Gravidutze si mamici de Cluj-148 - LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI e groaznic cu gripa asta :(
ce vitamine ai luat in timpul sarcinii?de saptamana viitoare o sa incep sa mi vitaminizez corpul ,sa l pregatesc pt sarcina,sper din toata inima sa nu ma mai ingras cum s a intamplat cu Tiadris ,aproape 30 de kg
DULCINEEA medicul la care am fost mi a provocat nasterea fara sa aiba un motiv anume ...lucru ce l am aflat dupa ce am nascut si chiar el mi a spus o ...bine ca m a lasat aproape 12 ore sa ma chinui si pana la urma tot la cezariana am ajuns
moasa ...groaznica ...miiiiii de flori pt infirmiera care a fost super ok si iarasi miiiiiii de floi pt anestezista ce a refuzat "plicul"si m a rugat sa l dau cuiva care are nevoie
sa nu crezi ca sunt genul de persoana care nu e "atenta "cu cine trebuie ,nu este asa ,dar sunt persoane care chiar nu merita si sincer daca vreau sa dau bani ma duc la o clinica privata
vorba Ioanei ai grija de banutii tai si daca sunt persoane care chiar se ocupa de tine ,merita sa fii atenta :cu un cadou ...sau ce consideri tu ....mai bine da banii aia unui om necajit ,care chiar are nevoie

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

ADRIANA ai o cretulina superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Elenuta, te-ai tuns? sau nu am remarcat eu pina acum?

eu am dat banii dupa. Cam asa se dau, ca daca esti

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

ioanada m-am tuns scurt de Craciun

Meli, drum bun!

Dulcineea, eu iti spun sa nu te avanti cu bani
eu i-am dat un mil la asistenta care s-a ocupat mai mult de mine, la moasa 30 ron si la dr 2 mil care imi pare atre rau ca i-am dat, nu merita nimik , mai bine ii ucmparam ceva Iuliei cu ei si la pediatra i-a dat C, oricum la terapie mai stai 2 ore apoi te duce in salon

alex

www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

merci pt sfaturi,fetelor !
sincer eu nu as da la nimeni,nimic Si eu sunt asistenta dar nu am asteptat nimic de la nimeni,niciodata Rusine celor care pretind atentii de la bolnavi in schimbul muncii lor C elor care conditioneaza actul medical Sper ca padurea nu e plina numai de uscaturi si voiavea noroc cand o sa nasc

38+ Andrei Sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

tu,fetelor dragi,nu mi-ati spus cum fac cu plicurile

38+ Andrei Sorin

eu am dat plicurile personal a doua zi...dar poti sa-l rogi pe tati sa le dea...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ALEX – multumesc din suflet pentru incurajari! Sper sa fie bine! Eu sunt asa mai agitate si pun totul la suflet… ufff!
la Tandarica programul scurt este 480 RON. Eu sunt tare multumita de profesionalismul si implicarea de care dau dovada fetele de acolo!
Tiadris mai merge la gradi sau e tot la buni acum?

ELENUTZA – pupici multi pentru micuta zambareata! E o frumusete! Iar Dragos un adevarat cavaler! Toti patru? O familie fericita si implinita! Ma bucur pentru voi!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

OANA - Chiar nu merita sa-ti faci probleme.asa a fost si in cazul nostru si mi le-am facut chiar inutil.Ni s-au recomandat branturi speciale pentru papucei, timp de 6 luni.Eu pentru linistea mea am mai ales sa facem cateva sedinte de kinetoterapie si gimnastica.Vreau sa-ti spun ca deja dupa 6 sedinte se vede o schimbare majora.
Medicii nu recomanda kinetoterapeutii dar eu chiar am incredere in ei.Asa ca nu te necaji.La noi, problema a fost ca Daria mergea cu varfurile orientate in interior.

ADRIANA - M-au emotionat fotografiile Alexiei, gandindu-ma ca este departe de voi.Pe de alta parte, este asa de fericita acolo, incat asta este cel mai important lucru; sa-ti stii copilasul sanatos si iubit de persoane dragi, care te iubesc pe tine la randul lor.

ELENA - Sunteti tare frumosi toti, Iulia e o fetita vesela si expresiva, alaturi de un fratior grijuliu si plin de responsabilitati.Tie iti sta foarte bine tunsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ce inseamna asta, fetelor?Pai nicio activitate aici...

Eu am crezut ca vine bebita azi, ca azi noapte au fost ceva contractii, dar alarma falsa, asa ca ne-am calmat

Oana, si pe Sara trebuie sa o duc, uite bine ca mi-ai amintit, nu stiu daca la Vasielasca ca am eu piticii mei, dar si la ea talpa e prabusita in interior, mie demult mi-a zis sora-mea care lucreaza chiar pe ortopedie, am avut mereu grija la incaltari, dar tot o sa o mai duc undeva, dr de fam spunea ca dupa 2 ani. Nu iti face griji, e asa o situatie uzuala!

Andreea, voi la ce ortoped ati fost? O sa iti cer mai multe detalii si legate de kineto, dar stiu ca a noastra Karin face asa ceva

Alex, draga, acum poti incepe sa iei acid folic, asta se ia dinainte de conceptie, eu nu am luat ca nu a fost programat, iar ca vitamine am luat vreo 3 luni Elevit, in al doilea trimestru de sarcina. Asa tare m-a bucurat vestea ta!
Cat priveste gradi de stat, eu sunt sigura ca sunt destule bune, iar de la 3 ani e intr-adevar alta situatie...Pe mine singura chestie care ma nemultumeste e lipsa limbii straine. La asta chiar tin mult. Ca invata tone de poezii si cantece nu ma incanta...Asa ca daca aveti info despre gradi de stat din Manastur dar la care se face si limba straina, asta ma intereseaza si pe mine, Poate il conving pe C, ca ma ia cu ameteala cand ma gandesc cat ar fi gradi privata la 2 feteE drept ca si eu sunt f incantata de Tandarica, cred ca deocamdata ramanem pe varianta asta!

Ce faceti burtici? Andreea, Victo, Meli?

Dulcineea, nu te mai stresa cu plicurile, asta sa fie problema ta cea mai mare...Eu cred ca tot dupa voi da, mi se pare ciudat sa dau inainte si nici nu cred ca ar accepta dr mea.

Eu acum ma gandesc ce sa-i luam mamarutei cadou de la suriora ei, chiar nu mai vreau inca un bebelus, fie el Baby BornAvem vreo 3 bbelusi...De cand cu salonul Alexandrei e f intersata de asta, farduri, coafuri, oglinda, toata ziua ne jucam de-a salonul...Ati luat ceva masuta de toaleta sau ceva in genul?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Sofia Ana?37 +

Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

GABI - noi la Cozma am fost, rezidentul doamnei Vasilescu si pe urma am ajuns si la Vasileasca.
Iti las un pm.

Mergi la inceput

salutare
OANA mititica mea n a mai fost de mult timp la buni ,o duc la cresa in fiecare zi 2 max 3 ore
GABI la cresa unde vreau sa o duc se face engleza si parca si germana dar nu s sigura si sunt multe crese de stat care fac limba straina ,nasa lui Tiadris ma incurajeaza f tare sa o duc la MICA SIRENA ea a fost f multumita de tot ....
si mie imi plac f mult educatoarele lui Tiadris sunt super super ok dar totusi tariful e destul de mare si cu siguranta o sa se mai mareasca si imi este teama ca mai tarziu o sa i fie f greu daca o mut la o alta cresa ,asa ...dupa vacanta de vara ,nu va mai fii f legata de cresa la care e si schimbarea o sa i fie mai usoara
o sa incep sa iau acid folic de luna viitoare
Tiadris are masa de cosmetice dar nu prea e interesata :(
tare scumpa i Sara ,parca mi o imaginez cum sta in fatza oglinzii
v ati hotarat asupra cadoului ?
ANDREEA ce bine ca si a revenit puiutu cu piciorusu

Mergi la inceput