Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
moni_or spune:
GABRIELA, esti o graviduta superba! Nu esti deloc grasa.
Am pus si eu cateva poze noi pe webshots, cu burtica de Craciun (doar ca e cam larga bluza, nu se vede bine burtica propriu-zis decat grasa de mine in intregime, trebuie sa-mi fac poze cu bluze mai mulate) si inclusiv o poza de la nunta, sa ma vedeti si pe mine cand aratam mai a om, cu vreo 15 kg mai putin decat acum... Ce vremuri, ma apuca plansul!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
19+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
mommy_to_be spune:
gabriela, esti o dulceata de mamica, cu burtica frumoasa
Mira
fericita 20+cu
Maya Alexandra
minunea mea
NicoletaB spune:
Un student e la examen si nu prea stie. Profesorul ii zice : - Macar stii ce-i aia examen ?
- Da, este atunci cand doi oameni inteligenti vorbesc intre ei.
- Si daca unul dintre ei este idiot?
- Celalalt nu ia examenul.
Noapte, inainte de examen. In apartamentul profului suna telefonul pe la 3 noaptea. Cu o voce iritata acesta raspunde :
- Da !
- Dormi ?
- Bineinteles ca dorm !
- ...si noi invatam, 'tu-tzi mortii ma-tii !...
Un student se duce la cantina si singurul loc liber este langa un profesor. Neavand ce face, se aseaza acolo.
Profesorul spune : - Porcul nu-i este prieten porumbelului.
Studentul raspunde : - Bine, atunci eu am zburat.
Enervat la culme, la examen, profesorul ii pune studentului cele mai grele intrebari, dar acesta raspunde la toate.
In cele din urma, profesorul il intreaba :
- Vezi pe drum un sac de minte si unul de bani. Pe care il iei ?
- Pe cel cu bani.
- Eu l-as lua pe cel cu minte.
- Fiecare cu ce n-are...
Profesorul, furios de-a dreptul, ii scrie pe lucrare “BOU”. Studentul merge la el si ii spune :
- Domnule profesor, v-ati semnat, dar nu ati trecut nota !!!!!
Un preot explica la ora de religie:
- Dumnezeu l-a creat pe Adam si cu o coasta din Adam a creat-o pe Eva.
- Parinte, il intrerupe un elev, tata spune ca ne tragem din maimute.
- Asculta, zice preotul plictisit, cazul familiei tale nu ma intereseaza ! Eu vorbesc in general.....
15+
NicoletaB spune:
ClasA de maghiari la ora de limba româna; : „Gyury, spune, te rog, o propozitie !”
- "Duminica; me duc la pedure".
- Gyury, draga;, nu-i bine.
- "Atunce nu me duc".
Profesorul : “Cine a fost primul om care a ajuns pe Luna ?”
Gigel : “Un somalez care s-a jucat cu elasticul de la chiloti...”
Se spune ca s-a petrecut la Politehnica din Bucuresti.. Studentii aveau examen, dar, nemergând la cursuri nici macar nu-si
cunosteau profa. Un grup de studenti asteptau si ei... Vine o tipa faina cu un sal în jurul gâtului, iar unul din studenti zice :
- Iata vine un sol de pace c-o naframa-n vârf de bat. si toti se prapadesc de râs.
Se uita tipa atent la ei si intrs în sala. Studentul în fapta :
- Waw ! Am pus-o ! E profa. Sigur ma pica. Dar îsi încearca totusi norocul si intra în sala. Când sa traga biletu’ cu subiectu’, profa întreaba :
- Tu esti Mircea ?
- Eu sunt doamna. Dau acum sau vin la toamna; ?!
Directorul unui internat îi previne pe baieti:
- Daca da dracu' si-l prind pe unul din voi în dormitorul fetelor, îl amendez cu 10 Euro, a doua oara îl ard cu 20 de Euro si a treia
oara cu 40 Euro ! Din spate, o voce timida :
- Dom' director, da' un abonament cât costa ?"
15+
mommy_to_be spune:
Monica, eu nu inteleg de ce zici ca esti grasa. Chiar se vede ca esti gravida. Bine, e adevarat ca in pozele de la nunta erai mai slabuta, insa in urma cu cati ani? iar acum esti la a doua sarcina si arati foarte bine
Nicoleta, m-am amuzat teribil, multumim de bancuri.
ioana, Sa vii cu vesti bune de la Triplu Test. Bafta!!!
Mira
fericita 20+cu
Maya Alexandra
minunea mea
cris_09 spune:
Buna dupa amiaza!!
Ce de ati mai scris cat am lipsit!!!!!!!!!!!1

Nu am apucat sa citesc decat bancurile Nicoletei.Amuzante toate
,iar in unele ma regasesc![]()
Citesc din urma si revin!
poze
Cristina
cu Seby22+
NicoletaB spune:
Un tip da sa traverseze strada… O voce suava în spatele lui:
- Nu traversa!
Omul nu traverseaza si în fata lui accident groaznic, trece un autobuz pe rosu, pietonii mor toti etc.
Ajunge omul la gara, da sa cumpere un bilet la tren, aceeasi voce suava:
- Nu cumpara bilet la trenul asta!
Omul nu cumpara, si a doua zi afla catrenul a deraiat si au murit toti calatorii.
- Doamne, îti multumesc ca ai grija de mine, spune omul cu voce tare.
- Nu este Domnul, sopteste vocea suava, sint eu, îngerul tau pazitor!
- Îngerul meu pazitor?! (se mira omul), stii, tare mult mi-am dorit sa te vad, nu ai putea sa te transformi într-o giza, un fluture or something?
Un fluture vine si se aseaza în palma omului.
Omul striveste în pumn fluturasul, mormaind printre dinti:
- Unde erai mai cind m-am însurat??
Ieri seara stateam cu nevasta-mea de vorba despre eutanasiere. Si i-am spus:
- Sa nu ma lasi niciodata sa stau intr-o stare vegetativa, sa fiu dependent de o masina si alimentat cu lichide. Daca o sa fiu vreodata intr-o astfel de stare te rog sa debransezi toate aparatele care ma tin in viata.
Si atunci ea s-a ridicat, a inchis televizorul si calculatorul si mi-a aruncat berea.
15+
mamanati spune:
Mira, pisi_pis 
Moni_or, se referea la faptul ca fetitele sunt mai mici si respectiv poate e burta mai mica. Desi nu mi se pare ca e mica, si chiar n-are cu asta nicio legatura. Merci pentru sfat (referitor la garmastan) o sa incerc din timp.
De Bepanthen ce parere aveti?!
Gabriela_s, esti o graviduta tare draguta!
Moni_or, imi place rochita ta de graviduta. Luca tau e un dulce. Ce ochisori negri are!
Nicoleta, super bancurile! Mai ales aia cu Scrisoarea 3, ma tot intreaba copilu' de ce rad.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
17+
Crissy_C spune:
Hello burtici!
M-am intors de la eco cu vesti bune! Se pare ca bebelina e foarte bine, mi-a facut doctorul eco morfologica de trim II pentru ca am avut gripa si a vrut sa vada daca e ceva in neregula sau dezvoltat insuficient. E in grafic, ba chiar pe ici colo mai dezvoltata decat varsta dupa UM, are piciorutzele mai lungi (cam pentru 18 saptamani), asa ca am zis ca o facem manechin!
Am un medic extraordinar, a stat si mi-a explicat fiecare masuratoare in parte ce inseamna, cred ca am stat pe putin 45 de minute la eco. Bine, exact cand sa o vedem si noi mai bine la fatzuca, pitica s-a intors cu spatele, deci ne-a tratat cu funduletzul. M-am speriat un pic ca isi infasurase cordonul ombilical in jurul gatului, dar mi-a spus dr. ca nu am de ce sa ma ingrijorez, se intampla foarte des si chiar de mai multe ori in timpul sarcinii, ca bebeii se joaca cu cordonul frecvent si nu e strans pt ca primeste sange si papa suficiente.
Singura chestie potential mai rea ar fi o presiune un pic marita in arterele uterine, si mi-a spus ca e bine sa fac niste teste de coagulare a sangelui... Voi stiti ceva despre asta?
Va pup pe toate si mai scriu maine.
Cristina, fericita
17+