Naste VIKINGA
Raspunsuri - Pagina 4
Alizee spune:
Vikinga, nastere usoara iti doresc. Bebe frumos, sanatos si norocos.
Hai, bebelina !
allinta
philip spune:
vin si eu de peste ocean sa-ti urez nastere cat mai usoara si bebe sanatos!
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip vin si eu de peste ocean sa-ti urez nastere cat mai usoara si bebe sanatos!USwww.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009 |
philip spune:
hihi, pe femeile insarcinate nu poti tine supararea, ce sa-i faci?
pupici si bafta!
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
buli spune:
ahaaaa, eu o asteptam pe Letizia cu plugusorul si tu te impodobesti
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
sinzi_ana spune:
Tot degeaba daca nu ne dai poze asa gatita
Inca mai poti naste de Anu Nou...la mine nu-i decat 7pm
conchita spune:
Letizia, hai puiule cu sorcova, te asteptam la colindat! :-))
Vikinga, e de bine, de ziua ei o s-o sarbatoreasca mereu tot mapamondul, iti dai seama? :-) asta cu gravidenia pe viata - am avut si io o alarma falsa doua saptamani inainte de termen si eram asa fericita. dupa aia, cu cat ma apropiam de termen, cu cat nu mai voiam sa nasc. mi-as fi dorit sa raman gravida si dupa nastere. :-))
lasa sampania, mai bine inca un ceai de zmeur, ca de la aia te-a luat cu contractii, precis. :-)) La Multi Ani, si sa nasti usor ca fulgul.
danielag spune:
La multi ani, Vik! Si speram sa ii spunem astazi si micutei dive Letizia La multi ani!
szivarvany spune:
La multi ani si un 2010 plin de fericire
Nicio veste de la Letitia ??? (frumos prenume )
Vikinga, haide cu vesti !!!
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
lilanda spune:
Vik, La Multi Ani . Se vede ca Letizia e nordica adevarata: se grabeste incet-incetisor :)) Stie ea ce stie!! Va pup.