Gravidutze si mamici de Cluj-148 - LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 21
mami_alexia spune:
Salutare!
Am trecut pe la voi doar sa va spun ca m-am pricposit cu o pneumonie, Dumnezeu stie cum fiindca n-am avut nici un simptom. Sambata, deodata am facut febra si aseara dr de familie ma anunta deschis ca am pneumonie interstitiala. Si cum mai e si isteria asta la televizor

m-am dus azi la Spitalul de Infectioase, mi-au zis ca nu se pot pronunta daca e sau nu pneumonie pana nu au rezultatele analizelor pe care le fac maine dimineata. Sper sa-mi faca analize si pt gripa porcina ca macar sa stiu daca sa ma panichez sau nu.
Nico, voi cand ati vrut sa va faceti analizele atunci, unde ati mers, tot la Infectioase?
In rest sunt bine, nu s-ar zice ca am ceva fiindca in afara de faptul ca am o tuse care se rupe si ca ma doare spatele in zona plamanilor n-am nimic. Bineinteles ca asta a cazut tare aiurea, mai ales ca incepusem sa lucrez....Si iata-ma acasa, mai am 3 proiecte urgente de rezolvat pentru facultate si inrest stau si imi fac griji de ce oare mi s-a intamplat si cum am putut face pneumonie brusc si deodata. 
Alexia e bine si cuminte, si cel mai important, e sanatoasa.
Va pup, o seara frumoasa!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
ALEX29 spune:
ADRIANA draga sanatate multa
GABI pofta mare ![]()
un ceai de tei nu te ar ajuta sa te odihnesti mai bine?
LILY tare bine mi ar prinde daca s ar trezi pitica mea macar la 8 dimineata
,,,seara ,pe la 9:30, maxim, doarme,seamana cu tati la somnic![]()
VICTO l am sunat pe d l care mi a facut mie mobila dar nu raspunde vreau sa i cer un pret ,si eu vreau paturi suprapuse pt copilashi
dar vreau sa mi faca patul de jos mare ,mai inteles oare
?
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
dulcineea_cj spune:
Multumesc pt incurajari,fetelor !
Sper sa fie bine totul pana la urma Am incredere in el O sa vad ce-mi spune Joi
38+
Andrei Sorin
nrl spune:
Adriana, multa sanatate iti doresc
Noi am fost la infectioase dar nu ne-au facut analizele ca nu aveam febra si au zis ca fara febra nu e gripa. Parca am citit undeva ca acuma se gasesete un test in farmacii...
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
bex spune:
pentru fete
Adriana, sper ca esti mai bine
Gabitza/b], cum ai dormit?
Lilly, succes Jiuliei la gradi!
Paula, nu prea sunt mesteri din astai cu material propriu care sa faca din lemn, cel putin noi nu am gasit...Patul Carinei e din lemn si intr-adevar e mai ok decat de pal. Dar e facu in Bistrita...La JYSK ati incercat, acolo am vazut ceva pat etajat si ei nu au asa preturi mari in general...
[b]Oana, sper sa fie analizele Mariei perfecte, sa fiti sanatosi!
Va
, o zi faina
OanaAlina spune:
Buna dimineata si de la noi!
Noi am facut sarmalute cu varza murata si ne plac tare mult! Din pacate buni ne incanta cu delicatese doar duminica… Dar e mai bine mai rarut… As merge sa vad si eu masuta aceea si scaunelele ca tare imi plac… dar un stiu unde am mai putea sa o punem… ufff!
GABRIELA – am vazut ca ai primit raspuns pt programare la dr vasilescu.
ai, ai, ai, ce pofta ne-ai facut cu cornuletele cu nuca…
CO – multumim de cafea! Chiar am nevoie…
am avut niste nopti lipsite de somn si oboseala e crunta acum… dar vine weekend-ul si o san e odihnim…
De RAMO mai stie cineva, ceva?????
o zi frumoasa ve dorim! 
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
ADRIANA - multa sanatate iti dorim! sper sa nu fie nimic grav!

eladea2005 spune:
Neata!
Adriana, off, nasol...sper sa-ti revii curand...sanatate multa...
e asa nebunie ni jurul gripei asteia, atatea pareri contrare ca nu stii ce sa mai crezi...
Adrian Streinu Cercel zicea ca el nu recomanda testele alea din farmacii ca n-ar fi relevante...
aici ninge...din pacate nu cred ca se va pune, nu e asa frig...
mai bine zapada decat noroi si ciorofleaca...
Oana ce analize ai facut Mariei?
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
15+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
OanaAlina spune:
foarte frumos...
http://www.boston.com/bigpicture/2009/12/2009_in_photos_part_1_of_3.html
Victo spune:
neata
Alex, daca reusesti sa vb cu nenea, sa imi spui si mie.m-am tot gandit si razgandit..si am zis ca totusi, pt cativa ani, e mai bine sa nu ocup camera cu mobilier, sa ramana mult loc de joaca, si prin urmare sa suspendam paturile. Am inteles cum zici tu de patul de jos mai mare am vazut modele si asa.
am vazut aseara pe babydesign ceva modele, in jur de 1100-1600 maxim, dar nu reiese dc includ sau nu saltelele.
apoi, cd vor creste si punem birouri pt facut teme, redecoram..sau poate ne facem casa, dc trece criza :) sa nu mai dam toti banii la banca.
Paula
14+ si Stefan (30 oct. 2007)