Naste VIKINGA
Raspunsuri - Pagina 3
vikinga spune:
Daaa..is acasa..fie-mea se lasa asteptata, in mijlocul actiunii a luta-o somnul de frumusete.Durerile azi noapte erau mari, ca am zis eu sa astept pina dimineata dar deja simteam ca-s prea dese si puternici asa ca pe la 5 dimineata eram acolo. Dupa monitorizare mi-au zis ca e posibil sa vina in urmatoarele ore si ca pot ramine. Insa au ramas contractiile si dilatarea la stadiul respectiv inca 3-4 ore si nimic. Pe urma s-au rarit si am zis sa vin acasa. Macar aici am ciocolata:) Imi pastreaza camera in spital asa cum e ca ei cica ma astepta oricind, nu e deloc vreo regula. Inca se poate intimpla oricind cind e bb pregatita. Cu siguranta vrea in 2010 nah e fetita si tre sa fie mai tinara cu un an:)Si aici in Germania vad ca se tot zice ca da primul bb vine greu, al doilea mai rapid dar al treilea intotdeauna face surprize si e total imprevizibil. Cu Aldo la fel m-au trimis acasa de 2 ori, acum am plecat eu singura cu toate ca de data asta vroiau sa ma tina dar nici nu ma mai misc de acasa pina nu vad ca aproape nasc. Cica sa ma relaxez, sa beau un pahar de sampanie(!!) si sa nu ma mai gindesc la nascut, sa las natura in pace sa-si faca treaba netulburata. Ca cica si din cauza stresului meu am ajuns la alarma asta fals.aAcum am contractii dar mai rare si nu chiar durereoase. Am atipit un pic dar sper sa mai prind o ora doua.Chiar habar nu am ce se mai poate intimpla de acum incolo, oricum e pe vine:) Doar nu o sa ramin gravida pe viata:)Multumesc tare mult de gindurile bune, sunteti minunateLa multi ani in noul an! Si un Revelion superb! Al meu cu siguranta va fi unul de neuitat.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2-3 zile
szivarvany spune:
Wow !!!
Vikinga, nastere usoara si o bebelina sanatoasa tun !
Cred ca las pc`ul deschis
Sa ne tii la curent, pumnii stransi pt voi doua
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita Vikinga, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios. fuse si zmeura asta buna la ceva pana la urma. :-))nimic |
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni La cum o cunosc eu pe Vikinga, sunt sigura ca naste lejer... in timp ce se rujeaza, in noua rochie de Revelion! Hai Vikingo, ca vrem si poze! www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME |
kariguld spune:
deci se lasa asteptata domnisoara? o sa fie copil cuminte si ascultator, spui io din experienta lui fiicamea! pana incepe sa vb, dupa aia e discutabil!
sanatate maxima si nastere usoara!
LA MULTI ANI!
ALEX, operatie pe cord!
2500 euro, 31 ianuarie!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
vikinga spune:
Multumesc fetelor inca o data, chiar ca e un suport moral minunat. Daca ramin pozitiva e cel mai bine! Si ramin:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2-3 zile
Laura B spune:
Nastere usoara, Laura! Se aude galeria de peste ocean ?
La multi ani!
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
Sabina spune:
Laura, da domne, diva de la bun inceput ;)
asta e, da peste 15 ani, cine o sa fie o doamna superba cu doua fete rupte din soare? mai, mai abia astpet sa va vad, o sa fii ca reginele alea cu printesele dupa ea, si Aldo printul protector:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
helbi spune:
Viku, nastere usoara si diva sanatoasa si cu poza la ziar
Pupam si un An NOu cu multa sanatate si numai bucurii de la dive si div
La multzi ani 2010!
Bianca si Edit sa-tzi zic ca las laptopu deschis: Cind vin din Piatza, bag un oki ca poate intre timp se decide Diva sa apara
adelyna spune:
Nastere usoara si Happy New Year!!!!
Mi se pare normal sa vrea mai tanara cu 1 an.
Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani