Naste VIKINGA
Raspunsuri - Pagina 11
helbi spune:
Vik, merci mult de urari! Tzin pumnii sa fie totul bine pina la capat!
Gabyhilla Ce faci? Ce o sa ai, fetitza sau baietzel? Sarcina usoara in cont. si bb sanatos!
Sper sa nu fac o greseala, ca merge forumul f greu si nu pot citi din urma, dar parca am retzinut ca una din printesele Alysiei se aniverseaza azi?! La multzi ani, sanatate, notroc in viatza si sa itzi aduca numai bucurii! (Vik, vezi ca si pe ea o ratezi)
GabyHila spune:
Viko lasa-ma ca sunt in 32 de saptamani. Eu trebe sa o tin pe madam Bubu acolo:) nu ca tine! Plus ca e mare si ma doar toate pe partea unde e.... de 3 zile plang de durere
Frau P :) cate sapt ai? Fac calculul asa: 2 cm in 6 zile... mai ai 8 cm in cate luni:))???
Da-i cu dansul si cu sania ca iese ea Dra Letizia:)
Fug sa deschid webcamul de pe insula, sa vad si eu zapada pe Sylt:)!
Helbi eu fac o fetita minunata ca mine si mi`s lenesa si puturoasa:)
Pupici:)
In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)
Happy_in_TO spune:
Haide Vik, Haide Vik
Helbi, multumesc de urari!
GabyHila, sarcina usoara si o fetita frumoasa, sanatoasa si mincacioasa!
Tiii... ce de gravidute aici, parca ma apuca si pe mine dorul de o sarcina. Dar mai intii sa il gasesc pe un Mr. ca asa singura nici o sansa. Si mirosul ala curat de bb in casa...offf... ce dor mi s-a facut!
Laura, ma gindesc la tine si iti tin pumnii
Alice
vikinga spune:
LA MULTI ANI MAYA!!! Un brat de flori pt tine Alice! Sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!Gabi asa zice si sotzu, ei lasa cite un cm cite un cm pina la Pasti nasti tu.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica, in prelungiri de pe 1 ianuarie
Happy_in_TO spune:
Vik, multumesc mult! Maya a venit pe lume acum 8 anisi parca a fost ieri... Azi dimineata inainte sa o trezesc am stat asa linga ea si m-am uitat la ea, cu somnul ala linistit si respiratia egala si m-a luat asa o nostalgie!
Se pare ca Letizia ta vrea o zi numai a ei, sa nu o imparta cu nimeni :))
Ai rabdare, stiu ca te-ai plictisit de atita asteptat... O sa fie ok, o sa vezi! Te pup
Haide ca mai e un pic de tot!
ariel_7000 spune:
vad ca leti vrea sa mearga direct la scoala! oare ce-o face acolo? si-o impleti coditele?
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
vikinga spune:
Ahh Alice ce mititica dolofanica tineai tu acolo la piept, ah ce dulci sunt primele poze, ca ma ia plinsul si emotia acum cind imi amintesc de Aldo pui mic si Nadja grasunica si frumusica....e asa un noroc ca in citeva zile/ore (sper) o sa tin la piept iar un pui atit de mic....Parca parca se urneste ceva pe acolo, dupa ultimul mesaj am mai tras o tura de dansuri cu copilasii si mai belly si mai spanish si cind stateam la masa de seara am observat ca am pierdut ceva lichid, nu chiar ca s-a rupt pleosc apa in cantitate mare, dar e clar suntem pe drumul cel bun:)Am facut si o baie fierbinte in liniste si relaxare, acolo nu am simtit nimic, daca s-au accelerat contractiile ori ba ca peste zi tot am mai avut razlete, semn ca-mi prieste baia la relaxare ca si aici cica depinde de la femeie la femeie. Dar odata iesita am observat ca parca parca se leaga de un inceput de... dar nici nu mai zic, pina nu e de-adevaratelea. Am pus copiii la somn, i-am dragalit, pe Nadja ca-s pe terminate momentele de mezina si va fi si ea surioara mai mare a cuiva, ah diva mea ..e o comoara si o veselie de copil! Si Aldo baietelul meu care m-a facut intiia oara in viata mea sa devin si sa simt ce inseamna a fi MAMA, primul meu nascut, primul meu pui, micul meu latin frumos si destept, care dupa 6 ani va mai avea inca o surioara!Am aranjat si ultimele detalii in camera bebelinei, care fie vroba intre noi fura de fapt covoare pe jos si asternuturi noi si altele de gen, nu chiar detalii mititele:)), dar asa e la al treilea, e timp in voie de toate cica!Si asteptam sa mai vedem ce o fi. Vad ca iar e o pauza lunga intre contractii, deocamdata f neregulate, ba la 4 minute contractie lunga de 30 de secunde ba la 15 minute cite o contractie mai mica, nedureroasa.Nu scoateti mojoretele ca fitzoasa de fie-mea se ascunde iar, lasam totul in voia naturii, usurel usurel, asa ca prind nord...eeei o sa fie o fetita in simbioza perfecta cu natura, cu ritmul valurilor marii, cu ciript de pasarele si macanit de rate salbatice:)), ei ii trebuie liniste si armonie maxima de a trebuit ma-sa intii sa se relaxeze complet, sa faca acupuncturi si masaje sa bea ceaiuri, sa danseze ca sa fie in buna dispozitie maxima, sa fie veselie, armonie si relaxare in casa ca sa se hotarasca asa un piculet ca mda sa zicem ar putea fi pe drum. Ca inca nu se stie, se poate razgindi! SeriosSi cind ma gindesc Nadja mea in ce forta si determinare veni! Ce alarme false, ea cind se hotari a navalit afara si asa a si ramas, o forta a naturii, avida de aclamatii si complimente la scena deschisa.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica, in prelungiri de pe 1 ianuarie
DarkBendis spune:
Draga mea atat de pozitiva si de optimista, eu ma duc la culcare (venisem sa scot majoretele dar daca tu zici nu, atunci le las in pace sa doarma si ele) si sper ca maine, cand intru din nou pe aici, sa te gasesc cu Letizia in brate
Nastere usoara
LA MULTI ANI Maya!!!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
paulush spune:
Uaaaa, un gand frumos de la mine pentru mamica asta luminoasa si in sfarsit pregatita sa aterizeze pe planeta nasterii! Ce aer de "giving birth" are ultimul mesaj!
asa a fost
“Daca un loc a fost potrivit pentru a concepe un copil, acel loc e bun si pentru a-l aduce pe lume”
poze
Mik spune:
Nastere usoara, Vikinga !
Sa ai grija ca bebeii care apar mai tirziu au pielea mai uscata, sa nu uiti o crema hidradanta buna sau ulei de migdale pentru bebelina.
(eu am avut nevoie pentru cel mare).