Naste VIKINGA
Raspunsuri - Pagina 22
vikinga spune:
Luna ce frumos a fost si la voi:) mi-a facut placere sa citesc.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
Sabina spune:
Bravo mami!
Deci merge si tzitzi bine? pare ca se satura din ce povesteti
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
carmen77 spune:
Laura, ce frumos povestesti tu despre bb mic , se vede ca formula 3+2 e cea potrivita pentru voi.
Ma bucur ca ti-a placut surpriza ... aveam inima stransa ca nu o sa ajunga la timp pachetul , dar Letizia nu s-a grabit ... asa ca norocul meu.
cele 3 stelute si pe mamica lor super calma si multumita.
andre_ea spune:
Felicitari pentru Letizia mica, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Asa frumos povestesti ca parca-mi vine si mie sa ma apuc de bb 3.
Contractii dureroase de retragere a uterului eu am avut la bb1 si eram dupa operatie. Cum imi punea copilul la san, cum trecea si mama anesteziei si-mi venea sa ma sui pe pereti. La bb 2 am scapat de astea, da' am avut cefalee, tot sa nu zic si eu ca am nascut usor.
Armonia asta in familie de care vorbesti tu, eu am simtit-o anul trecut pe vremea asta. Fetita era mica, cuminte, dormea unde o puneai si eu aveam timp sa ma ocup de cel mare. Din pacate pe la 6 -7 luni mi-a schimbat cineva copilul cel mic si s-a dus armonia.
Inca o data, felicitari!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
Eftimie C. spune:
Oooo, ce frumos ai povestit Vik si ce pofta de o creata mica si dulcica si cu ochi albastri mi-ai facut
Sunteti o familie tare reusita!
Ayla21 spune:
Felicitari Vikinga!
Si noi te citim din umbra!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
mihaela_s spune:
Aterizai si eu din vacanta...asa ca felicitari intarziate mami Vik si bb Letizia! . Ai o zi minunata de nastere, e ziua surorii mele, asa ca ma voi gandi cu drag la tine an de an, scumpa mica. Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai o viata lina si plina de bucurii! Vik, ma bucur mult ca sunteti bine cu totii, sa stii ca m-am gandit la voi de departe....
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
lorelei_19 spune:
Laura, m-ai lasat paf cu povestirile tale. Pai mama eu am impresia ca esti intr-o superstatiune unde toata lumea (inclusiv copilasii din dotare) te rasfata, unde miroase a trandafiri si e asa, o lumina frumoasa, placuta, tot roz, bineinteles.
Ma faci sa ma mai gandesc o data la bebe 2 (acu' la batranete) cand citesc randurile tale. Da' raman doar cu gandul, ca dupa cate-am tras cu nasterea Francescai, mi-a pierit pofta si mi-ar fi cumplit de teama. Da asa o atmosfera dintr-asta ca-n povestile lui Anderson unde lipseste orice zana rea, o tara de povesti parca m-ar tenta. Sa dea Domnul sa ramai acolo o viata intreaga in al noualea cer cu toti cei dragi tie. Te citesc cu multa placere
lavi02 spune:
Vikinga, m-ai terminat! Tocmai reusisem sa-mi ametesc dorinta de bb3 si sa ma conving ca nu-i cea mai buna idee cand ce fac eu? Citesc povestile astea frumoase
Sa va creasca copiii mari si sanatosi si sa fiti o familie fericita!
Anina_n spune:
Felicitari, Vikinga !
Bine ai venit pe lume, Letizia !
Va doresc sanatate si sa va bucurati in 5 de fiecare noua zi, la fel ca in aceste zile minunate din preajma nasterii printesei voastre mai mici !
Multumim ca impartasesti cu noi, lucrurile frumoase ce ti se intampla !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !