Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
arturicii spune:
hello pe f scurt de la mine ptr voi
is zombie rau;
Philip s-a plans toata noaptea de durere de ureche asa ca am stat cu comprese calde (ciorap cu sare incalzit), cu medicament; dimineata la 7 eram la clinica si am aflat ca s-a procopsit cu o infectie in ureche, i-a dat 15 zile de antibiotic;
asa ca azi nu a mers nici Philip la scoala insa nici Yann (nu vrea sa mearga fara Philip)
Imi cer scuze ca nu o sa raspund si eu la ce intrebari ati pus, am citit tot insa am retinut mai nimic....
Stiu ca Mira ziceai de contractii, eu am cam 6 pe zi din care 2-3 seara dupa ce ma potolesc si ma asez la film. durata lor e cam de 20 secunde daca am numarat eu bine; nu ma gandisem pana acum sa masor si am avut una taman cand citeam aici si am "numarat" insa la cat sunt de chiauna nu te baza; isa promit sa dorm un pic si revin.
o seara faina tuturor; 
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 23+
madutza09 spune:
Salutare burtici...am reusit sa ajungem la scoala si servici nu a fost chiar atat de rau cu ninsoarea dar mi-am luat liber pt restul sapt pt ca am avut niste contractii si m-a intepat in partea de jos dreapta destul de suparator....ma duc cam des la baie in fine e normal iar analiza la urina mi-a iesit buna ...pe langa astea am o constipatie care ma supara, am incercat sucuri de prune,fac miscare destula dar degeaba iar aici ca sa iei un medicament chiar si pe baza de ierburi trebuie sa ai acordul doctorului daca esti
in fine am ajuns sa beau lapte mananc prune la orice ora si tot sper sa se remedieze...
Am mancat carnati rom mi-a cumparat sotul de la un mag rom super tari le simteam mirosul de usturoi si aveam o pofta..hmmmm ce buni...carnatii de aici nu au mirodenii nu stiu dupa parerea mea nu au nici un gust...
Mamanati super dragutza printesa ta...si a mea desi e maricutza sta toata pe burtica,toata scoala stia imediat ca sunt insarcinata si chiar daca isi dorea o surioara(tot mai spera sa se fi inselat doctorul) a zis ca il imbraca pe pitic in rochite, saracutzul ce-l asteapta!oricum stiu ca va fi un sprijin...
Arturicii insanatosire grabnica lui Philip...
Super haios tipul:
http://www.youtube.com/watch?v=2uJqW9O6aW0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=k6C_HjWr3Nk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6omQ5JjjLsE&feature=related
18+
&
Cristina 12.01.1999
http://www.dropshots.com/madutza09#albums/vara%202009
Reallaura spune:
Seara buna, fetele
V-am citit, dar n-am facut conspect asa ca scriu din amintiri
Moni_or super arati in poza de la nunta, dar nici acum nu mi se pare ca esti grasa...si se vede burtica!
r-ocsy am vazut si burti tau de 18 +. Imi place! 
NicoletaB m-am distrat de nu se poate cu bancurile tale! 
Sabina nasol nasol cu soacra-ta aia. Din faptul ca si-a parasit un copil la varsta de 5 ani se vede clar ca nu e in regula...ce sa mai zic de comentariile ei!
gabriela_s foarte frumoasa burtica ta, nu vad vergeturile
pai sa vezi vergeturi la soramea..eu, slava DOmnului, nu am facut la prima sarcina...sa vedem acum.
arturica sanatate multa celui mic, sper sa nu ia si celalalt.
nati ce scumpa aia mica cu relatiile ei de la gradi. MAaare grija cu ea! Mai e si frumoasa!
Nu mai stiu cui voiam sa scriu, scuces la teste, analize, etc.
maine sper sa fiu mai pe faza, ca nu prea imi mai iese, Mirci e numai dupa mine toata ziua.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
24+
Ilinca Sabina
Alinutzaa spune:
Buna seara si La multi ani (ca nu stiu daca am apucat sa va zic pe anul asta)
Am citit din urma dar imi este atat de somn ca abia stau si nu prea reusesc sa ma concentrez.
Dar vreau sa zic dupa cum urmeaza:
- sanatate multa multa gravidutelor care nu se simt tocmai bine
- sanatate multa multa puiutilor bolnaviori (tare rau mai e sa ai copilul bolnav)
- am citit ca sunt fete care au probleme cu soacrele. Sper sa puteti sa dati la spate toate rautatile si nimic sa nu va umbreasca perioada asta frumoasa 
- Vivela bafta multa multa la amnio maine. Te asteptam sa vii cu vesti bune. Apropo, cand o sa ai rezultatul?
- Nati dulce fooooooc micuta ta cu iubirile de la gradi. 
Si gata, a cedat neuronul.
Despre noi nimic deosebit. Crestem! Pe 16 am si eu programare la morfofetala si abia astept sa vad din nou puiutul miscacios.
Gata, fug la 
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
20+
Handmade by Alina
arturicii spune:
Am revenit, mai chiauna decat inainte sa ma culc insa mai citesc si eu ce ati scris:
Despre soacre, nu stiu ce sa zic, nu ma pricep deloc la subiect. Succes si cati mai putini nervi si suparare!
Madutza, ce frumos ca aveti si voi zapada; aici astia nu se panicheaza, normal, la cativa cm.
Insa aseara am urmarit pe geam o desfasurare de forte. S-a intamplat la 24 de ore dupa ce s-a oprit ninsoarea.
Au anuntat de cu o seara inainte ca parcarea pe strada e interzisa intre 19 si 7 dim.
Pe la 18:30 a venit o masina de remorcare ce s-a plimbat cu sirena ca sa "anunte" ca ramai fara masina daca nu ti-o muti in 30 min.
Apoi la 19 fix au inceput:
-un utilaj mic a curatat trotuarele si a impins zapada pe strada
-alt utilaj, mare acu, cu lama, a impins zapada spre mijlocul strazii (insa a lasat o banda de circulatie)
-altul a venit si a adunat si aruncat zapada in camion; camioanele erau vreo 4-5, stateau la rand si pe masura ce se umpleau pleacau si reveneau goale
-apoi altul cu lama aduna ce a mai ramas.
Sper ca nu va plictisesc insa mie mi s-a parut impresionanta organizarea, eficienta la maxim. In 30 min era luna strada si masinile aveau iar loc sa parcheze.
Ehe, Cristina, pai eu am inceput de la 64 asa ca.... Insa am mai reusit sa scap de 20 kg asa ca o sa pot iar, nu mai mai agit ca nu am de ce. Nici nu mananc absolut aiurea. Mai rau e ca atunci cand sunt obosita/stresata, numai prostii imi vine sa mananc. 
Cornelia, ce ai cumparat frumos?
Vivela, bafta multa maine!
Gabriela_s, ce ai patit? Ai grija de tine si stai cuminte daca asa a zis dr!
Si stai departe de punga cu bomboane ![]()
Pt tine:http://photos.smugmug.com/photos/260209897_8jSa6-L.jpg
M-am "plimbat" si eu la tine pe blog si mi-a placut ce ai zis pe acolo. Ti-as zice o urare, asa, de blog fain insa nu stiu cum se zice! O sa incerc un: "sa-l umpli sanatoasa si doar cu momente faine".
Virginia, fa tu cum simti ca e mai ok; placenta ce iti mai face? eu pe 9 feb aflu daca e in acelasi stadiu de praevia centrala sau s-a ridicat. Desi, dupa cum zicea dr ca e posibil sa fie prinsa de cicatricea de la cezariana....
echo 4D nu am avut la Arturici, de-abia "aparusera" in ro. Iar acum nici atat. Insa bebe sa fie ok si medicul bun sa stie ce vede acolo. Si-apoi cum zice Vivela, rezultatul final sa fie ok.
Iar e "aglomeratie" la echo pe 8-9 febr cum a fost pe 9 dec
.
Sabina, auleu, 6 no-spa forte? Esti ok? Mai bine poate treci pe injectabile. Nu dor rau si sunt mai eficiente. Dar asta stii tu mai bine.
Monica, am vazut si eu pozele, sunteti o familie tare frumoasa.
Iar tu numai grasa nu esti! Esti o graviduta si o mamica f frumoasa.
Nicoleta, multam de bancuri, nu intelegeau cei mici de ce rad. Ce era, sa le zic cum e cu abonamentu'? ![]()
Ioana1234, bafta si tie la test!
Cristina, felicitari pentru "fotomodel". Nu ma pricep cum e cu arterele, poate stiu fetele.
Alina, tu cosi de mana la acele felicitari????
Apropos de cea cu bebe si barza.
Vede Yann aici pe forum barza aia cu bebe in cioc:
"Mami, ce e asta? Cine a mai pomenit sa aduca barza pe bebe??? Sau asta se intampla demuuult de tot pe cand erau dinozauri poate?"
Asta ca si gluma. Insa tare frumoase sunt felicitarile si celelalte "munci" ale tale. Frumos ca ai atata rabdare.
Si uite ca pana ce am terminat de scris eu mesajul s-a facut si 7 ianuarie, cel putin la voi.
Asa ca
LA MULTI ANI IOANA, IONELA, ION, IONUT si tuturor celor ce isi serbeaze azi ziua de nume!
La Multi Ani dragul nostru YANN !!!!
Pentru noi azi e DOAR ziua ta !
(edit sa va explic: cel putin la noi, la baietii nostri gemeni, a aparut nevoia de a avea si Ziua lor si Doar a lor; pe Philip l-am serbat de sf Filip si Yann isi are sfantul de sf.Ion; asa ca dau eu un pas inapoi in sarbatorire si il las pe el sa se simta super special ca e DOAR ziua lui.
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 23+
ela-anda33 spune:
Neata' fetelor!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE ISI SARBATORESC AZI ZIUA DE NUME! MULTE

in 19 saptamani
remy_mv spune:
Neata, burtici (din ce in ce mai mari
)! O cafeluta, ceva?
Sau o cana cu lapte si cacao merge mai bine?
Am revenit si eu dupa "un an" de absenta
. Eu am terminat cu "scarbiciul", am intrat in medical de la inceputul anului si voi sta linistita acasa. Asa ca sper sa fiu mai activa aici, pe ultima jumatate a sarcinii.
V-am citit, binenteles, tot timpul, sunt la curent cu tot ce s-a intamplat![]()
Am aflat si noi in sfarsit culoarea caruciorului, o sa avem o
, suntem tare fericiti si acum abia asteptam sa treaca vremea. Am facut zilele trecute morfofetala de trim.II, acum sunt parca mai linistita, sper sa nu mai intru in panica din orice.
Va pup pe toate, sanatate tuturor, bafta la teste celor care mai au de facut si sarcini cat mai usoare. 

21+ 
ela-anda33 spune:
In legatura cu contrctiile, voi cum le simtiti? ca si durerile menstruale?
remy-mvfelicitari pentru
, abia astept sa aflu si eu la urmatorul eco ce se ascunde acolo.
arturiciiinteresana ,,desfasurarea de forte,,, la noi nu cred ca vom vedea asa ceva nici peste 50 de ani
Sanatate multa lui Yann.
cryssy C felicitari pentru vestile bune de la eco.
in 19 saptamani

15+