt complet dezvoltati. Acum vad ca parerile sunt impartite. Timpul nu il mai pot da inapoi, sper doar sa iasa bine eco de luni.

Rocsy ce sa zic. Noi stam in 2 apartamente complet diferite, ca vb aceea nu ne-a suportat la ea in casa cand nu aveam facut sus asa ca ne-am mutat la mansarda chit ca era vai mama ei fara caldura, fara utilitati, ni le-am facut noi cum am putut, 7 ani de zile am locuit in niste conditii groaznice si ea a stat bine merci jos cu toate la nas si abia aproape cand s-a nascut fata am reusit sa vindem un teren pe care l-am primit cadou de la mama de nunta si ne-am facut casa boboc. Dar tot degeaba, ca e calare mereu peste noi, ma trezesc cu ea in casa cand are chef, ca vezi Doamne e casa ei. Si eu as pleca maine cu chirie, dar sotului meu nu i-a taiat inca nimeni cordonul ombilical. Deocamdata vad ca de la ultimul scandal nu mai urca sus si isi vede de treaba ei, dar nu stiu cat va tine asta. Cel maimila imi e de Alexandra ptr ca o iubeste mult si vrea mereu sa vina la ea sau sa urce ea si eu nici nu vreau sa aud. Si nu stiu cum sa procedez, ca nici nu as vrea sa invrajbesc copilul impotriva ei. In plus acum in ultima perioada a sarcinii vreau sa stau cat mai potolita, nu imi mai trebuie nervi, de 2 zile am si tensiunea mai mare, am tot avut contractii, acum vad ca s-au mai potolit o idee. In fine da-le incolo de soacre, ca as putea scrie un roman despre ea.

Vivela sunt sigura ca rezultatul va fi f bun. Bine ca ai trecut si de hopul asta.

Nati Craciun fericit, daca il tii pe stil vechi.

Sabina 23+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Aniska80 : al doilea set analize eu il fac saptamana viitoare si din cate am inteles mai urmeaza un al treilea spre sfarsitul trimestrului al treilea. Acum cred ca depinde de doctor si de starea ta generala de sanatate.
In ceea ce priveste prenatalul ... inca nu m-am hotarat, sa vad cum evolueaza sarcina si cum ma descurc la servici ; in mare am zis ca din luna a opta voi intra in prenatal ... dar nu se stie niciodata .

R_ocsy 20 +

Mergi la inceput

Sabina : si eu ma gandesc cateodata ca oricat de mult ma scot din sarite socrii tot as vrea ca strumfuletul sa aiba o relatie normala cu bunicii lui ( desi la ei normalul nu e tocmai normal ca nu stiu deloc sa se comporte cu nepotii) ... acum sper sa si reusesc ... ca teoretic suna bine.

R_ocsy 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Salutare Burtici!!!!

La Multi Ani!!!! tuturor celor cu nume de ION si derivatele din acest nume.

Azi mi-am cam facut de cap....AGAIN!!!! Avem un coleg Ioan, care isi serbeaza si ziua de nastere, si cea de nume si care s-a gandit sa ne indulceasca serios astazi. Asa ca degeaba mi-am propus eu sa nu-mi mai cumpar dulce... Cand imi intinzi in fata platouri nesfarsite cu prajituri, cine sa se mai abtina? Am capitulat din nou in fata poftei, iar acum iar ma simt vinovata si umflata...

V-am citit azi asa.. pe apucate, in etape, asa ca nu voi reusi sa-mi amintesc mare lucru.

M-a impresionat desfasurarea de forte de care vorbeaarturica. Oare noi cand vom ajunge la acest stadiu?... La multi ani tie si lui Yann. Sa fiti sanatosi si sa vi se implineasca toate dorintele

Vivela, imi pare bine ca a fost suportabila recoltarea la amnio. Sa dea Doamne Doamne sa primesti un rezultat bun.

Nana, ma intreb si eu despre ce sunci vorbesti. Ai o burtica tare frumoasa si arati foarte bine.

Pentru fetele care intrebau de contractii si spuneau ca nu stiu cum sunt alea, o sa incerc sa va explic. Efectiv simti cum ti se intareste burta(uterul), de jos in sus se strange pur si simplu. Eu, daca stau pe spate si am o contractie, simt efectiv uterul ca o minge tare adunata sub buric. Efectiv se simt contururile prin burtica... Dureroase nu sunt aceste contractii, insa nu ai cum sa nu le simti... Si in documentarea mea despre contractii, am citit ca atatata timp cat nu sunt mai dese de 4/ora e in regula. Daca sunt mai dese, nu e de bine si ar trebui vazut un doctor. De asemenea, cica e de preferat sa mentii "legatura" cu bebe tinand mana pe burtica si nu mangaind-o, deoarece si mangaiatul poate declansa contractii ale uterului...

Pe cuvant daca mai stiu cui voiam sa ma mai adresez. Rusinica....
Pe 20 ianuarie avem si noi morfofetala de semestru II. Abia Astept sa o mai vedem pe Maya!!!

Va pup burtici O seara frumoasa!

Mira fericita 20+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

remy, amnio am facut-o cu dr. silviu predoi, pe care l-am vazut fix 3 minute, 2 min cat a vazut si el ce era la eco, a pus degetul pe burta mea unde urma sa faca inteparea, mi-a facut o anestezie locala mica si imediat in maxim 30 de sec. (cred ca mai putin de fapt, vreo 10) a si recoltat. nici nu l-am vazut cand a iesit pe usa, eram fericita ca am scapat repede doar cu atat.

da, eco de la 22 de sapt e de trimestrul 2, nu 3 cum am scris eu. dar eu alta nu mai fac, adica nu morfologica. o sa mai fac doar de rutina, sa verifice dr meu cum sta bebe, cum ii bate inimioara, dar nu va fi morfologica. nici la prima sarcina n-am facut in trim 3 vreo ecografie prea amanuntita.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 17+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Nati m-a amuzat Cami cu comentariile ei legate de bebe, ca face pipi si papa. E foarte haioasa.

Fii-mea e din ce in ce mai atasata de burtica. Azi a plecat cu ta-su la patinoar si iasa pe usa a pupat burtica si a zis pa surorile mele. Si seara inainte de culcare el spune noapte buna.

Azi s-au livrat si primele hainutze pentru ele. Am gasit la quelle o oferta f buna ptr trening puma, era in jur de 70 roni parca,asa ca le-am luat cate 1 bucata la fiecare. De acum o sa incepem si noi sa strangem incet incet ca furnicile.

Mergi la inceput

La mine contractiile sunt asa cum le-a descris Mira, doar ca sunt dureroase si uneori imi taie rasuflarea si tre sa respir ca cele care nasc si atunci simt asa cum ma destind un pic cate un pic. Nu stiu cat de bine m-am facut inteleasa. Uneori cand sunt mai nasoale am dureri si spre sale. Destul de des simt si presiune pe ovare, mai ales cand ma ridic in picioare, simt asa ca niste arsuri, am impresia ca cineva trage de niste chingi in sus cu tot cu pielea mea. Banuiesc ca astea mi se trag de la greutatea burtii, care este imensa. Nu imi cereti poze, ca sunt de-a dreptul oribila ca o minge asa, desi am pus +7 kg pana acum. Probabil fiind 2 copii si burta mea este o imensitate.

Mergi la inceput

A, si pe mine ma impung nazdravanele. Mai ales Ekaterina ce ma mai gadila, de ma trezesc si eu razand singura. Dupa cum spuneam Iustina e mai potolita, ori poate nu o simt eu asa de profund fiind poate pozitionata mai in spate. Cert e ca au incept sa joace fotbal cu tot ce gasesc in calea lor, ma gandesc cum o fi atunci cand nu vor mai avea loc. SUnt destul de nasoale picioarele in ficat, coaste, rinichi, stomac si ce mai gasesc ele pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Aniska80 : al doilea set analize eu il fac saptamana viitoare si din cate am inteles mai urmeaza un al treilea spre sfarsitul trimestrului al treilea. Acum cred ca depinde de doctor si de starea ta generala de sanatate.
In ceea ce priveste prenatalul ... inca nu m-am hotarat, sa vad cum evolueaza sarcina si cum ma descurc la servici ; in mare am zis ca din luna a opta voi intra in prenatal ... dar nu se stie niciodata .

R_ocsy 20 +

Multumesc pt raspunsuri.eu pana acum am facut doar primul set de analize si eco morfofetal la 12 sapt si bineanteles lunar control ginecologic si ecografie...sunt uimita ca tot citesc de tot felul de teste..dublu test,triplu test...3D,4D...dar mie nu mi-a zis sa le fac...si merg la o d-na doctor destul de buna..la cab particular...si asista la nasteri si la clinica privata din C-ta...la Isis...deci stie...zic eu...stie meserie...Sincer nici nu stiu ce sa fac..can am fost ultima data la control pe 22 dec am intrebat-o de analize si a zis ca tre sa le fac la 32 sapt...d-aia eram nedumerita!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si 21+

Mergi la inceput