Naste VIKINGA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

vikinga! La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

nicio veste?

artificiile s-au terminat, da' poate vrea macar sa ne sorcoveasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vikinga & bbLetitia, cum stati ?
A luat cineva legatura cu fetele ???

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nada de nada...
dar a ramas ca primesc sms daca se intampla ceva;)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ce sa nasc fetelor ca la mine daca nu se bat 41 de sapt pe muchie si la secunda nu se pune nici sarcina nici nasterea:)'Geaba m-am nascut eu la oras, ma dau cu ruj si-s cocotata fitoasa pe tocuri, eu am vina de taranca din aia de la sapa cu solduri late buna la facut copii zdraveni, care cind merg fac sa duduie casa si cind alearga se zgiltie geamurile, indiferent de merge la munca si da la animale ea tine si pe al zecelea copil pina la termen si inca vreo sapt in plus sa fie sigura asa nu ca ar fi neaparat nevoie. Aia-s eu, taranca moldoveanca si ramura ruseasca de pe la bunicu tot de tarani or fi fost, nu am si eu gene nobile albastre de femei finute care lesina cind deschid gemaul numa' de la briza proaspata:))Chiar asa acum realizez ca eu nu am lesinat niciodata! Nici macar asa sa mi se inmoaie picioarele oleaca, nimic:)In trei sarcini nu am vomitat nicio data, am mers si am dansat pina hat in 6 luni, acum cu doi copii si 2 ciini am avut ceva foiala ca mai bine e la servici stiti si voi:) si-mi parea rau ca am abandonat jobul in 5 luni. Ba chiar acum la sarcina asta in 36 de sapt am cazut si pe scari cind stergeam patrupedele pe labute ca erau treptele ude si inghetate si nu realizasem si ce m-am dus!!! Am fost la control si eu ca doamnele, nimic! Tot inchis de parca as avea lacat la col:) M-a intrebat dr daca-s sigura ca am cazut?Acum 2 sapt ii trageam cu sania pe amindoi cu o mina si cu cealalta tineam 2 ciini.Ieri cind am iesit din spital cica cu col moale si deschis de 2 cm am fost si la supermarchet repede, mi-am adus cumparaturile singura in casa de la masina, am facut o tura si cu ciiniii si asta mare are parul scurt si cind e frig alearga in forta ca tremura rapid, apleaca-te sa iei cu punguta dupa ei, pe urma sterge iar 8 labute, am dat si cu aspiratorul, am pregatit masa, casa, am dansat cu fie-mea salsa, am urcat cu ea in brate scarile si le-am si coborit de vreo 10 ori. Nimic.Daca aseara mai aveam contractii razlete dimineata acum absolut liniste si pace. Ba chiar mi s-a dus si o durere de mijloc ce ma luase de vreo saptamina. Ma simt asa-n forma de parca as lua-o de la capat de prin luna a 6-a cam asa. Azi am scos bradul afara pina in fata casei singura si era mai mare decit mine, am aspirat, iar cu ciinii, salsa cu fie-mea orisicum, ca dupa masa ea tre sa ma danseze, am mutat si niste mobile la loc, acu' ce-mi trag sufletul. Dar ma duc la trepte si sa vad ce si pe acolo de aranjat, ei pai macar sa am casa curata si macar ma gindesc si eu la altceva.Bun acum stim ca nu mi-s doamna, am vina de taranca, asa ca de ma mai prindeti in ifose pe forum sa-mi aduceti aminte de unde ma trag.Azi is 40 de sapt in cap, cred ca felicitarile, muzica si dansul pe 7 de acum.Va pup si va multumesc din suflet. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2-3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Vikinga, nastere usoara si cat mai curand.
Nerabdarea ta de a naste imi aminteste de mine. Eram in 8 luni si jumatate si nu mai puteam nici sa ies din casa; atat de mare era burtoiu' si greu. Si m-am pus pe facut treaba prin casa doar-doar oi naste mai repede... Am nascut dar, in saptamana urmatoare, o fetita mare si sanatoasa, asa cum iti doresc si tie.

Hai, bebelina, mami a ta te asteapta.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Ce sa nasc fetelor ca la mine daca nu se bat 41 de sapt pe muchie si la secunda nu se pune nici sarcina nici nasterea:)
'Geaba m-am nascut eu la oras, ma dau cu ruj si-s cocotata fitoasa pe tocuri, eu am vina de taranca din aia de la sapa cu solduri late buna la facut copii zdraveni, care cind merg fac sa duduie casa si cind alearga se zgiltie geamurile, indiferent de merge la munca si da la animale ea tine si pe al zecelea copil pina la termen si inca vreo sapt in plus sa fie sigura asa nu ca ar fi neaparat nevoie. Aia-s eu, taranca moldoveanca si ramura ruseasca de pe la bunicu tot de tarani or fi fost, nu am si eu gene nobile albastre de femei finute care lesina cind deschid gemaul numa' de la briza proaspata:))

Chiar asa acum realizez ca eu nu am lesinat niciodata! Nici macar asa sa mi se inmoaie picioarele oleaca, nimic:)
In trei sarcini nu am vomitat nicio data, am mers si am dansat pina hat in 6 luni, acum cu doi copii si 2 ciini am avut ceva foiala ca mai bine e la servici stiti si voi:) si-mi parea rau ca am abandonat jobul in 5 luni.
Ba chiar acum la sarcina asta in 36 de sapt am cazut si pe scari cind stergeam patrupedele pe labute ca erau treptele ude si inghetate si nu realizasem si ce m-am dus!!! Am fost la control si eu ca doamnele, nimic! Tot inchis de parca as avea lacat la col:) M-a intrebat dr daca-s sigura ca am cazut?
Acum 2 sapt ii trageam cu sania pe amindoi cu o mina si cu cealalta tineam 2 ciini.
Ieri cind am iesit din spital cica cu col moale si deschis de 2 cm am fost si la supermarchet repede, mi-am adus cumparaturile singura in casa de la masina, am facut o tura si cu ciiniii si asta mare are parul scurt si cind e frig alearga in forta ca tremura rapid, apleaca-te sa iei cu punguta dupa ei, pe urma sterge iar 8 labute, am dat si cu aspiratorul, am pregatit masa, casa, am dansat cu fie-mea salsa, am urcat cu ea in brate scarile si le-am si coborit de vreo 10 ori.
Nimic.
Daca aseara mai aveam contractii razlete dimineata acum absolut liniste si pace. Ba chiar mi s-a dus si o durere de mijloc ce ma luase de vreo saptamina. Ma simt asa-n forma de parca as lua-o de la capat de prin luna a 6-a cam asa. Azi am scos bradul afara pina in fata casei singura si era mai mare decit mine, am aspirat, iar cu ciinii, salsa cu fie-mea orisicum, ca dupa masa ea tre sa ma danseze, am mutat si niste mobile la loc, acu' ce-mi trag sufletul. Dar ma duc la trepte si sa vad ce si pe acolo de aranjat, ei pai macar sa am casa curata si macar ma gindesc si eu la altceva.

Bun acum stim ca nu mi-s doamna, am vina de taranca, asa ca de ma mai prindeti in ifose pe forum sa-mi aduceti aminte de unde ma trag.
Azi is 40 de sapt in cap, cred ca felicitarile, muzica si dansul pe 7 de acum.

Va pup si va multumesc din suflet.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica
AMR 2-3 zile

doamne ce haioasa esti!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL ALINEI DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga
Azi am scos bradul afara pina in fata casei singura si era mai mare decit mine

daca tot incepe sa-ti placa starea, nu mai rabzi vreo doo saptamani, si te astept pe-aci sa m-ajuti cu operatiunea asta, ca io o urasc ashe negravida cum sunt? cu mobilele ma-mpac bine, da' daca-ti vine vreo idee promit sa nu ma opun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Vikinga,nastere usoara!
Eu cred ca-i e bine fetei acolo,caldurica,papica,apa,suculete ..totul de-a gata asa..e mai bine ca-n vacanta:)))

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

esti de comaaaaaa:)))

te pupa baba;))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput