Gravidutze si mamici de Cluj-148 - LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI draga ai mare dreptate
zici ca nu se plictiseste de masuta?are doua scaunele?ar trebui sa i cumpar si eu ,poate am noroc sa i placa
maine vine mami si o voi pune sa mi faca si mie gogosi
IOANA si Tiadris mai striga cateodata "Alesandrina"atata mi de draga ca mi vine so pap toata
sanatate puiului

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

lili foarte frumoasa masuta, mai sunt culorile astea???? sau cel putin acest model...tare mult imi plac, cat costa??? au si cu 2 scaune

andreea cumplit , Doamne fereste......nici nu vreau sa ma gandesc, pacat ca se mai intampla asemena cazuri in zilele noastre.

alex mi se pare enorm de mult pt program scurt sa platesti atat, unde merge T la gradi???
pt program prelungit cat e????

noua ne-au luat apa, de la amiaza si nu ne-au anuntat , noroc ca am sesizat si am luat un pic

o seara minunata alaturi de pui vostri

www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Dulcineea, se face internare de o zi pt monitorizare. Sa ai grija sa duci adeverinta de la serviciu, ca altfel te mai poarta o data pe drumuri. La eco ala mi-a spus si mie greutatea lui Stefan, si era si afisata pe ecran, deci cred ca atita e daca atit ti-au spus...ce pot sa-ti spun e ca la eco, daca nu a masurat corect (adica si citiva milimetri gresiti) poate sa iasa bb mai mic decit e...de asta si nr de saptamini mai mic decit normalul...si probabil si greutatea . (la ultima masuratoare de la Gine 1 mi-au spus ca Stefan are 3500 gr si s-a nascut cu 4000 gr...dupa 20 de ore...nu cred ca a pus atit pe el...hihihi)

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Buna fetelor !
Da Provita exista Si e tot in spate la fostul Castelari,in incinta facultatii Programul e luni si miercuri de la 17
Gabi,frumoasa burtica !Si mie mi-e tot mai greu,ieri am stat si eu un pic in cada si nu m-am mai putut ridica
Acum am venit de la Clinica de la control Sunt f nervoasa Dupa ce ca am asteptat 3 ore Am intrat in sfarsit mi-a facut ecograf 2 ninute,repede,repede si totul e bine ca de obicei Asa imi zice Are cam 37 de saptamani,desi dupa ultimul ciclu am 38 si 5 zile Are cam 2600g Asta m-a ingrijorat Intr-o luna nu a crescut decat 500g Dr nu mi-a spus ca ar fi o pb Mi-a zis ca e bine Si cand sa ma imbrac imi spune ca sa vin joi sa ma internez 2-3 zile pt monitorizare Eu am intrebat de ce Ca asa se face,asta raspuns l-am primit Am niste nervi Eu asa ceva nu am mai auzit Voi ce ziceti ?

38+ Andrei Sorin

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

la servici calculatorul meu e plin de virusi,azi l-am decuplat si am asteptat ca fraiera sa vina cineva dupa el sa-l duca la devirusat ma mai mir ca merge ceva bine in tara asta, ca asa se taraganeaza pb de pe o zi pe alta si tot asa.

nu am avut azi o zi prea buna....nu am o statistica clara a noilor cazuri pt ca ne vin amestecate cazurile de gripa simpla cu cea porceasca, stiu doar ca in Decembrie au murit de porcina 4 persoane.eu nu m-am vaccinat si nici nu cred ca o voi face, parerile sunt foarte impartite ,cert e ca azi un neurolog ii recomanda unei cunostinte sa nu-l faca,habar nu am....

Dulcineea,eu zic sa-ti suni medicul si sa-l mai intrebi odata ce si cum e cu acea internare...spune-i ca nu ai inteles bine, intreaba-l ce acte ai nevoie bla-bla dar sa te lamureasca care-i treaba. nu sunt asa performante apartaele din Gine1, este unu parca la camera 12 care-i mai performant.
la nastere pt tine sau pt bebe nu esti lamurita ce lucruri iti tb??

ceva dulce ...nus cine ma intreba ce am mancat (scuze batranetile astea...uit repede), am facut budinca de caramel cu biscuiti.

ne mai "auzim" ca-i tb la ficamea sa se uite la desene cu Alba-ca-zapada...azi ,maine nu mai am loc la calculator de ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Mi-a si crescut tensiunea de nervi,asa am fost de agitata la pranz
Lily,nu cred ca vrea sa-mi induca nasterea asa devreme Asta chiar nu cred E prea devreme Nu cred ca e asa inconstient
Elenuta,multumesc de urari Plictisit nu as spune ca e Singura problema care o vad la el e ca e prea ocupat Are f multe paciente Si e clar ca daca merg Joi nici nu va mai sti pt ce m-a chematSi eu mergeam la el la cabinet pana acum dar de o luna ma cheama la clinica
Nici nu stiu ce sa fac,fetelor Am incredere in profesionalismul lui fiecare medic are defectele lui,nu ? doar suntem oameni Ma deranjeaza ca tb sa ma internez Stiti si voi cum e cu "burtoiul"asta maremi-e greu si acasa dar la spital...Dar decat sa-mi para rau mai tarziu mai bine merg sa vad ce vrea de fapt Asa m-am gandit Merg joi si ii spun ca nu vreau sa stau in spital Sa vad ce pot negociade fapt nici nu-i spun ca a zis ceva de internare Nu cred ca mai tine minte Ii spun ca am venit pt monitorizare
Am vorbit si cu o moasa de la Gine1 si mi-a spus ca poate vrea sa vada daca e ok placenta,daca hraneste suficient bebeul Care e motivul pt care a crescut asa putin Chestii de astea
sper sa fie bine tot ca deja nu mai am nervi pt nimic

38+ Andrei Sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Dulcineea, nu te stresa, va fi bine, eu cred ca de aia a zis de internare, pt monitorizare... si apoi acasa cu tine. Nu te interneaza fara motiv, stai linistita. Si pe mine la Gine 1 m-a chemat in ultimele saptamini si la fel fusesem toata sarcina la Medstar. La Gine 1 mi se parea mai aglomerat si habarnist vis a vis de mine, dar la Medstar cum citea fisa stia imediat despre ce e vb, chiar daca nu am avut probleme in sarcina. La o prietena, al dr, i-a spus ca are copilul 3,500 si a avut 2,700. Sint cam la ghici kg astea.

Eu stiu ca in perioada asta, inainte de nastere, eram atit de sensibila la orice citeam despre nasteri, copii nou nascuti, probleme, ma apuca plinsul. Asa ca ma uitam la Prison Break si citeam reviste de femei si ma plimbam mult. Nu mai citeam de pe net, tot felul de minunatii. Trebe sa ai incredere in dr, nu este dr fara situatii negative, trebe sa ai incredere ca pt tine/voi va fi bine!

GAbi, si pentru tine/voi va fi bine, tie nu iti spun sa nu citesti pe net tot felu... ca tu nu ai timp, din motiv de Sara

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Ioana,am incredere in el Sper sa fie bine pana la urma
Mie de la amniocenteza mi se trage toata spaima si frica asta Pana atunci eram o curajoasa Acum daca vad un ac incep sa tremur

38+ Andrei Sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ELENA ai fost tare cu plicul cu un leu..

GABY ai o burtica tare tare frumoasa si mi-au placut mult pozele cu voi doua,adica 3.ce mandra e SARA ca v-a avea in curand o surioara.parca mi-o amintesc pe SARA a mea cum pupa burtica..tinem pumnii in continuare..si eu am mancat smochine la indicatiile nasei lui ALEX,E DREPT CA AM INCEPUT CU O LUNA INAINTE SI M-AM TINut 2 sapt,apoi ma cam uitat,dar sunt sigura ca si-au facut efectul ca m-am dilatat f repede si bine.

DULCINEEA scuze,n-am prea avut timp sa intru,dar vad ca ti-au raspuns fetele cam la tot.si eu am fost chemata saptamanal la monitorizare,am reusit sa merg de 2 ori ca pe urma am si nascut.pe sot nu-l lasa cu tine,in schimb la mine au lasat-o pe matusa-mea,care e si ea dc,dar nu la gine,sa steie cu mine.si a stat de la inceput pana la sfarsit de era mai repede sa lesine ea decat ar fi lesinat tati,ca el m-a asistat cu SARA in italia,era mai obsinuit.dar oriucm am vb cu dc mea,NEAMTU ANTONIA,inainte sa o lase.iar cand a avut loc expulzia,si a iesit bb plangand m-am trezit cu maica-mea si nelutu in salon.el m-a pupat si maica-mea ma mangaia pe cap in spatele meu.eu stat acolo pana au dus copilul.asta cred ca a fost norocul meu,ca ma nascut intr-o sambata seara,n-a mai nascut si numai era nici-una pe-acolo si plus dc care e de milioane..

ANCAB ai dreptate cu ce ai scris de barbati..ar trebui pusi mai mult..

SOMN SUOR VA UREZ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata
Va poftesc la
Si ceai pentru mamicile care isi astepata bebeii
Sa aveti o zi minunata

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nrl

Buna dimineata
Va poftesc la
Si ceai pentru mamicile care isi astepata bebeii
Sa aveti o zi minunata

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Nico, mersi de cafeluta...eu servesc, altfel tensiunea mea o ia razna..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput