Naste VIKINGA
Raspunsuri - Pagina 23
vikinga spune:
Fetelor chiar ma simt o norocoasa:)
Duminica e ziua sotului si anul asta o sa o petreaca impreuna cu Aldo, doar ei doi baietii in Düsseldorf la cea mai mare expozitie de barci si accesorii de gen din lume iar noi fetele P. acasa singurele. Pt noi doi expozitia respectiva si ziua sotului au o insemnatate aparte si ne induiosam cum dupa 7 ani sotul va merge acolo cu produsul iubirii noastre ca sa zic asa:), mai ales ca-s amindoi marii funi ai sporturilor de apa, is parteneri si-si impartasec un mare hobby.In rest totul merge minunat, asta mica e o dulceata si o diafana, inca ridem cind o ia si pe ea plinsul ca abia ce scinceste si eu cu tzitza in gura, da' intii o pup bine asa printre plinsetele ei nu prea fortate, ca are si un timbru vocal asa mai gingas de pur si simplu nu poti sa te superi pe ea chit ca te trezeste noaptea ori abia ce incepi sa maninci ceva:)Nadja si Aldo la fel ca la inceput, nu sunt gelosi, cumva reusim sa ne pliem bine in noul format, papi chiar acum se intreba oare cum o fi cu 3 cind si cea mica va creste si se vor alerga printre noi ori cu 3 la masa ori cu 3 la povesti, si e prima oara cind zice ca e bine pina la urma cu 2 fete ca tare ingrozit mai era:)), cu 2 bonbonele dragalase care or sa face ce vor dori din el:), adica gata si-a acceptat soarta fericit chiar.Letizia a trecut de faza pierderii in greutate, a ajuns si ea la exat 4000gr si apoi incetisor a inceput sa puna, ieri avea 4150gr, cica la 2 sapt ar trebui sa aiba greutatea cu care s-au nascut dar ma rog noi avem timp. A venit alta moasa sa ne viziteze si fiind prima oara cind o vede a zis ca se astepta la o bebelina ma dolofana avind doar hirtiile in fata unde citise cu cit s-a nascut Letizia mea, insa o vede chiar slabutica fiind insa f lunga pt un nou nascut, chiar cred eu ca a mai furat un cm doi.Programul noaptea e rezonabil chiar nu am de ce ma plinge, e si tipul de copil caruia ii e doar foame si pe urma dupa ce da gazele afara si eventual face un kk, sta agatat la pieptul ori pe umarul mamei ori la papa si la mers prin casa la descoperit lucruri noi, are niste ochisori tare tare curiosi si mor de dragul ei cind o vad asa mirata ori surprinsa de ceva nou. Si emana multa blindete nu stiu cum sa zic, asa o simt, cum Nadja de ex mi-a inspirat forta pura din primele zile si asa a ramas. Nu am folosit pina acum baby phone-ul, o iau dupa mine unde ma duc, am ceva pt ea pregatit in bucatarie, living, baie, la copii in camere ca e mai sigur asa iar de sunt cine stie cum mai departe imediat aud Aldo si Nadja si-s chemata la apel si inca sa vin repede sa nu o las sa plinga cumva:). Ei doi se joaca mai bine impreuna ca inainte, chiar nu stiu nici eu cum se intimpla toata treaba asta, poate pt ca nu s-a mai intervenit intre ei si parintii nu au mai fost prinsi la mijloc, au descoperit singurei o cale sa relationeze excelent, in seara asta de ex au vrut sa doarma in acelasi pat iar eu cu asta mica am stat in patul de linga ei in camera Nadjei unde-s doua si chiar a fost ok, am spus povesti si dupa ce am stins lumina am mai stat la vorbe si asa i-a luat somnul, in timpul asta Letizia forfotea linga mine, mai atipea, mai statea la sin, mai acsulta risetele copiilor, chiar asa vocile lor, ristele ori cind cinta ei, is de departe cea mai mare atractie pt ea, ok dupa tzitza. Chiar Aldo a stat acasa mult zilele astea ca stranuta si-i curgea putin nasul si am zis sa-si revina sa nu aduca si altceva de la gradi, asa ca am fost cu toti trei singura si a fost bine, mai usor decit mi-as fi imaginat si in nici un caz nu le pun acum numai tv-ul in fata si punga de korn flakes si pachetul de biscuiti. Stam la masa, am gatit si ceva cald asa rapid gen spaghetti, iesim si pe afara cite o ora doua, am mers si la supermarchet, ok trebuie gindita actiunea dinainte dar ma rog important e ca reusim cumva. Si e toata lumea fericita.Se simte un efort in plus dar chiar ca nu e atit de grav pe cit imi imaginasem, chiar ce primim in schimb de la botul asta mic e inmiit, nu regret nicio secunda! Si-s si eu minunata ca nu ma simt epuizata si data peste cap. Ni se potriveste perfect formula asta de familie cu trei copilasi, ce mai! Si chiar toti 3 is buni si echilibrati, am copilasi buni ma pot mindri dar bineinteles ca asta sta si in noi parintii, de avem linistea si ochii de a-i vedea asa. Ca la Aldo eu de ex am fost pina peste cap dar nu ca a fost el bebeu care ne-a pus parul pe moatze, am fost noi, mai ales eu in culmea stresului si grijilor, nu intelegeam pe la dr mai nimic, mi s-a parut tare greu totul. Acum e parfum:) dar nah e si experienta, am si eu niste ani in plus altfel vad lucrurile, am simtit pe pielea proprie cit de repede cresc si de asta ma bucur cu alta inima, relaxare si duiosie de fiecare momentel.E pur si simplu bine.Va salut si va pupacesc pe fiecare in parte de aici de pe norisorul nostru pufos si roz, as sta la atitea vorbe cu fiecare dintre voi insa somnul e important acum, avem noi o groaza de timp usor usor, nu?Si we asta chiar vin cu poze, PROMIT!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
Yasmine spune:
Super Laura!
Ma bucur ca sunteti bine, ca toate merg struna, exact asa imi inchipui ca va fi si la noi.
Eu mai am dupa calculele mele 3 saptamani, dupa UM 5. Dar dat fiind ca am facut prima acupunctura joi, si ceilalti doi au venit dupa a 4-a sedinta, sper ca asa va fi si acum. Eu inca merg fulltime la munca, dar am deja bagajelul la purtator, asa ca sunt pregatita.
Distractie maxima lui Papa si Aldo la expozitie, si sa-ti traiasta sotul, sa va bucurati cu totii de el.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 35+
anamariame spune:
Buna, Vikinga! Am intrat si eu sa te felicit pentru familia minunata pe care o ai! Si vreau sa te intreb ce diferenta este intre Aldo si Letizia? Mi-am dorit si eu dintotdeauna 3 copii, mi se pare pur si simplu formula perfecta. Deocamdata avem doar unul si nu indraznesc la mai mult. Dar spun si eu ca fetele care au scris, imi faci pofta de mai multi. Povestesti totul cu asa o relaxare in suflet, cu asa o incantare si bucurie, incat nu pot decat sa imi imaginez cat de frumoasa poate fi o familie cu 3 copii.Va pupam pe toti si asteptam cu drag si alte povestiri despre cei 3 nazdravani!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
katalina spune:
Doamne cita fericire!!!!
Sunteti perfecti!!!
Cum povestesti,ma unge la suflet, si abia astept sa simt si eu la fel ca tine, peste citeva luni cum e cu 3...
.......
+10
Catalina
aiska spune:
Felicitari maxime pentru formula magica de 5, Vikinga ! Sa fiti toti sanatosi si fericiti mereu!
Din cate stiam, copiii mai marisori la nastere iau in general la inceput ceva mai putin in greutate decat cei mai mititei veniti la termen.
vikinga spune:
poze cum am promis.aiska asa e, la fel a fost si cu primii doi, au luat in alt ritm. cum mai e la voi, ceva vesti noi?sarcina usoara gravidutelor care ne-au felicitat, sa aveti si voi bbei sanatosi si mincaciosi si nasteri fara probleme.astazi a nascut si gaby hila in 34 de sapt o fetita dragalasa de 2900gr si 51cm, mi se pare mare si implinita pt 34 de sapt, ehei din asa parinti!yasmine chiar ma gindeam la tine, ce face letizia ta? e pregatita pt nastere naturala? ca am observat ca nu mai esti pe lista pt programari de cezariene. mai toate bune si frumoase dar acum inteleg de ce lauzele is pe lista alora cu gripe si persoanele cu risc ridicat. va zisesem ca a adus aldo o raceala acasa, ei ceva muci si stranutat, nimic spectaculos, i-a trecut in 2 zile fara nimic, nadja cam la fel e pe trecute, barbatul nimic, normal la fumatori cred si eu arat si ma simt de parca is cazuta din cer da da de pe norisorul ala al meu, imi vijiie capul, imi plesnesc timplele, is cu ceaiuri si tona de servetele dupa mine, stranut de nu ma mai opresc, ochii rosii si stare de oboseala.. vai mie de parca as avea o suta de ani. Si asta la o simpla raceala, imi inchipui saracele femei care abia au nascut si au luat stiu eu ce gripe..! asta e, imunitatea e la pamint in primele saptamini dar imi revin eu. imi fac griji pt asta mica, stiam ca noi nascutii au imunitate strong de la mami din burtica si de la alaptat dar totusi..cind ma ia stranutatul si nu stiu cum sa ma ascund ori sa ma dau mai departe de ea si nu prea reusesc, ma simt ca naiba. miine vine iar moasa si mai vorbim.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
novus spune:
Vikinga, felicitari pt familia ta frumoasa si numeroasa !!
Asa frumos povestesti incat totul pare rupt dintr-un basm !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
sirimie spune:
Felicitari! Sa fie sanatos si sa va aduca o multime de bucurii!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
buli spune:
ha! ce frumoasaaaaa-i!
si ailalti doi muschetari
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@