*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, mamici!

Noi am avut 3 zile grele, sper ca acum sa fim pe drumul cel bun. Teodora ne-a tinut in priza din 31 cand a inceput sa raguseasca si sa haraie niste secretii laringiene. In noaptea de Revelion la vreo jumatate de ora dupa ce-am plecat de acasa (pana la urma teama mea a avut temei ) s-a trezit vomitand si tusind. Si-a revenit pentru o perioada si a trecut vesela in noul an. Dimineata insa, lucrurile au evoluat spre rau si pe la pranz am ajuns la urgenta cu laringita acuta si insuficienta respiratorie. Iau facut dexametazona intravenos, ne-au dat o lista de medicamente si ne-au trimis acasa cu conditia sa revenim la cel mai mic semn sau a doua zi dimineata. Am mai facut o vizita de dimineata sa-i facem a doua dexa si speram ca in afara de vizita de control de luni sa nu mai avem parte de astfel de aventuri.

Corina, sanatate Arianei, imi pare rau sa acti patit-o si voi.
Carmen, ce mai face Victor, cum mai e?
Ocean, si eu tot bai fierbinti, varza si masaj am folosit, dar cel mai bun efect il avea Teodora. Sanatate multa, sa scapi repede de problema.
Bertha, imi pare rau sa aud ca iar nu mai vrea sa pape Ioana. Poate totusi eruptiile sunt de vina si-si va reveni. Eu nu mai vreau sa ma gandesc la greutate. Acum 3 zile avea 8.900, eram fericita. Acum ... cu boala iar s-au dus.
Alra, te asteptam cu vesti bune de la analize.

Va pup si sper sa auzim numai de bine de acum inainte ca prea s-au adunat multe probleme printre cozonaceii nostri.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Criss, aleinad mersi . sa va zic de Thomas iubitorul de titi. astazi dupa fiecare masa, i-am tot oferit titi, acum seara inainte sa-l culc, cand de obicei se milogeste pe langa mine sa primeasca multiubita titi, cum l-am pun la san,cum a intors capul. am gasit solutia intarcatoare

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Corina, Aleinad, imi pare rau ca ati intrat in 2010 cu puiutii bolnaviori Sanatate multa si refacere rapida!
Corina, eu am stat 4 zile in spital cu Cati cu bronsiolita, deci e foarte bine daca te tin doar 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Anculee, ce bine-mi pare c-ai intrat A iesit bine Revelionul, pustimea s-a inteles bine, n-am avut incidente, mancarea ne-a iesit buuna, doar ca am lipsa de somn acuta, ca n-am reusit sa recuperez deloc noaptea pierduta. Ce mai face Zibelina cea mai scumpa?
Bertha, chiar ma gandeam ce s-a intamplat cu voi, de ce n-ati mai intrat. Pupam piticii frumosi

Catica
si-a mai tras doi dinti intre Craciun si Rev, deci avem 8 in total. Si asteptam cu mare interes maselutzele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!

Bebecris, eu ma bucur ca a iesit asa dupa cum ai povestit cat stati de stresati financiar si cu casa. Asta nu inseamna ca ti-as recomanda vreodata sa amani mult momentul ci doar sa fiti amandoi de acord ce si cum sa faceti nsa fie cat mai bine. N-as recomanda nimanui sa se limiteze la un copil doar pentru ca are o perioada mai grea. Financiar s-ar putea sa fie nasol si pentru noi cat voi sta in concediu, pentru ca la Elisa firma mi-a dat salariul intreg pe cand in mod normal statul limiteaza suma iar firma aproape sigur nu cred ca va acoperi din nou salariul meu avand o perioada mica de munca. Dar sa ajungem noi in toamna sanatosi.
Diamisha, sper sa aibe dreptate madam Dolto ca altfel greu o voi scoate la capat. Imi place ce am citit scris de ea. Tu nu ne mai spui nimic de Sonia. Dar nimic, nimic, nici poze de la aniversarea ei. Ma gandeam intr-o zi ca e ea de la inceput a avut trasaturi bine definite (o tin minte bebelusa intr-o rochita rosie tricotata cu buline albe) pe cand unii copilasi s-au schimbat foarte mult.
Crismarg, am dreptul la concediu, este nevoie de 6 luni de munca inainte de nastere. Eu am deja 3 luni lucrate . Am coleg care are copil cu 2 luni mai mic decat Elisa si nevasta ii naste in aprilie. Ei nu stiu ce/cum se incadreaza dar am observat ca ei asa fac, de aceea sunt multe carucioare pentru doi copii cu diferente foarte mici intre ei. In prostia mea ma miram la inceput cati gemeni sunt in Norvegia .
Am vazut frumusete de Bianca, are niste ochi superbi , buze de fotomodel. Ce sa mai, reusit copil, doar seamana cu mami, nu-i asa?
Berthuza, nu fi zuzi. Cum sa ma supar cand eu cum prind un moment liber (cam rare in ultimul an) cum ma apuc sa spionez pe forum daca mi-e dor de cineva. Eu stiam ca daca scriu, e public si poate citi oricine, inclusiv soacra care nu stie .
Multa sanatate pustoaicelor brunete: Arianna si Teodora.

Am si eu o intrbare. Le dati carne de porc cozonaceilor? Ca Elisa cere si primeste daca-i la cuptor dar parca la Ana am asteptat mai multicel.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Otilia eu inca nu i-am dat carne de porc si nici nu o sa-i dau prea curand.

Intrebare: e normal sa le miroasa gura picilor de acum? (cred ca a mai fost pusa intrebarea, dar nu imi aduc aminte ce s-a discutat atunci)

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

La multi ani si un 2010 senzational tuturor!

Voi fi scurta caci scriu de pe tel.
Multa sanatate ariannei, ce tratament ii fac? Sa ne zici repede ca e bine.
carnea de porc e ok, e si in borcanase. Directiva la mancare aici e cade la1 an e ok orice minus alergeni.
Bertha, cred ca adevarul e undeva la mijloc: nicole are nevoie de mancare cam cat cati, iar lacresa primeste mai ca ioana, asa :) si laura a fost la aceeasi cresa si avea 2 kile in plus la 1 an. Dar cred ca laura urla mai tare, nicole e demoazela fina:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ginye, Elisei i-a mirosit cand a fost bolnava. In rest miroase a laptic, a bebe.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

de cand mananca carne le miroase gura dimineata, le miroase cand nu sunt hidratati suf si cand sunt raciti. Luinicole ii miros secretiile urat cand i se infecteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Arianna e mai bine. Maine ne da drumul acasa. Tratament avem: paracetamol, hidrocortizon, aerosoli cu adrenalina.

Multumim pt gandurile voastre.
Acum ii miroase gurita si Ariannei. Mai avea in unele dimineti un miros ciudat, mai de lapte acru ....si pisu miroase ingrozitor. I-am recoltat sa vedem ce si cum.
Eu sunt zombi. Am nevoie de somn, ca nu mai pot. Nu sta o clipa locului

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput