Naste VIKINGA
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
m-a sunat!
da nu naste inca, contractiile s-au mai rarit, dilaterea-i mica, se roaga de ei sa-i grabeasca nasterea da raii aia nu vor, ca cica la bb 3 e mai cu dus intors, etc etc, oooof, bagati-i fetele vesele :))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
mihaela_s spune:
Vikinga, nastere usoara! Letizia stie ea ce stie..va fi o tipa traznet! Nu oricine se naste de Revelion!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sabina spune:
Au trimis-o acasa.
Col doar 2 mm, contractii f rare.
E obosita moarta si spera sa doarma nitel.
Donsoara cu pretentii bb 3 de Vikinga:)
Cum mi-am alaptat copiii
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Au trimis-o acasa. Col doar 2 mm, contractii f rare. E obosita moarta si spera sa doarma nitel. Donsoara cu pretentii bb 3 de Vikinga:) |
Da, pai cea mica s-a hotarat se pare sa iasa abia in 2010. Ce si-o fi zis...´´hai mai ca anul asta e gata..ce sa ma tot grabesc..medicii se gandesc la sampanie si fursecuri..mai bine mai stau putin´´
Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Au trimis-o acasa. Col doar 2 mm, contractii f rare. E obosita moarta si spera sa doarma nitel. Donsoara cu pretentii bb 3 de Vikinga:) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina,
ai vrut sa scrii ca are dilatatie 2cm,nu?
Pai nu cred ca are de ce sa o tina in spital,poate sa mai dureze poate o zi sau 2...
Nastere usoara!
Sabina spune:
da, da centimetri :)
Cum mi-am alaptat copiii
sinzi_ana spune:
Vikinga, ce ne faci??? Ne tii in suspans de Anul Nou????
Hai Vikinga!!!!! Chiar la rascurucea dintre ani!!!