Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

LA MULTI ANI pentru Ioan si derivatii cu ocazia zilei de nume!

Am intrat putin sa fac urarile pentru sarbatoriti si sa va trimit la toate

Ioana-Arturica, ce frumos din partea ta sa "cedezi" ziua de nume in intregime fiului tau! Dar ce nu fac mamicile ... Cina mea romantica s-a mutat din seara de Rev in seara de anul nou, pentru ca m-am obosit cam mult cu pregatirile in ziua de ajun (am facut doua aperitive reci, doua calde si un main course din peste si fructe de mare, plus un desert - am vrut sa fie ceva fff special). Seara am apucat sa ma machiez, dar am cedat tentatiei si m-am intins "5 minute" pe pat, ca ma dureau rau picioarele, si am atipit... si sotul obosit de la serviciu a atipit langa mine... Si ne-am trezit speriati de petarde si artificii: era 12 fara 5! Am sarit din pat, am fugit la frigider sa desfacem sampania, care avea dop de pluta ce s-a rupt in sticla... Dar am reusit la 12 fix sa o desfacem, sa turnam in pahare si sa ne pupam! Am ras ca descreieratii, pana n-am mai putut, ca asa de chiauni o sa fim tot anul, o sa scoata untul din noi iubirici! Foame nu ne era deloc, asa ca am facut vre-o doua poze, si am hotarat sa ne intoarcem in pat si sa amanam totul pe a doua zi. Si a doua zi a fost perfect!!!

Crissy, Remy - felicitari pentru fetite!!! Sa vi le dea DD sanatoase. Crissy ma bucur mult ca faza cu gripa nu a avut urmari.

Vivela, iti tin pumnii si ma rog pentru tine. Iti respect alegerea de a merge ianinte cu amnio, si eu as fi facut exact acelasi lucru in situatia ta.

Rocsy, Sabina - ce soacre tampite aveti, scuze de "compliment". Ignorati cat puteti, mai ales tu, Sabina, ca ai problemele pe care le ai (incearca si un tratament cu magneziu, ca are efect antispastic si e bun si pentru stres, pe mine parca ma ajuta putin).

Laurita, eu am avut fragilitate capilara la nasuc de cand eram mica, si am si teren alergic. Acum, sarcina agraveaza putin situatia, si ma gandesc eu ca si Aspenterul, dar e ceva absolut minor. Inainte ma tratam cu vitamina K, acuma nu pot sa iau.

Tin pumnii la toate fetele ca merg la eco, sa vina cu vesti frumoase! Eu am fost marti pana la medic, iubirici e in regula si ne mai vedem in 20 ianuarie la a treia morfofetala.

Ufff! Am uitat ce ma vroiam sa spun si la cine! Neuronul singuratic rateaza din nou...

Nana 21+ cuIubirici

Mergi la inceput

Tutulyna sa-ti creasca mare in burtica baietelul si sa se nasca sanatos!

Nana 21+ cuIubirici

Mergi la inceput

Fetele, am o rugaminte: vreau PM cu parola de la userul comun, daca sunteti dragute Sa pun si eu niste pozici

Nana 21+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Bun gasit dragi burtici
LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua numelui..
Sanatate celor care nu se simt prea bine si bafta la teste, ecografe..
si eu ieri am fost sa recoltez sange pt TT..rezultatul peste 3 zile..n-am emotii si nu vreau sa fiu stresata.
ma bag la un somnic ca mi se inchid ochii..am vrut sa spun mai multe dar nu mai sunt in stare sa gandesc si sa tastez
va pup..

elena16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nana ti-am trimis PM.Asteptam sa te vizionam.

poze
Cristinacu Seby22+

Mergi la inceput

Multu Cris! Te-ai facut inteleasa usor, multu si de explicatii!

Nana 21+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Nana, multumesc!

Cris, imi dai si mie te rog PM si parola, vreau sa va vad!!!! Eu inca n-am facut poze cu burtica - la mine nu prea se vede decat seara si doar daca pun ceva mulat - dar voi posta cateva cum le fac!

fetele!

Cristina, fericita 17+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Nana, multumesc!

Cris, imi dai si mie te rog PM si parola, vreau sa va vad!!!! Eu inca n-am facut poze cu burtica - la mine nu prea se vede decat seara si doar daca pun ceva mulat - dar voi posta cateva cum le fac!

fetele!

Cristina, fericita 17+ cu Patricia
Eu am facut poze de la inceputul sarcinii,din 2 in 2 saptamani..ca sa se vada evolutia burticii.A fost o idee buna,acum ma uit cu nostalgie la ce "supla" eramPoate o sa fac si dupa nastere,ca sa ma uit cum scade la loc burtihanul(sper)

poze
Cristinacu Seby22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

buna fetelor,

La multi ani Ioanelor si Ionilor, sa fiti sanatosi si fericiti . si parintii mei sunt amandoi Ion, deci am si eu motiv de bucurie .

multumesc mult, fetelor, pentru sustinere si incurajari .
am fost de dimineata, a fost mult mai usor decat ma asteptam eu, a fost mult mai neplacut sa-mi monteze perfuzia cu nospa si scobutil decat prelevarea de lichid(asta e procedura la medlife , eu am incercat sa scap intreband daca n-as putea sa iau oral medicamentele, dar cica nu...).
am profitat si am tras cu ochiul la monitor sa-l vad pe puiutul meu mic, care se confirma inca o data ca e baietel, statea foarte nonsalant cu barbatia la vedere .

rezultatele o sa le am in 5 zile lucratoare, deci cam peste o saptamana, timp pe care incerc sa mi-l umplu cat mai mult sa treaca mai repede.

tigruta, bafta la TT .

tutulyna, felicitari pt putulica .

tatiana, eu m-am programat la morfologia de trim. III la 22s si 2 zile, eu am dat doar datele ultimei menstruatii si mi-au facut ei programarea. doctorii pe la care am ajuns eu mi-au recomandat eco morfologica in sapt 22-23, cica atunci e cel mai bine, pana atunci se dezvolta complet organele interne ale fatului si pot fi analizate. daca o faci mai tarziu de 24 de sapt, e fatul prea mare si nu mai reuseste ecograful sa-l prinda si nu se mai pot face masuratori in conditii optime.

Va pup pe toate, incerc sa stau mai mult in pat azi, ca asa a recomandat medicul. eu nu ma simt altfel decat de obicei, dar il ascult, nu vreau sa risc, dimpotriva o sa profit si eu de ocazie sa dorm dupa-amiaza, ca se intampla extrem de rar.

t

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 17+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Mi-e somn dar nu reusesc sa adorm.atata m-am invartiti in pat, cred ca de la prea multe mandarine mi se trage..
voiam mai devreme sa le urez bun venit noilor burticite si felicitari tutulynei pt baietel..sa fie sanatos..
mi-a facut sotul testul cu acul si mi-a iesit fetita..cum o fi, dar mi-as dori sa fie fetita..
vivela sa de-a dumnezeu sa fie un rezultat bun..bine ca nu a fost chiar neplacuta amnio.ai mai scapat de un stres.
Cum ma asez la calculator ma si i-a somnul..are efecte adverse.

elena16+

Mergi la inceput