Gravidutze si mamici de Cluj-148 - LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Nico pentru cafea:)

Gabi, nu zic doar asa, ca esti tu sor-mea;) dar intr-adevar arati exemplar, esti frumusica rau:P

Andreea, Paula, Meli, Ramo gravidutele.

Alex pentru decizie!

In rest ne laudam cu 2 colege noi, frumoase foc, Stefi si Timi, care o sa vin din februarie, martie:)

Noi suntem ok, am si eu o tona de lucru si de corectat la referate, chef deloc, vremea nasoala...

Alex la voi cat e acum pr scurt fara papa? Eu sigur o sa raman pe gradi particulara, atata timp cat nu intervine ceva neprevazut. Cum spunea si GAbi, argumentul principal fiind nr. redus de copii si limba engleza,apoi dinamismul metodeor de lucru etc...

Ioanele, Ancele, Andreele, Adriana, Elenutza
Ducineea, eu am nascut cu Muresan, nu iti indce nimic, stai linistita, pe mine m-a "intins" pana la 41 de saptamani de am crezut ca nu mai nasc:P si abia apoi a m-a chemat sa vada cum sunt, daca se apropie nasterea, daca nu zicea sa mai astepta o saptamana...si mergeam de 2 ori/sapt sa vada daca au intrvenit modificari....

am vrut sa mai zic ceva, dar am uitat:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata fetelor !
nici eu nu cred ca imi va induce nasterea Nu are cum asa devreme Singura mea problema e ca nu vreau sa ma internez Nu vreau sa stau acolo in spital peste noapte Imi ajunge ca o sa stau cand nasc Sper sa fie bine pana la urma tot si sa fim amandoi sanatosi ca m-am saturat deja de atatia dr si spitale
Ma tot gandesc ca daca imi estimau mai bine varsta sarcinii nu trebuia sa trec prin cosmarul amniocentezei si era totul bine Puiul meu saracul,tot stresat a fost

38+ Andrei Sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza
CO programul scurt e de la 7:30 la 13 ,fara mic dejun ,530
acum vad ca au introdus in fiecare dimineata un pahar de suc natural
si lampa cu ultraviolete pt dezinfectarea salilor
oricum am inceput sa ma linistesc ,cred ca am fost influentata si de revolta parintilor si sincer a fost justificata ,marirea taxei a fost prea mare si asa dintr o data ...dar asta e ,cu siguranta imi doresc cei mai bun pt piticuta
voi nimic anul asta ?nu v ati razgandit ?
ELENA ce ai mai facut cu aparatul foto ?

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Dulcineea, nu te mai gandi al spitale etc...gandeste-te ca sunt doar vreo 4 zile i trec repede, asa o sa fie de nou totul ca vei uita de toate grijile de acum

Alex...la noi e 480 pentru 7-13, ceva mai putin. Fain cu sucul. Noi luam doar pranzul pentu pisi care e 7.50 (4 feluri), e chiar ok. Si nu..nu ne-am razganit, stii tu ca deocamdata planurile profesionale sunt urgente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

Am gasit la kaufland Marasti un set de oale, in miniatura din inox..atat ne gateste Stefan la ele de numa..e mortal ca tot le pune capacul si il ia si intreaba.." a fierbit? n/a fierbit..." multam fetelor de sugestii, chiar nu ma gandeam ca la K. au jucarii.

in alta oridne de idei, vreau sa le fac la prichindei paturi suprapuse. am fost prin magazine, Stefan incantat ca va avea pat mare, iar cd va creste si mai mare va sta acolo sus, si se va urca pe scara..
pb e pretul. pai au frate niste preturi..m=ar ajunge la 1800 lei cu saltele cu tot (oricum, pt saltele dau banii, ca stiu ca merita, una e sa fie din burete si alta sa fie de calitate, s anu transpire).dar pt 5 lemne batute acolo... f mult.

nu cunoasteti sa imi recomandati o firma de mobila da nu in halu asta de scumpa? care sa lucreze cu lemn, ca as vrea sa il fac din lemn, nu din PAL.

Paula 14+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Am fost de dimineata la analizele de sange si Maria ne-a uimit inca o data cu maturitatea si seriozitatea de care a dat dovada la cabinetul medical. Nu a plans si s-a purtat exemplar! Bravo puiutul mamei! Acum asteptam rezultatele…

Gabriela – super graviduta esti! pupici lui Sara din partea noastra!

Alex – super ca au bagat paharul cu suculet si idea cu lampa este buna! Pretul este ceva mai mare decat la noi, dupa cum spunea si Co…..

Imi plac masuta si scaunelele, sunt super… de unde din piata ion mester? De la magazinul de jucarii????

Nico – multumim de cafeluta! astazi am avut nevoie de una strong pentru ca am dormit putin si rau azi-noapte!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ciao, fetele! Eu iar noapte alba...dar deja e ceva obisnuit asa ca nici nu mai zic...

Ioana, eu am cumparat curmale, deci smochine trebuia?

Oana, felicitari pt mamaruta si sa fie rezultate bune!Magazinul cu pricina e in P-ta I mester, la intare, langa cel de Fornetti.

Co, vezi ca ma faci sa rosesc!Eu stiu cum e cu planurile profesionale, dar uite si tu ce copii senzationali faceti, eu zic sa nu va opriti la unul. Dar mai fac eu lobby la Andrei!

Alexce face mica printesa?

Dulcineeacum spuneau si fetele, incearca sa te linistesti si sa privesti cu optimism inspre marele moment! Muresan chiar e un dr bun si sunt sigura ca te va trata corespunzator. Uite eu nici nu stiu gerutatea estimativa a bebitei, dar nici nu imi fac griji, am incredere ca e bine si merg pe mana dr.

V-am pupat! Azi avem sarmalute si cornulete cu nuca! Vai, ce bine e cu buni!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Sofia Ana?38 +

Astepti sa vii de ziua lui tati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Stati ca am uitat, ma ajuta cu cineva cu unu telefon de la clinica unde pot face programare pt Sara la Vasilescu? Si la Ordeanu daca stiti! Ca am auzit ca la Vasilescu dureaza cu lunile programarea...chiar si la privat?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Sofia Ana?38 +

Astepti sa vii de ziua lui tati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

alex am inteles acum care e programul lui Tiadris.Si Julia se trezeste tarziu(9:30-10 ) pt ca se culca tarziu, dar trebuie sa-i schimb programul sa o duc la gradinita devreme.Dupa ce voi incepe lucrul va trebui sa ajung pe 8:30 si sa pot veni dupa ea pe la 5:30-5:45.

elenuta celelalte 2 masute care mai erau la chioscul de jucarii din piata erau simple, fara cutia aia de deasupra, dar aveau 2 scaunele.Erau tot galbene cu o fetita si o oita, si scaunelele erau roz si mov cu picioare de 4 culori:albastru, verde, roz si mov parca.Nu stiu daca mai au masute, pt ca sambata mai era o persoana interesata cand am cumparat noi masuta.In fiecare miercuri si sambata primesc marfa si daca au cerere vor mai aduce masute, si pot sa aiba si alte culori si alte modele.Costa 110 lei.

dulcineea multa bafta joi la clinica.Sper sa uite dr-ul ca a zis ceva de internare daca e mai zapacit.Probabil ca la gine 1 unde e asaltat de paciente e stresat de timp, face masuratorile mai rapid, pe cand la medstar are mai mult timp pt fiecare pacienta.Am fost si eu o data la Muresan cand mi-am facut eco 4d si mi-a placut de el.

victo mie mi se pare f normal ca un copil sa se joace cu ce-l pasioneaza, si noi parintii sa nu ne cramponam la ideea ca nu stiu care-s jucarii pt fetite sau baieti.Julia are vreo 10 masinute si a avut o perioada cand toata ziua le plimba prin casa si numai bum-bum auzeam
Cred ca mai ieftin ati iesi daca ati face paturi suprapuse la comanda.Eu nu stiu nici o firma de mobila ca si noi avem in plan de ceva vreme sa facem un dulap de depozitare pe hol si nu am gasit firma care sa-l faca din lemn, si-apoi am lasat-o balta
Dupa ce ne-am mutat vroiam neaparat un cuier simplu de-o anumita dimensiune si pt ca nu am gasit, am cumparat noi scanduri de la praktiker, agatatori pt haine, si avem un cuier homemade .Cred ca aveam mai mult timp si mai multa energie cand eram doar noi 2.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

gabi nr de tel de la recuperare pr programare la Vasilescu 0264 207055, luni 7-7:30 si 9-9:30. Tot la nr asta se poate face o programare la Cosma, care e rezident.A durat doar o luna de la telefon pana la consultatie
La clinica privata aici informatii http://www.artis3.ro/. Stiu ca si la privat dureaza tot vreo 2 luni pt programare ca si la recuperare.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput