Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tigruta Mi-e somn dar nu reusesc sa adorm.atata m-am invartiti in pat, cred ca de la prea multe mandarine mi se trage.. voiam mai devreme sa le urez bun venit noilor burticite si felicitari tutulynei pt baietel..sa fie sanatos.. mi-a facut sotul testul cu acul si mi-a iesit fetita vivela sa de-a dumnezeu sa fie un rezultat bun..bine ca nu a fost chiar neplacuta amnio.ai mai scapat de un stres. Cum ma asez la calculator ma si i-a somnul..are efecte adverse. elena 16+ |
poze
Cristina
cu Seby22+
Vivela spune:
nici eu nu reusesc sa adom, m-am dezobisnuit. mi-am luat laptopul in pat si impac si capra si varza.
cris, la mine nu s-au adeverit deloc semnele de pe net de care ziceai tu, ba chiar sunt pe invers: sanul stang e mai mare, am avut parte de greata din destul (nici acum nu m-a lasat chiar de tot), am mancat dulciuri cu nemiluita si n-am poftit la acru sau sarat. am zis oare ca e baiat? ![]()
cred ca procentul in care merg semnele de mai sus e fix procentul de nimereala, ca nu poate fi decat una sau alta, deci sansele sunt cam de 50%.
cel mai bine asteptati pana s-o vedea la eco (sau daca nu mai puteti, faceti amnio si va spune cu siguranta sexul, dupa cromozomi
).
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
17+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Crissy_C spune:
Cris, multumesc mult pentru PM!
Ai dreptate, ar trebui sa incep si eu sa-mi fac fotografii cu burtica, sa am la ce sa ma uit inapoi nostalgica atunci cand voi avea burtoiul mare
Pana una alta, am sa pun si eu foto de la eco, am cateva 
Sunteti foarte frumoase toate, si burticile si piticii aferenti ![]()
Vivela, ma bucur ca a fost usoara procedura, sper sa treaca repede pt tine aceste 5 zile si sa se incheie cu vesti din cele mai bune!!!
Sanatate tuturor si bafta pe la ecografii, cine mai merge!
Cristina, fericita
17+ cu
Patricia
n_a_n_a spune:
Si la mine sanul drept e mai mare, nu am avut cine stie ce greturi, m-a durut capul din plin, as manca in continuu sarat... si nenea doctorul spune ca suntem 100% fetita!
Am pus cateva pozici, una dintre ele "sexy" rau, facuta prin surprindere de catre sot... Oricum am pus albumul pe privat, sa fie numai pentru ochii vostri. Pana sa ma loghez pe cont am vazut majoritatea albumelor, adica cele publice (23 din 31) si cateva dintre cele private la care sunt link-uri pe forum, nu stiu de ce nu m-am gandit mai repede sa va vad pe toate...
Nana
21+ cu
Iubirici
cris_09 spune:
La mine s-au nimerit toate semnele..si simteam in sinea mea dinainte sa fiu insarcinata,k eu voi fi mamica de baiat(desi imi doream fetita).Am fost atat de convinsa,incat,cand mi-a zis doctorul k bebelusul seamana cu mamica,ma gandeam k e fata..dar tot nu il credeam
..simteam eu k e baietel
...si asa a fost...poate data viitoare o sa fie si cu fundite si rochite
poze
Cristina
cu Seby22+
arturicii spune:
Multumim pentru urari!!
(vai ce greu merge forumul)
Nana, pai sa imi pun ochelari poate ca eu sunci la tine nu vad !!!!!
Nu stiu ce vezi sau stii tu insa.....
Esti super draguta, si burtica e discreta la tine.
Fug la treaba si revin.
O zi frumoasa!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 23+
r_ocsy spune:
Servus fetelor ! La multi ani celor care aniverseaza astazi ziua de nume !
Crissy_c : ma bucur ca bebeleeste bine si v-ati scapat de stress
!
Felicitari fetelor care au aflat culoarea caruciuorului, sarcina usoara si sanatate multa in continuare!
Nicoleta_b : da, din nefericire stau cu socrii. Am doi ani de cand m-am mutat de la Bistrita la Brasov si de atunci stam cu ei ) provizoriu) ... doar ca mi-a ajuns si cu provizoriul asta. Am vrut sa ne luam credit pentru prima casa dar eu figurand pe cartea de munca cu jumatate de norma si sotul lucrand la stat nu ne-am incadrat pentru suma de care am fi avut nevoie. Am ramas cu ceva bani de la nunta , dupa ce ne-am platit nunta si luna de miere, care nu sunt o avere ( acum oricum ... sunt imprumutati socrului care ne-a batut intr-una la cap stiind ca ii avem ca sa isi termine el porcaria aia de motel cu care se omoara ... cica o sa ni dea daca avem nevoie de ei ... eu sunt curioasa de unde, ca motelul nu la terminat si ar mai avea nevoie de vreo 60.000 de euro
). Are un apartament gol-golut care initial a spus ca e al nostru ca pana la urma sa ne ceara sa luam credit pentru prima casa ca sa ne puna apartamentul pe numele nostru cu promisiunea ca ne va plati el rata in fiecare luna. Va dati seama ca nu am fost de acord si bine-nteles am avut si discutii cu sotul ca nu vreau sa il ajutam pe taticu ( ne-am cam certat degeaba ca banca oricum nu ne acorda atatia bani). Acum , banii pe care ii mai avem vor fi ai micutului. Ma simt un pic cam blocata intr-o situatie fara iesire dar am stabilit ca mai rezist ceva vreme in casa socrilor( nu prea am incotro acum) iar din octombrie, cand imi voi reincepe serviciul ne vom muta in chirie daca nu avem parte de altceva. Oricum, multumesc tuturor fetelor pentru sfaturi si cuvintele de incurajare 

la toate.
In alta ordine de idei, povestiind ce spectacole am cu soacra si socru poate par un pic cam nebuna ... tin sa precizez ca in general sunt foarte calma, ignor, nu ascult etc ... dar si cand ma enervez e bine sa nu fie nimeni in preajma ( pot sa fac un pic cam urat ). Iar aceasta ultima cearta vine dupa o perioada in care soacra ma frecat la cap in mod continuu timp de 2 saptamani cat am fost in concediu ( ce bine ca m-am intors la scarbici).
Sabina: daca te incalzeste cu ceva sa stii ca consider ca soacra te este o mizerabila mai mare decat a mea
!
In ceea ce priveste contractiile ... nu stiu cum sunt. Mai am dureri din cand in cand in jona ligamentelor. Ieri pe strada am simtit cateva junghiuri scurte in partea dreapta jos, parca ar fi mers pe traseul unui nerv ... m-am gandit ca s-a asezat bebele intr-o pozitie anume, pe vreun punct ceva ... m-am pus devreme in pat aseara si astazi sunt ok. Intr-o noapte nu am putut sa dorm pe partea dreapta ca ma durea ficatul ... iar l-am banuit pe bebe ca s-a cuibarit prea mult in partea dreapta . Ce sa faci ... dau vina pe el pentru orice
, glumesc, nebagand in seama aceste mici neplaceri nu ma stresez.
Cu gripa porcina, la fel, incerc sa nu ma stresez prea mult, sa gandesc pozitiv ca astfel cred ca as lua-o razna ( mai ales ca fiind stomatolog stau nas in nas toata ziua cu diverse persoane ). Noroc ca am un sef super de treaba si inca o colega , acum sunt protezata lor
.
R_ocsy
20 +
cusa spune:
Buna burtici!
La multi ani tuturor sarbatoritelor de pe forum, in special T-Ioana, Arturicii si baietelul tau Yann, Ioana1234, baietelul tau Reallaura-Mircea Ioan, si scuze daca am omis pe cineva , si celor dragi ai vostri ce isi sarbatoresc ziua de nume va doresc multa sanatate si numai bine!
Crissy si Remy felicitari pt fetitele cu fundite!
Tutulyna felicitari pt baietel!
Alinutza foarte frumusele felicitarile, esti o artista!
Nana m-am distrat de programul vostru de Revel cum ati adormit, bravo , bine cas a iesit ceva frumos cum ti-ai propus pana la urma! Sa stii ca m-am uitat la poze si nu ai deloc sunci si ai niste ochi tare frumosi!
Vivela ma bucur ca a fost usoara amnio si sa dea Dzeu sa ne aduci vesti bune si cele 5 zile sa zboare imediat.Odihna placuta!
Madutza ai o printesa de fata si tu esti o mamica tanara si frmoasa!
Moni -Luca al tau e un scumpel pe saniuta!
Despre mine ce sa va zic bebelusul meu azi nu e tare activ, in schimb ieri a fost intr-o continua miscare, probabil cum si eu am umblat mult ieri ca am fost la shopping dupa cum v-am spus si i-am cumparat bebelusului cateva lucruri tare scumpele bluzite , pantalonasi si body din alea fara manecuta, mi-e asa drag de ele numai cand le privesc...dar cand o sa le punem pe bebelus...
Mi-a ajuns rezultatele de la triplu test, totul a iesit f bine cu risc scazut de SD, sa dea Dzeu sa fie asa pt toate fetele.
Luni am programare la spital pt anomaly scan de 21 de saptamani , abia astept sa stiu ca bebele e bine si sanatos. Si poate aflam si ce carucior ascundem.
Madutza nu stiu cum e pe la voi, dar la noi in Watford zapada e toata la locul ei asa cum a nins ieri , nu s-a topit deloc si continua sa fie frig -4 grade acum, brrrrr
Off deja m-am lungit......
Va pup si o seara frumoasa!
Cornelia
20+
remy_mv spune:
Doamne de bine e acasa
Daca nu ar fi raceala asta cu care ma lupt de cateva zile
...ar fi si mai bine. Dar pana ma marit (a doua oara) imi trece.
Azi am "bucatarit"
, ca diseara vin niste prieteni pe la noi, am facut o praji, niste snitele si am avut si ajutor la curatenie
. M-am scos azi...de maine... leneveala la greu.
Tutulyna, Crissy felicitari si voua pentru carucioare, sper sa fie ce v-ati dorit.
Vivela iti doresc sa primesti rezultate bune la amnio. Cu ce dr. ai facut amnio la Medlife? Programarea la morfofetala la 22 saptamani banuiesc ca e cea de trim.II, nu de trim.III, cum ai scris, nu? Eu abia am facut-o pe cea de trim. II la 21 sapt. si mi-a zis ca ne vedem la cea de trim. III peste 8 saptamani.
La multi ani, sa-ti traiasca parintii!

Nana super Revelionul tau, de a doua zi
La multi ani sarbatoritilor!
Aniska80 spune:
Buna fetelor!La multi ani pe 2010!
Am si eu o intrebare...la cate saptamani faceti al doilea set de analize?mie mi-a zis ca la 32 de sapt...dar mi se pare cam tarziu!si la cate sapt va luati prenatal???
Va pupicesc,o zi placuta!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si
21+