Gravidutze si mamici de Cluj-148 - LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare mamici si gravidute de Cluj

La multi ani in 2010 sa fim sanatoase si noi si copilasii!

nu am citit mare lucru din urma pt ca am avut o perioada tare aglomerata la servici.

voi raspunde doar pe scurt...
cu plata la dr,moase,asistente...nu e ogligatoriu,dai banii astia in semn de multumire, nicidecum inainte ca sa-si faca tb mai bine,
oricum sunt obligati sa-si faca datoria si stiu sigur ca sunt femei care nu dau nimik si nasc fara probleme.dar fiecare face cum crede considera.

gaby,la gradi de stat fac engleza vax-albina, nu a invatat mai nimik, eu de la 6 ani clar ii voi da ore in particular pt ca desi stiu engl. pt conversatie la gramatica, alea, alea sunt pe spateo invat eu acasa culori,cuvinte,forme de salut si deastea sinple la care ma mai pricep si eu

iar a luat-o lumea "razna" cu gripa porcina...de cand a murit saracu Tecuceanu de la Carcotasi .

luni ma interesez cate cazuri noi sunt in CJ si va scriu...

e posibil ca valul acesta de calldura sa favorizeze raspandirea virusului, eu nu l-am facut de frica (evident) si pt ca nu se cunosc reactiile adverse date in timp.

mai scriu...merg sa mananc ceva dulce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Anca, bine ai revenit!Deci asa cu engleza...nasol, vezi asta ma enerveaza, si nepotelele mele care au facut gradi de stat au avut lacune mari la lb straina, si eu nu am dsiponibilitatea sa fac cu ea acasa! In plus, mi se pare ca e varsta optima, au capacitati si resurse fantastice la varsta asta, eu am fost uimita cate a invatat Sara in doar 2 saptamani de gradi!

Alex asa e si Sara cu jucariile,se plictiseste f repede de orice, nici nu stiu ce sa-i mai luam ca atatea cadouri a primit si nu prea o mai entuziasmeaza nimic. Cred ca la salonul de frumusete ramanem, ca e mare fan! Nu e zi sa nu o pomeneasca pe Alezandra si salonul ei. PLus bobo!F bine ca te-ai apucat de acid folic, asta e chiar important! Cat priveste gradi, tine-ne la curent si pe noi! Unde e Mica Sirena? De ce sta doar 2-3 ore Tiadris la gradi? Sara la program scurt statea de la 8.30 pana la 12.30, cam asa. Aaaa, da, Tiadris nu papa la gradi!

Andreea, multumim mult! Ce face printesa Daria?

Dulcineea, ce face bebe? Vine?

Ioana, cum mai e Alees? Voi, fetele? Nu ne-ai zis cum se comporta tati de baiat? E mandru? Si tu ai prins carantina in spital? Mi-e groaza, daca nu o vad pe Sara 3 zile cred ca innebunesc...

Deci puiul lui mami, maine sa nu vii ca e duminica, dar luni....cale libera!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Sofia Ana?37 +

Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

gabytare fumoase mesajele tale, sa inteleg ca maine nu vrei ...ar fi bine maie mai ales ac e duminica, o zi sfanta

fetelor unde pot duce a repara un aparat foto??????cee care ati avut probleme unde l-ati dus????pe o prietena de-a mea ar interesa-o , nu poate vedea ce poze face, dar cnd le descarca sunt ok

si inca ceva... pot sa o duc pe Iulia la salina la Turda????
azi a fost D cu tati si as vrea sa mergem 10 zile pt o cura completa.

va sarut, noapte buna

www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

GABI - Multumim de intrebare.Daria e bine, vorbeste aproape perfect, face tot felul de conexiuni interesante, se joaca de cateva zile cu papusile, le vorbeste, le spala pe maini la chiuveta, le pune la masa sa manance, e tare scumpa, o tot urmaresc din umbra si nu-mi vine sa cred ca am langa mine o astfel de minune plina de viata.Ce ma bucura la ea, este faptul ca nu se plictiseste de jucarii, chiar daca le mai ia prin rotatie.Revine la ele peste o anumita perioada ca si cum le-a privit pentru prima data.

Este adevarat ca de cand am venit de la bunici este mai rasfatata si cam face cum doreste.Dar sper sa trecem repede si peste aceasta perioada.

Va sarut!O duminica frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara fetelor dragi...se vede ca sunt mai ocupata in ultimul timp si nu prea mia reusesc sa va scriu.am reusit totuis in 3 seri sa va citesc si acuma sa scriu.

ADRIANA e o scumpa ALEXIA,si ce bine-i sta cu 2 codite..se vede ca e f fericita cu voi acolo,dar si alaturi de verisorii ei.poate bunica sa aiba grija de toti?

MELI drum bun si diastractie faina.eu ii dau SAREI ulei de peste pana la 7 ani pe timp de toamna si iarna.si ma inceput si la ALEES o picatura de vigantol si 3 de ulei de peste

ELENA f frumoasa IULIA,ti-am mai spus-o si o sa-ti mai spun cred ca de f multe ori.eu cred ca ar fi chiar indicat sa mergi cu ea la salina.eu n-am fost cu SARA niciodata,numai taica-meo.iti sta f bine tunsa scurt..si intr-adevar sunteti o familie f reusita si fericita

ALEX ce m-a bucurat vestea ta..bravo voua.abia asteptam vesti.si eu spun sa iei acid folic la inceput...apoi vezi tu ce-ti recomanda medicul.SARA la MICA SIRENA merge..adica e inscrisa la cresa,a mers doar vreo 2 sapt,si acuma ma tot gandesc ca voi suna sa spun ca nu o duc pana in primavara,sa treaca bolile cat de cat si sa se mai inzdraveneasca putin ALEES.SI eu am auizt numia lucruri bune de gradi asta,cam toti din cartier lupta sa ajunga acolo.si din cate stiu parca fac engleza aici.

GABY f frumoase numele,si se potrivesc ambele variante..tinem pumnii daca incepe travaliul si scoatem majoretele,imi amintesc si de mine..si nu pot sa cred ca imediat fca o luna deja de la nastere.ALEES creste,si-a schimbat si culoarea si expresia fetei.e un scump,mic si dulce...asa se intinde ca un om mare si face niste mutrite..azi l-am vazut zambind pt prima data si nu in somn.se uita cateodata asa mirat la mine,cu niste ochi mari si gurita tuguiata..TATI de baiat ce sa faca?la ora asta e la polus la filmma juta mai mult,daca ii spun...dar nu se prea omoara.mai mult cand se ocupa se ocupa de sara ca ea e mai mare.SARA e la taica-meo pana maine ca doar e sf de sapt.toata sapt cand s-a intalnit cu taica-meo s-a cerut la el..in general e mai prapadita decat inainte de a fi ALEES,CRED CA IN FELUL ACESTA CERE EA ATENTIE.imi pare rau ca trebuie s-o cert mai mult,imi pierd cateodata rabdarea..numai reusesc sa fac mia nimic...maica-mea vine sa ne faca mancare,curat fac pe apucate iar ordine toata ziua strang si adun dar parca nu se vede.e destul de greu...dar ff frumos.pana iesim afara toata toata transpir.SI eu am prins carantina,au venit la mine aproape toti zilnic,dra cateodata intrau greu.sara a fost singura pe care n-au lasat-o sa urce la noi,dar poate asa a fost mai bine.o sa treaca repede si iti umple golul din suflet sufletelul celalat,ai sa vezi..

SI CU INTARZIERE UREZ SI EU TUTUROR IOANELOR SI IONILOR UN SINCER SI CALDUROS LA MULTI ANI.

DULCINNEA eu am dat la dc 5 mil dupa nastere care afost de milioane,pe tot parcursul sarcinii nu numai la nastere.si si acuma pot spune cand am apelat la ea pt o problema,1 mil moasei cu care-am nascut,ei i-am dat inainte ca sa se ocupe de mine mai bine,dar se ocupa si fara sigur..a fost de milioane si ea.la gine 1 nasti?ILDIKO o chema.si am mai dat un mil,a dat matusa-mea...asta n-am inteles pt ce.asisitentei sefe de la neonat,cica sa se ocupe de el in nopatea aia..sigur si-a bagta banii in buzunar si gata,nici macar ea nu s-a ocupat de el sunt sigura,si am mai impartit cate-o cafea..cam asa,dar si eu zic sa nu se stresezi si poate inafara de dc si moasa nu prea are rost sa imparti..eu asa consider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

VA INTERESEAZA SCAUN DE MASINA APROAPER NOU CHICCO,INTRE 1-3 ANI CU 300 RON?ARE O PRETENA DE LA BAIETELUL EI SI NU L-A FOLOSIT APROAPE NICIODATA..

IMI SPUNETI SI MIE ACTELE NECESEARE PT MATERNITATE?

VA UREZ NOAPTE BUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi...Primiti cu cafeluta?Eu iar am record la somn ...de la 3 la 6Offf!

Ioana, ce mari sunteti dejaMai bine sa faca Sara o pauza acum de la gradi ca nu e momentul sa aduca virusi la Alees! Ce bine ti-ai intrat in mana, mami! Bravo tie!

Andreea, ce dulci sunt fetitele...asa si Sara, a inceput sa se joace singura cu papusile, le da papa, le schimba, le face baie, foloseste mereu expresii pe care le aude la mine si ma amuza tare: Inchide ochii, Emma, lasa televizorul....Nu umbla desculta...sau Papa tot...gurita mare...E asa adorabila!

Elena, acum ca stau sa ma gandesc ce bine suna 10.01.2010 poate ma razgandesc...Ma gandeam ca e duminica si mai greu cu venitul doctorului, dar deee...puiul sa fie sanatos si bine! Azi am implinit 38 de saptmani, so....suntem in grafic!Doar ca sunt cam nedormita, dar asa am fost si cu Sara

Adriana, tot am vrut sa zic ce dulce e Alexia!~ Si de la o posta se vede cat e de fericita !!!!

Co, Ani, Nico, voi ce mai ziceti, fetelor?

O zi frumoasa tuturor, ma duc sa ma uit la stiri, ca de somn nici nu poate fi vbOricum, imediat se trezeste domnisoara!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Sofia Ana?38 +

Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Gabi, mi-ai facut-o in dimineata asta . Credeam ca voi fi prima pe ziua de azi . Sorry, ca ai dormit asa putin. Important e ca ai avut o sarcina fara probleme mari si ca mai e doar putin

Ce frumos se joaca fetitele voastre . Stefi inca nu are treaba cu papusile iar cu vorbitul parca acum incepe sa mai zica cate ceva.

Adriana,felicitari pt noul job

Ioana, nu mai stiu ce acte trebuiau, dar daca gasesc iti scriu. Bine ca sta Sara la taica-to si mai poti respira si tu

Felicitari cu intarziere Ioanelor

Elena, mai bine intreaba un pediatru despre salina.Totusi Iulia e mica si sa nu se irite caile respiratorii de la vaporii de sare.

Dulcineea, si eu zic sa dai plicurile dupa nastere, sa vezi daca esti multumita. La moasa daca se ocupa bine de tine poti sa ii dai si inainte pt ca ea te ajuta cel mai mult.

Anca, ce ai papat bun? Sunt curioasa si eu de statistica pe Cluj.

Co, mi-au iesit super papanasii aseara

Si eu am inscris-o pe Stefi tot la Tandarica in grupa Carinei, dar o ducem doar de la jumatatea lui februarie. Am emotii mari cum se va integra mai ales ca eu voi fi inceput deja serviciul pe vremea aia si nu pot sa stau prea mult cu ea. Cumva tot va fi

Noi maine plecam la Budapesta la operatie asa ca ne auzim pe sfarsitul saptamanii viitoare

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

GABRIELA – multumim de cafea! Poate si de la emotii nu poti dormi…. Si eu in ultimele zile cu Maria nu aveam somn iar emotiile erau de departe pe primul loc… emotia primei intalniri, emotia primei nasteri, emotia acelei clipe de neuitat, etc… o sa vezi ca va fi bine!
Ce este Baby Born???

ANCA – si eu am fost tare multumita de progresele facute de Maria cu limba engleza la gradinita! Au avut o serbare de ne-au lasat “masca” pe toti… nu stiu cum este la stat dar cu siguranta ca veti recupera pe parcurs…. Mai ales daca ai de gand sa ii dai si ore in particular…

ANDREEA – voi unde ati fost la kineto??? multumesc!

ALEX – si noi am vrea o programare la un tuns pentru Maria intr-o dupa-amiaza daca se poate… multumesc! Are tendinta de a fi un pic cretulina si parul ii sta nicicum….

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Buna dimineata si de la noi!

Am intrat sa va salutam si noi ca de intrat mai rarutz. De sarbatori am fost tot pe drumuri (Iarinei i-a placut mult) iar acum suntem ocupate sa ne "diversificam " .

Tinem pumnii mamicilor aflate atat de aproape de finish (Dulcineea - la mine a fost cezariana, dar s-a ocupat sotul de inmanatul plicurilor, respectiv la anestezist la vreo 2 zile dupa operatie ca mai devreme nu l-a gasit, desi eu as fi preferat sa ii dea banii inainte, sa se "ocupe" bine de mine, iar medicul care m-a operat nu a vrut sa ia plicul decat in ziua externarii; in rest nu am mai dat la nimeni nimic si lumea s-a comportat civilizat, foarte frumos cu noi, cu una, doua exceptii).

Pupam gradinarii si le uram un an nou fara tuse, stranuturi si alte asemenea necazuri!

Sanatate multa tuturor!

PS Stiti sa imi recomandati un medic ORL bun (pentru adulti)? Ma cam chinuie o sinuzita si nu prea pot lua antibiotic din cauza alaptatului. Am fost in 30 decembrie in disperare de cauza la Pop Teofil care m-a chemat la punctie - binenteles ca nu am mers - si acum, ca s-au cam terminat chefurile si s-a intors lumea la lucru m-as duce sa ma vada cineva, avand in vedere ca m-am doftoricit doar cu leacuri babesti.

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput