*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Corina ma bucur ca Arianna e mai bine!

Aleinad Teodora cum mai e?

Piciului ii miroase gurita cam de o sapt, f rau dimineata. De o sapt e si cam mucios si se infunda ingrozitor noaptea pe nas. O sa-l programez la pediatra sa vedem ce zice.

Corina si pishu piciului are un miros intepator, destul de urat.

Noi ne-am trezit cu zapada....maaaaaaaaaaaaaaaaaaare.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Sanatate multa, puiutelor Arianna si Teodora! Si vad ca mai sunt mucosi... si Sara mai tranteste cate-un stranut si-i tot curat nasucul.
Am vazut si printese genate si bucalate de IuliaZ si Crismarg.

Ocean, ce-ti mai fac ? Si pe mine m-a salvat varza de cateva ori, si soatza.

Fetele, si mie-mi sta rau capul la un bb. Insa ma gandesc si la bani. Si tot nu stiu cum se interpreteaza legea aia grozava, daca am intrat in CIC1 dupa 1 ian 2009, CIC2 cum se calculeaza, imediat in continuare?

Laura, wow, ce de dintoci. Somnul, l-om recupera noi candva... vb cumnata-mi-i, speranta moare ultima, si eu atarnata de gatul ei.

Oti, eu ma feresc de carne de porc, adica a gustat daca eram in deplasare si era pe masa, dar acasa nu-i gatesc. Acu duc tratative cu cea de peste, cu ce-o mai combinati sa le placa?

Mai, mie mi-e dor de Sophie, Nicole, Sonia, rusneacul de Raducu, si de ceva baietoi de aia cataratori si matinali... nu ne mai aratati? Tre sa mai descarc si eu pozici.

Soata e in sevraj, cu ne-fumatul. E distrus. Ceva sfaturi? Deprimat, suparat, fara chef de viata, tot ce vrei... fizic nu mai zic, e bleg si-ar dormi toata ziua. Cum sa-l ajut? Eli, Ionu cum rezista?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Soata e in sevraj, cu ne-fumatul. E distrus. Ceva sfaturi? Deprimat, suparat, fara chef de viata, tot ce vrei... fizic nu mai zic, e bleg si-ar dormi toata ziua. Cum sa-l ajut? Eli, Ionu cum rezista?

si noi,si noi e destul de nasol,fir-ar sa fie si m-as apuca si acum din nou,dar stiu ca tb sa vin la Tg Mures si acolo n-am cum sa fumez,asa ca mai bine ma las de-acum...
ce sa zic?eu mi-am facut o cana maaare de cafea si de cate ori vreau sa duc ceva la gura,iau o gura de cafea...si ma mai incurajez cu faptul ca deja e a3a zi fara tigari
sotul meu are aceleasi simptome ca si al tau

si noi asteptam sugestii,poate depasim mai usor situatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ANCA, bine-ai venit!!
CORINA, DANIELA, multa sanatate puiutelor!
Raducu' meu e din nou mucos si mai si tuseste f. rar, dar ii dau siropel. L-am aspirat dimineata si seara, de ieri parca era mai bine dar azi-noapte iar a trebuit sa-l desfund cu picaturi ca se foia in patut, nu-si gasea locul. N-am prea dormit nici eu, de griji. Anastasia e OK, am aspirat-o si pe ea, dar n-a iesit mai nimic, doar serul bagat pe nasuc.

O, da, retete de peste as vrea si eu. Noi nu prea mancam peste, spre rusinea noastra, asa ca... nici nu prea stiu cum sa-l fac pt bebei, mi-e frica si de oase... Ce fel de peste si cum sa-l prepar... habar n-am, dar le-as da! Exista oare fileuri fara oase? Apreciem sugestii de la mamicile care se pricep!

Cat mai dorm piticii vostri ziua? Noi am avut o perioada cand n-au mai vrut sa adoarma dupa-masa si seara erau f. obositi. Apoi si-au scos, vreo 3 zile, somnul de la ora 11 si au dormit dupa masa de pranz (ceea ce a fost f. OK), daaar... a tinut doar 3 zile si oricum n-au dormit mai mult de 1,5h. De ieri au vrut sa doarma si la 11 si i-am adormit si pe la 16... nu stiu cum e ami bine... am inteles ca de pe la 15-16 luni isi scot un somn si raman cu unul in timpul zilei, asa ca s-ar putea sa fie prea devreme acum.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

La multi ani pe 2010, mamici si cozonacei dragi! Sa fiti sanatosi si fericiti tot anul!

Noi am ajuns cu bine in Romania, multumesc ca ti-ai amintit de noi, Criss.

Victor e rasfatat de toata lumea, invata din mers toate nebuniile, dar e un dulce si se lasa pupat si dragalit de toata lumea, insa tot noi suntem cei pe care ii cauta tot timpul, tati nu are o secunda de respiro, e iremediabil indragostit de el, pe mine ma vrea la nani si la papa, in rest scap

Am citit fugitiv din urma si te felicit, Otilia, e minunat ca esti insarcinata iar, o sa faci fata cu brio, esti o mamica minunata

Sanantate multa cozonaceilor si mamicilor bolnavioare!

Pupici!!!

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

mamici! Multumim tuturor mamicilor pentru gandurile bune!
Teodora e mai bine azi, mai e putin ragusita, turmentata de medicamente, lipsa somnului si a papicii, dar eu zic ca suntem pe drumul cel bun. Ca tratament ea a primit destul de multe, hidrocortizon intravenos, ampicilina, nurofen, zyrtec, calciu gluconic, vitamine. De fapt, au urmarit sa actioneze pe toata gama care putea produce imflamatia laringelui, pentru a reduce riscul de insuficienta respiratorie.
Anca, bine ai revenit! mamicii si cozonacelei.
Otilia, eu nu i-am dat carne de porc in mod expres, dar a mai luat cate o gurita de pe la noi. Eu nu sunt de parere ca nu trebuie sa puna gura pe nimic din cele interzise ca, vrei nu vrei, tot scapa in ele. Limitate cantitativ da, dar nu interzise. Acum, eu am noroc ca ea se autolimiteaza, dar, daca ar fi mancacioasa, cu atat mai mult i-as da de toate.
Manu, Teodora are un singur somn ziua de la 11 luni. Numai cand e foarte obosita mai apeleaza la cel de seara si atunci ne chinuie noaptea pana tarziu. In general, ea doarme foarte bine noaptea de la 10 la 10 si ziua de la 1 la 3. Aste e regula, orice altceva e considerata exceptie. Sanatate lui Raducu si pofta de mancare Anastasiei. Ah... peste ea mananca o data pe saptamana (sau chiar mai rar daca nu am, ca eu ii iau din cel viu de la metro) pastrav fiert cu putin cimbru. II place asa simplu.
Nebunica, sa aveti parte de zile frumoasa in Romania.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

buna fetelor!
Anca, mersi de intrebare, cred ca-s pe drumul cel bun, ma mai deranjeaza dar ma simt mai bine.

Am pus poze in contul comun, la cozonacei, sunt amestecate, si de acasa , si din sp (din pacate vremea n-a tinut cu noi, a plouat f mult)si de la revelion.
nu ma lasa sa scriu..ma duc la datorie!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

La multi ani si sa avem un an mai bun!
Sanatate multa puiututilor bolnaviori, sa se faca bine repede!
Dimineata am observat si la Sara un miros ciudat la pipi...sa vedem cum e in continuare si daca e la fel ii recoltez pt. analiza.
De Revelion s-a distrat de minune...am bagat-o la somn de 3 ori si ea chiuia...o luam din patut si ne jucam cu ea si radea de mama focului...a picat lata la 23.40.Finii nostri s-au jucat cu ea mult , se ascundeau...radeau...
Maine o sa pun si poze ca acum sunt pe un alt laptop.
Ma doare o masea rau de tot si mi-e groaza...nu prea avem bani de dr....e mult de lucru si cred ca ma costa ceva
Sara doarme ziua intre 1 ora si 3 ore...depinde...daca doarme 1 ora mai are un somn pe la 17...daca nu...pica pe la 21-21.30.
Carnita de porc nu i-am dat inca...nici macar peste ca nu stiu de care.
Am masurat-o aseara si mi se pare pitica...are 76 cm si kg cred ca vreo 10 sau putin peste.
Cum sunt celelalte fetite?Ce inaltime au?
Ma gandesc ca trebuie sa fie mai inalta pt. ca eu am 1,69 si sotul 1,92.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

Buna fetele,

Vad ca au inceput problemele cu racelile. Sanatate multa celor afectati, in special Teodorei si Ariannei, dar si mamicilor cu probleme. Oceanborn chiar nu mai citisem demult pe-aici de mastite, prea multe nu stiu ca nu am avut.
Manumanu se gasesc fileuri de peste, de la controversatul pangasius pe care eu nu i l-am dat pana la salau, pastrav, somon. Eu i-l dau fiert in combinatie cu diverse legume sau orez, se mai poate face si la cuptor. Cat despre oase, am grija sa il fierb foarte bine si il mai iau putin si la mana dupa aia sa fiu sigura ca nu a scapat vreun oscior. Carne de porc nu i-am dat pana acum, mai ales ca nici noi nu ne prea omoram cu ea.
Succes fumatorilor care vor sa se lase de meserie.
Babyzapi ce faci? Nu ne povestesti cum a fost de revelion sau esti tot ocupata cu musafirii?
M-am delectat si eu cu pozele lui Dimitrie cel ascultator si bucalata Iuliei.
Criss nici eu nu stiu parola de la contul cozonaceilor, eu le-am incarcat in contul vechi, dar poate te ajuta altcineva.

O duminica frumoasa si sa va bucurati de zapada cele care aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Criss, daca zici ca parola o stii nu-ti mai trimit pm,idul e cozonacei,
Crismargr, mersi,nici eu n-am avut de-a face cu mastita pana acum.. macar ma bucur ca mananca mancare mofturosul meu si din cauza asta am facut_o....

mami de Thomas

Mergi la inceput