Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
Reallaura spune:
Neata scumpele
Ioanelor ca avem multe pe forum, Ionilor, Ioanilor, Yannilor, sa aveti o zi minunata!
si lui Ioan al meu drag si iubit!
remy Felicitari pentru fetitza! sa fie sanatoasa!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
24+
Ilinca Sabina
cris_09 spune:
LA MULTI ANI Ioana,Ionela,Ionut,Ionel,Yann si tuturor celor care isi serbeaza ziua in aceasta zi frumoasa.Sa fiti sanatosi si fericiti!

poze
Cristina
cu Seby22+
madutza09 spune:
LA MULTI ANI!!! pt toti cei care isi sarbatoresc ziua de nume mamici sau pitici sa fiti sanatosi si pupaciosi

Arturicii...da buna organizare bine va infruntati mai des cu astfel de vreme aici azi au inhis scolile desi tot nu e chiar asa de mare zapada dar probabil ca nu au reusit profesorii sa ajunga la scoala...asa ca avem activ. in zapada ...sa aveti o zi superba
Vivela...bafta multa azi...
Alina....m-am uitat si eu la munca ta si ce sa zic foarte frumoase si migaloase felicitarile si nu numai....
Ioana1234...bafta la test!
18+
&
Cristina 12.01.1999
Alinutzaa spune:
Neata frumoaselor
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua numelui! Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici! La multi ani burticutelor noastre care se numesc Ioana/Ionica/Ionela!

Arturicii da, sunt cusute de mana felicitarile. Pe cea cu barza, la care te-ai uitat tu, am facut-o pentru cineva la un moment dat pe post de invitatie de botez. Am folosit si danteluta si alte smecherii din astea. A iesit un deliciu!
La multi ani lui Yann si bineinteles si tie, chiar daca astazi e doar ziua lui.
Madutza multumesc
toate fetele
Sa aveti o zi frumoasa astazi
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
20+
Handmade by Alina
Ioana5255 spune:
Buna dimineata,
La multi ani celor ce poarta numele Sf Ion.
La multi ani Arturicii si Yan, La multi ani Ioan a lui Laurita, La multi ani Ioana_T si daca am mai uitat pe cineva imi cer scuze.
Sabina
23+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
anamariam79 spune:
La Multi Ani!!! pentru Yann in primul rand, pentru toate Ioanele de pe forum, Ioani, Ionuti.
Si asta mic din burtica e la unison (adika da din picioruse si e gata de dans si bomboane)
Ana
21+
Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
Crissy_C spune:
Buna dimineata si La Multi Ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Ion!!!!
Vivela, MUUULTA BAFTA la amnio azi, sper ca-ti da rezultatul pe loc si sa dea DD sa fie bine!!!
Remy, felicitari pentru piticutza!!! Si mie mi s-a confirmat la ecografia de ieri a treia oara la rand ca e fetita, deci gata, o trecem in semnatura pe Patricia! ![]()
Va pup pe toate, sa aveti o zi minunata si petrecere frumoasa sarbatoritelor / sarbatoritilor!!!
Cristina, fericita
17+ cu
Patricia
tutulyna spune:
LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele Sf ION

Am facut 4D.e totul bine si am sa am un BAIETEL
19.4
taty_ana spune:
La multi ani
tuturos Ioanelor de pe forum....sa aveti bebei sanatosi si voinici!!!!
fetelor am inteles ca la 22 sapt nu mai pot face TT-ul dar echo morfofetala pot face nu??ca eu asa stiam ca se face pana in 22 sapt si m-am programat la buc fix la 22 sapt
burticile
20sap fix
Crissy_C spune:
Tutulyna, felicitari pentru baietzel! Sa fie voinic si sanatos, sarcina usoara in continuare!
Tatyana, intr-adevar, TT se face cel mai bine intre s 16-18, dar daca tu ai rez bune de la DT, nici nu ai de ce sa-ti faci griji. Oricum, si la ecografie se fac multe masuratori pt depistarea anumitor anomalii - osul nazal, distanta dintre ochisori - iar daca astea ies bine, atunci si riscul de diverse este scazut. Si da, eu stiu ca morfofetala de trim II este foarte importanta, si ideal se face intre s. 20-22, deci esti foarte bine programata. ![]()
Cristina, fericita
17+ cu
Patricia