Naste VIKINGA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Vik, daca te apuci de dans, musai sa faci poze
Ia uite aici : http://www.youtube.com/watch?v=tZsUQ2uEXdU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hahahaha, sinteti beton cu belly dance

Vik, tu vrei sa nasti de ziua mea cumva?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO
Vik, daca te apuci de dans, musai sa faci poze Ia uite aici : http://www.youtube.com/watch?v=tZsUQ2uEXdU
Woow ce tare tipa! Pai da dom'le daca executi cite o ora pe zi un belly dance garantat nascut in 8 minute dupa aia:)), pai si tu tataroaico acu' zici moldovencei de mine secretul, ca la noi de la hora si batuta moldoveneasca nu ies copiii decit vorbareti si iuti;))Deeeci m-a lasat sotzul in pijamale, ciufulita si bolind nefericita si m-a gasit in valuri si zorzoane cu Nadja la fel si muzica la maxim, ca am bagat comp pe tv in living si sa ne vezi:)) hahah ce ochi a facut la asa o imagine:)) sa lesine de drag si mindrie cu fetele lui, mai ales ca Nadja mea nu suporta concurenta si ca sa iasa in evidenta si sa fie cu reflectoarele pe ea s-a urcat pe masuta din living, ea de fel nici papusile Barbie nu are ochi sa le vada mai acesorizate decit este ea, zice el "ahaa e clar ca mai vine una in pasi de dans". Acum sa vedem ce o prefera, poate un flamenco ceva:)Nu stiu de ajuta la nascut dar asa m-am binedispus cu copiii si ce e bine cu ei e ca nu li se pare nimic aiurea un ditamai elefant in zorzoane si valuri verzi de parca eram elefant decorat pt procesiunile hindu, trebuia sa-mi pun si un scaunel pe cocoasa ca pe bune de nu era asemanarea maxima lool. Mi-am promis ca ma reintorc la scoala de dans ca vad ca miscarile inca sunt acolo, nimic uitat si a mers. Dar asta mica a stat ca pestele in acvariu de la atita unduit, nimic semne ca vrea afara, probabil mai vrea o tura si miine:)) Nicio problema!Dansaram pina m-au luat toate apele, am imbaiat copiii am facut si eu o baie fierbinte de relax plina cu uleiuri aromate si ma simt acum iar in toane bune.Miine dimineata si acupunctura si control si sa vedem ce o mai fi.Buli cind e ziua ta? ca a sotzului e pe 24 ian si asta ma intreba si el, mai nici chiar asa dar de la atita dans, acupunctura si ceaiuri si cind o veniiiii! Bine ca e spitalul aproape:)8 minute sa fie si la mine, dar Alice tu acolo cit ai facut pina la spital ca aveti distante marisoare, in ianuarie iarna grea, pai tu ai prins travaliu tot in masina, stai asa ca ne iese si timpul tot la loc;)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica, in prelungiri de 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Nu stiu de ajuta la nascut dar asa m-am binedispus cu copiii si ce e bine cu ei e ca nu li se pare nimic aiurea un ditamai elefant in zorzoane si valuri verzi de parca eram elefant decorat pt procesiunile hindu, trebuia sa-mi pun si un scaunel pe cocoasa ca pe bune de nu era asemanarea maxima lool.

si puozele, unde e puozele?

zau c-am ajuns sa-ti doresc sa nu apara aia mica prea curand, scrii c-o savoare zilele-astea incat ar fi pacat sa nu mai avem ce citi totusi, pumnii ii am inca pregatiti de strans, si dau refresh dupa refresh aci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

ce frumos cred ca a fost la voi! Ma bucur ca v-a binedispus, nici nu se poate sa nu iti ridice moralul un dans alaturi de copii, cred ca o sa va aduceti aminte de asta rizind...

M-am uitat la filmuletele cu femeile insarcinate dansind belly dance si m-am minunat cit de frumoase sint...pacat ca nu vedem asta atunci cind sintem noi insarcinate. Mie mi se parea ca sint hidoasa rau si imi pare rau ca nu am stiut sa apreciez timpul si feminitatea mea!

Uite ca se poate sa se rupa apa de la dans: http://www.youtube.com/watch?v=dkq8XCVQVcI&feature=PlayList&p=2A99552688CB9513

Te pup si astept cu nerabdare sa aud vestea mare!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

subiectul asta ar tb sa se numeasca "jurnal de travaliu" nu alta.

iti zic eu cind e ziua mea ... duca ce nasti :), pe saptamina viitoare, asa

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Vik, nastere usoara si bebe sanatos!

Si fii-mea s-a codit mult sa iasa, deja eram disperata ca nu mai nasteam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Asteptam cu toate de anul trecut sa se nasca Letizia
Cu acest gand m-am trezit eu
Vik, sper ca esti bine ! tie si burticii

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Eu cu neuronul meu f gravid nu am mai intrat decat la mine la odisee si ma tot uitam in titlu sa vad daca nu apare iar Vika la pufuleti:)

Asa m-am bucurat in ultima zi cand am vazut sms! Am zis eu in capul meu ca o sa fie in permanenta sarbatoare la voi in casa! Nu ca nu ar fi:)

Mi te-am si inchipuit costumata de belly dance si cu Nadja pe masa in tandem:) De abia o astept si eu pe a mea sa facem nebunii!

Vik esti savuroasa cu toate povestirile si sunt ABSOLUT SIGURA ca nu e moldoveanca mai mandra ca tine de burta si pruncii ei!

Va pupam pe toti si de abia astept vesti ca vine dra mult asteptata!

Refresh every 30 min.... poate poate....

In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Intii incalzirea cu Tortura Vikingei aplicata de fitzoasa de fie'mea are nu se lasa scoasa la lumina So si Shakira creata si blonda, de cind a iesit clipul am incercat sa fac miscarile alea, da' e rafinata tipa, se vede ca le danseaza din pruncie ca nu-mi ies asa ca la ea, ori pot zice ca acum la dimensiunile astea imi ies si mai si, hahaha:

Ia uite-o si pe Gaby, hai si tu la belly ca e de bine, stai sa-ti zic aici ce-am aflat.Poze nu pun fugiti d'aici mai:), de fapt nici nu fac ca ma simt prea bine asa pe nevazute:)) las' sa ma uit pe youtube la astea zvelte, nu-mi iau riscuri pt moral acu', ca-s in toane prea bune. Si la mine e asa cum zice Happy, nu ma vad cine stie ce ori nush ce-i cu mine dar n-as zice ca mor de dragul meu cind ma vad in oglinda si apoi in valuri si dansind loool am simtul ridicolului ori prea dezvoltat ori prost dezvoltat:) Probabil in citiva ani o sa regret. Ba am tras si draperiile aseara sa nu-mi aud galerie in fata portii, ca era ora de plimbat ciinii:).Dar oricum e stricata camera foto a prins-o Nadja inainte de Craciun, tre sa ia sotzul una noua azi si pe asta de filmat noua care face si poze nu o mai dau pe mina copiilor! Asa ca n-are cine ma poza acum oricum:)Am fost azi la spital, nici gind de inductie miine, erau amindoua moasele acolo ciripind voioase ca ieri si azi noapte s-au nascut primii 2 copilasi pe anul asta si ei intirziati cu DPN-uri de prin decembrie inca, 27 si 29. Si eu tocmai vorbeam cu dr care-mi povestea ce tre sa-mi faca miine, ca probabil l-am ofensat in orgoliu de dr cind pe 31 i-am zis batind din gene zimbind dar intepind bine, ca 'geaba au de toate si tehnologii peste tehnologii daca lasa femeile sa nasca ca acum o suta de ani, nah eram si io nervoasa intre contractii si i-am zis ca prietenele mele in Ro nasc dom'le mai cu epidurale cu cezariene, cu inductii si aici ca-n pestera, fara mila fata de saracele femei:))Dar au tabarit pe el moasele si dupa ce ma pun la monitorizare si acupunctura nu le mai tacea gurita ca cica dr ma streseaza pe mine cu cea inductie si ca sa ne lase pe noi femeile in pace ca stim noi ce facem:) Intre timp niste contractii marisoare pe monitor si ele ia uite ia uite n-avem nevoie de inductii de a plecat dr ca un motan cu coada intre picioare, fara sanse de contrazicere.Si dupa control, cica am colul mai marit, e de 2 degete acum, moale si pregatit de nastere, pe monitor s-au vazut contractii mari, le-am simtit si eu si azi si azi noapte dar nu mai zic nimic de la alarma aia falsa. Si cica "Frau P. Frau P nush ce ati facut aseara da' sa mai faceti ca ajuaaata", ele banditele se gindeau la sex nebun, clar:)Si le zic ca belly dance fu de fapt si mi-au confirmat amindoua din experienta cu femeile ce mergeau la astfel de cursuri ca e clar au avut nasteri rapide!Ba chiar bebele nascut dimineata a fost nascut de o araboaica si chiar de al doilea ei copil a venit in 30 minute de cind a ajuns in spital!!Coincidenta ori ba, o sta in mirodenii, habar nu am dar e clar ca pina diseara mai execut niste unduiri ca nu se stie:)Chestia e ca de la sportul facut de mine, aerobic, step dance, fitness am invatat atit de bine sa-mi controlez muschii cind fac ceva ca nu solicit nimic altceva din corpul meu. De aia cu col deschis ma agit de o sapt si nimic dar si inainte. Si tot de asta nu am dureri de spate chit ca am ditamai burta. Cind ridic ceva greu, cind merg la plimbare cind gatesc, cind ma ridic observ ca miscarea e facuta instinctiv prin incordarea corecta a muschilor spatelui si abdomenului si cum au fost antrenati inainte ei preiau fara probleme greutatea. Categoric in timpul travaliului or sa-mi fie de ajutor, numai ca inclin eu sa cred cu miscarile astea prea corecete am protejat prea mult uterul , stiu eu:)?La belly e ceva mai altfel, ca miscarile tot din muschi se fac, dar pozitia e una mai relaxata totusi, mai unduitoare, mai altfel, ori habar nu am tre sa mai incerc sa vad. Oricum simt ca si p'acolo prin inauntru se misca ceva ceva si simt cum bebe se clatina de colo colo:))Asa ca am ajuns acasa, am plimbat ciinii, mi-am dat fata cu sania ca avem zapada ca-n povesti si sigur prea mult nu o sa tina, am facut si curat singurica, ca acum e Craciunul pe stil vechi si nu prind nici o rusoaica ori sirboaica, m-am echipat cu leggingis si c-un sal cu zorzoane, ala pt antrenament ca e mai usor de dat jos in caz de ceva, costumul nah cam pocneste si sa vedem ce o mai fi. Dupa ce am facut pledoarie dansului arabesc la gravide, gata la incalzire cu noi de vrem nasteri rapide. Si neaparat trebuie trecut dansul pe lista alaturi de sex, mers pe jos si tot ce mai ajuta o gravida. Nu se stie niciodata care varianta ni se potriveste ca noi femeile suntem complicate rau, sa stie si la cum sunt eu acum as incerca si dansul cazacesc orice.Pt Gaby si alte gravide de mai citesc, va rog domanelor sus funduletul de la computer si tineti-mi companie, neaparat cu zimbetul pe buze, uite asa, pun melodia mai jos, incepe incet dar e numai bun asa, nu zbintuiala aiurea din buric ca face rau la spate si mai e si inestetica ci unduire frumoasa si cite un sold cu un picior de gazela in fata scuturat sexos si miinile in sus gratios cu pieptul asemenea, mesajul dansului "ia uite-ma dar nu ma dau, vino dar mai bine pleaca la ce-ai venit, ti s-a parut", promisiune si minciuna, adica exact ce face fie-mea asta mica, contractii false ba vine ba nu vine, ghici cind vin ba nu mai vin:), feminina din burtica ce mai!
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica, in prelungiri de pe 1 ianuarie

Mergi la inceput