*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*
Raspunsuri - Pagina 4
BraveGirl spune:
Buna, noi suntem in spital (medlife). Arianna are bronsiolita. Ne-am internat de dimineata, si acum e deja mai bine. sper ca maine sa plecam acasa.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Miky-ea spune:
La multi ani,dragi mamici!Sa dea Dumnezeu ca acest an sa fie plin de intelegere,iubire,fericire si sa ne bucuram alaturi de minunile noastre!
La multi ani Otiliav(felicitari pt veste,sa ai sarcina usoara!

),Futhermore,Ancaoradea,Alexutza sa avetio parte de tot ceea ce va doriti!

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Miky-ea spune:
Multa sanatate Ariannei si insanatosire grabnica!
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
bebecris spune:
am facut azi un test:A IESIT NEGATIV!!!
imi pare rau....tare as mai fi vrut un bebe...alexandru se gandea deja la decizii si cum va fi viata noastra cu inca un bebe...deja se inmuiase...asta este...probabil este vreo intarziere!!!!! bebe2 o sa vina cand o sa vrea d-zeu si cand o sa fie momentul...
corina, insanatosire grabnica arianei....
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
oceanborn spune:
La multi ani!
Ajutor!!!! cred ca am facut mastita. Th in spania a supt in continuu, mancare n-a prea vrut, i-a iesit o masea si probabil de asta..si cum cererea a fost mare la fel a fost si oferta si de cand am ajuns acasa mananca tot ce-i dau, e infometat rau, titi doar dimineata si seara....
atata ati scris despre mastita, eu am citit la vremea aia cu atentie dar mi s-a sters din memorie. ce sa fac? dus cu apa fierbinte, mi-am pus comprese calde, am masat...nimic, e tot rosu locul si de azi noapte am frisoane, imi oscileaza temperatura intre normal si 37,3..
edit: m-am tot muls,l-am lasat si peTh sa-si faca de cap, sa suga mai mult ca de obi...
mami de Thomas
criss703 spune:
LA MULTI ANI MAMICI SI PITICI , UN AN ASA CUM VI-L DORITI VOI !
Oceanborn of cum ai inceput anu'
.Eu am avut un inceput de mastita dar tot cu roseata , durere , zona intarita si frisoane ...am facut dus cu apa firbinte , o puneam pe Paula sa suga (ceea ce ai facut si tu) , m-am tot masat usor in sensul de curgere al laptelui, am pus frunze de varza zdrobita in sutien (asa dormeam )...a trecut ..parca sunt si ceva pastile asa ziceau fetele
dar nu stiu detalii .Tin pumnii sa scapi repede de ea 
Crismarg astept sa vad poze
...as pune si eu dar am uitat user-name-ul
parola o stiu .Monicus deci poze daca imi revine memoria 
ps.oof Bravegirl sper sa fie bine Arianna cat mai repede sa plecati acasa
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
ginye55 spune:
Corina insanatosire grabnica Ariannei! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
crismargrg spune:
Am revenit. Am reusit sa incarc si poze mai recente cu noi. Le gasiti la semnatura.
Bravegirl, sanatate multa Ariannei, ma bucur ca ati mers din timp si acum e spre bine.
monicus spune:
Sanatate multa si sa veniti mai repede acasa. Faceti aerosoli? Noi asa am facut. Este un spital bun, sunteti pe maini bune.
Aveti grijaaa de voi.
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Buna, noi suntem in spital (medlife). Arianna are bronsiolita. Ne-am internat de dimineata, si acum e deja mai bine. sper ca maine sa plecam acasa. ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() POZE CU PRINTESA |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor
Amalia spune:
Bravegirl multa sanatate Ariannei!

poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."