Naste VIKINGA

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Laura, ai 3 copii muninati!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

vikinga ... chiar ma intrebam ce-i cu tine ... stiu ca esti foarte ocupata,cum este si normal cu 3 pui ... dar eram aproape sigura ca ai mai scris cate ceva pe aici ... si ... m-am topit toata ...sincer sunteti o FAMILIE DE VIS ...povestesti totul atat de frumos ... esti minunata ... wow!!! si am vazut poze cu puii tai,cu vikingii tai ... sunt minunati ... micuta e o dulceata .. sa-ti traiasca si sa fiti fericiti in continuare (si pls mai posteaza si la pufuleti,mkr msj de aici cu copy/paste,ca stiu ca nu ai tmp) ...pls

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

AMR 3 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ce ma bucur ca am intrat iar pe subiect, asa am vazut pozele cu superba ta familie
Sa fiti fericiti, ca o meritati din plin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ce copii frumosi, unul mai frumos ca celalalt!
Felicitari pt Letizia, superb numele, superba si ea, pupa-i obrajorii dolofani si de la noi. Cred si eu ca esti in al noualea cer, ai o familie superba! Sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

si a trecut un an: Letizia Linda.are 10kg la cei 77cm, e inaltuta, cu picioruse lungi ca pentru catwalk, la fel ca si acum un an:)merge, se catara numai unde poate cit mai sus, e sensibilicoasa cred la luna, plina goala, eclipse, habar nu am dar e clar ca tre sa invat ori sta papi cu ocheanul pe geam:), pentru ca zilele trecute a reusit sa doarma numai pe pieptul meu si neaparat sa-mi mentin ritmul respiratiei lin, nu carecumva sa sughit, sa casc ori alte intreruperi:)). ne-am adaptat si la viata cu trei cu copii si ce pot sa zic e ca cel mai greu e sa-i imbraci iarna, sa-i tii in acelasi loc pe toti cind e vremea de spalat dintii, mers la nani, mers afara ori venit in casa:), in multime ii numar 1 2 3:9 sin in rest functionam foarte bine, se tin in marea parte a timpului ca puii de closca, vorbesc chiar toti trei odata, bunele maniere or veni ele cindva, ma rog iese la suprafata si debitul verbal italiano-spaniol:)))in rest sanatoasa, de primul an am trecut doar cu citiva mucisori, dureri de dintisori si cam atit. fara antibiotice ori vizite dese la dr!multumim ca ne-ati fost aproape, va imbratisez pe fiecare in parte!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

La Multi Ani, frumusete mica!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La multi ani, Letizia
Vikinga, sa-ti traiasca cei trei vikingi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani, fetita frumoasa!
Felicitari, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

vikinga,la multi ani,pt puiul cel mai mic!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

E absolut superba!!! wow, are un anisor deja!!! La multi ani!!

Mergi la inceput