Gravidutze si mamici de Cluj-148 - LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ani, asa e, sunt recunoscatoare ca a fost o sarcina fara probleme majore, si daca bebe e bine si sanatos eu chiar nu ma mai plang! Decat poate putin aiciCat despre vorbit, tii minte ca si eu eram in acea perioada nerabdatoare si a venit asa firesc totul...Ca toate lucrurile la Sara...N-a vorbit exraordinar de precoce, dar cand a facut-o, a facut-o f corect! Acum leaga asa frumos cuvinte, propozitii...E si mare diferenta de varsta totusi intre copilasi...vezi ca la ei cateva lunite inseamna mult!
Ma bucur ca si Stefi va fi la Tandarica si sunt sigura ca va fi bine. Gradinita e grozava, eductoarea la fel, si mai e si in compania prietenei ei, Carina

Oana, Baby Born, e o papusa la care tot face reclama pe Minimx, Disney, care are tot felul de functii, papa, face pisi, caca, plange, rade...Ce mai, un copil in miniatura

Nina, eu ti-o recomand tot pe dr. Alma Maniu, de pe str. Govora, cabinetul privat, consulta si copii si adulti si mie mi s-a parut f profi.

Ai mei au iesit in parc, de-aia huzuresc pe aici, pastrez somnul dupa pranz. Azi ne face tati mititei la gratar. Afara!Daca tot e primavara, sa profitam!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Sofia Ana?38 +

Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Dragi mamici si burtici,

sunt si eu o clujeanca, viitoare mamica de iulie 2010 si as avea cateva intrebari pentru voi:
- ati facut ceva gimnastica, inot in timpul sarcini, daca da unde si de la ce varsta a sarcinii?
- daca a nascut cinava cu dr. Mironiuc Clara, mi-ar prinde bine niste pareri, impresii.

Va multumesc mult si va doresc o duminica placuta!

Ilinca [gravi 12]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANI tinem pumnii sotului tau sa scape repede de operatie,drum bun si sigur o sa i placa mamarutei la cresa
GABI draga pe mine ma iau emotiile cand ma gandesc ca mai ai putin pana o sa ti tii mamaruta in bratze
doar de luna viitoare voi lua acid folic ,am luat anticonceptionalele fara intrerupere dupa ce am nascut si macar 1-2 luni cred ca ar fii ok daca nu as ramane insarcinata
saptamana viitoare o sa mi fac analizele si chiar o voi intreba pe dr daca e necesara o pauza mai mare din cauza anticoncept.
Tiadris poate merge la gradi -la program scurt-de la 7:30 pana la 13:30 dar mai mult de 2-3 ore nu merge

tu fetelor sunt tare confuza ,am ajuns sa ma contrazic singura ,imi amintesc ca acum cateva luni cand se dezbatea subiectul"cresa-gradi"sub nici o forma nu as fii acceptat o cresa de stat si acuma da ...

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare tutror!

Alex, ce grozav ca v-ati decis! Iti tin pumnii sa se intimple repede si sa fie totul bine!

Anca, bine ca mai auzim de tine! Nu te stresa cu gripa! sincer, nici eu nu m-as vaccina, tot pt ca nu stiu care ar fi reactiile adverse...si oricum, daca mergi la dr din timp nu e nici o problema. au avut de suferit doar cei care au neglijat, din pacate...

Ioana (sara) sa-l pui pe tati la treaba mai mult. schimbat, baita, plimbat copilul, curatenie si facut papa...poate si el.

Elena, din pacate nu stiu pe nimeni care repara aparate foto. Cred ca Alex stie!

Gaby, sa ne anunti cind e momentul sa punem majoretele!

Dulcineea, nastere usoara si nu te stresa cu plicurile. poti sa dai linistita dupa ce nasti, daca si cit vrei.

Nina, bine ati revenit! cind veniti in vizita?

Ilinca, bine ai venit. eu am facut inot dupa trei luni, pina pe la sase. poate ar fi trebuit mai mult, dar nu am mai avut putere, oboseam destul de repede.

Ani, va tin pumnii sa iasa bine operatia!

Va doresc o saptamina frumoasa si cit mai usoara!

PS: mi-am stricat mixerul. vine zia lui stefan si nu ma descurc la pregatiri fara el. iar bani de altul n-am. nu stiti unde se pot repara?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

NINA - Si eu am auzit despre medicul recomandat de Gabi ca este bun profesionist.Cat despre Pop Teofil, nici nu stiu ce sa mai cred, vad ca in afara de punctii, operatii de urgenta, altceva nu recomanda.Si eu daca ma luam dupa recomandarile lui eram operata de amigdale de acum 4 ani.Uite ca datorita tratamentelor naturiste am scapat de operatie.

ILINCA - BINE AI VENIT IN RANDUL MAMICILOR DIN CLUJ!AM AUZIT PARERI SI PRO SI CONTRA DOAMNEI DOCTOR.DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL IN REGULA SI SA FITI SANATOSI AMANDOI!Difera foarte mult sarcinile si organismul fiecaruia este o individualitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

anca, eu mi-as lua un mixer din acela ieftin, cred ca e vreo 50 de lei, asa pt urgenta, iar cd o sa ai bani, iti iei unul profi.

despre dr Pop eu nu am cuvinte de lauda, mi s-a parut superficial, dezinteresat... eu m-am dus la el pt otita recidivanta, iar el imi recomanda rinoplastie(pt estetica, nu pt ca ar fi avut legatura, ca atunci poate ca as fi facut si as fi fost si frumoasa si sanatoasa la urechi :):)..dc as avea curaj, l-as fi intrebat singura ce si cum...a doua oara nu am mai mers la el.

ramo, ce mai faci?

Paula 13+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Nu vine bebe nu inca cred ca ii place acolo nu am mai avut nici contractii Doar picioarele ma omoara
maine dimineata mergem la control sa vedem ce ne zice nenea dr
Gabriela,la tine cum e ? mai poti ?

38+ Andrei Sorin

Mergi la inceput

Ilinca,medicul tau ar trebui sa-ti spuna daca poti face miscare La fiecare gravi e altfel in general de la 16-18 saptamani poti face
Se face la Provita In spate la fostul Castelari,in Zorilor Eu acolo stiu La inot este Aqua gym pt gravide la Opera Plazza sau la Aquina

38+ Andrei Sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Ilinca,medicul tau ar trebui sa-ti spuna daca poti face miscare La fiecare gravi e altfel in general de la 16-18 saptamani poti face
Se face la Provita In spate la fostul Castelari,in Zorilor Eu acolo stiu La inot este Aqua gym pt gravide la Opera Plazza sau la Aquina

38+ Andrei Sorin

din cate am inteles eu, in spate la fostul Castelari nu mai exista Provita...ar fi Neogym care s-a mutat din Zorilor pe Motilor, daca bine am inteles...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

da Sara2007la Gine 1 nasc Si o stiu pe moasa respectiva Sper sa fie bine Vad ca tu ai nascut recent acoloEu sunt f stresata FFFF Tu ai dus hainite la bebe sa-l imbrace cand ai nascut ? sau l-au imbracat de acolo?pe tatici ii lasa inauntru ? vreau amanunte PleaseCu cine ai nascut?
Eladeacrede-ma ca exista Provita Eu acolo merg acum la gimnastica

38+ Andrei Sorin

Mergi la inceput