Gravidutze si mamici de Cluj-148 - LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MONICA multumesc mult pt raspuns ,scuze "gradinita"am vrut sa scriu ,cu siguranta o sa merg sa vad gradinita
nasa lui Tiadris a fost f incantata de "Mica Sirena "

DULCINEEA eu am dat banii inainte de operatie si sincer regret din tot sufletul ,asa ceva n am sa mai fac ,mai bine ma duc la o clinica privata decat sa mai dau bani
GABI cum esti ?

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Gabi si Tiadris e la fel ,f f repede se plictiseste de jucarii :(
sincer iti spun chiar nu ma gandeam ca o sa pun problema unei gadinite de stat dar uite ca lucrurile se mai schimba ...nu am luat inca o decizie finala ...sincer iti spun ma tenteaza si sunt sigura ca sunt gradinite de stat f bune cu cadre didactice bine pregatite si totusi dupa 3 anisori e altceva ....nu stiu inca ce sa fac ...mai astept pareri ....
ce ti face burtica?
ADA bine ca puiu e ok ,salutari de la Cipri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

multumesc fetelor pt raspunsuri !
Gabrielaiti tin si eu pumnii Doamne ajuta sa fim sanatoase si noi si bebeii!
Alex,de ce zici ca iti pare rau ca ai dat inainte ? ce s-a intamplat?sincer nu prea imi surade ideea cu plicurile ca nu ma dau banii afara din casa,dar nah cred ca altfel nu se uita nimeni la tine Acum sa vedem cum va fi
Azi iar am avut contractii Deja incep sa ma agit Uf

38+ Andrei Sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Alex, si noi ne gandim la gradinita doar ca din toamna cred. Eu inclin mult spre gradinita Universitatii Babes-Bolyai din centru.

Ioana, stii cum e cand sunt si bunicii si parintii? Pe bunici nu-i mai baga deloc in seama (in sensul ca nu se mai iubesc asa mult, nu mai e aceeasi relatie ca de obicei) iar fata de noi se alinta. Astazi ne zicea la telefon(noi fiind doctorul , bineinteles) ca:
"vreau sa ma fac mica ca Denisa[verisoara cea mica] sa dau asa din picioruse, sa pap lapte si sa plang "oue, oue" "

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Dulcineea, eu zic sa nu te stresezi prea mult cu banii. Adica eu gandesc ca daca ai doctorul tau, poti avea incredere in el si ca banii ii poti da la sfarsit. La moasa, la fel. Vezi cine te ajuta si ce face. La mine de exemplu au fost vreo doua dr, o moasa si o gramada de rezidenti. Toti au facut cate ceva, rezidentii de exemplu m-au ajutat mult mai mult decat au facut-o dr. Dar nu era cazul sa le dau bani. Si la mine cum nu a venit dr meu si nici cel de garda, doctoritelor cu care am nascut si moasei le-am dat aceeasi suma, asa mi s-a parut mie de bun simt. Moasa a facut jumatate din treaba.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ALEX – nici noi nu am luat o hotarare definitiv in ceea ce priveste gradinita de la toamna. Cu siguranta ca sunt si gradinite de stat cu cadre didactice deosebite. Inca mai studiem “problema”. Totusi, gradinita tandarica este si va fi gradinita de suflet… legat de taxa si noi am avut aceeasi problema deoarece in decembrie ne-a marit taxa la program scurt cu 60 de lei in conditiile in care au fost atatea zile libere… ufff!

GABRIELA – cam asa situatia sip e la noi… ne-am plictisit de ceva vreme de jucariile de la Mosu’… ma tot tenteaza idea sa I le ascund vreo luna sis a vad cum ar reactiona ulterior…. Nimic, nimic????

V-ati gandit sa faceti vaccinul pentru gripa asta? L-a facut cineva?

DULCINEEA – eu, sau mai bine zis sotul a dat banii la final… oricum cea mai importanta este moasa si eu ii sunt super recunoscatoare pentru ca a fost super profi si am numai cuvinte de lauda la adresa ei. Nastere usoara si asteptam vesti bune de la voi!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

am fost astazi la dr Vasilescu care m-a incantat foarte mult! profesionista si super ok! pe de alta parte si vesti mai proaste... trebuie sa purtam sustinatinator plantar ceva vreme! sunt disperata si nu am chef de nimic. mi-a zis ca nu e o situatie grava si se corecteaza in timp si ca trebuie sa mai mergem la control peste vreo 4 luni!

uffff!

o seara placuta!

IOANA - cu siguranta ca erai tu... cu noul look, marca ALEX, nu te-as confunda cu siguranta!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare

alexpt decizia luata
oana fiind copilas se reface mult mai repede, mai bine acum decat mai tarziu, sanatate multa

gravidutele ce mai fac????aveti pofte???

alina decand a vei alexandra pe lume nu ne mai spui nici o reteta

Ilinca (fetita de Raluca)

am pus cateva pozici pt cine doreste
http://picasaweb.google.com/elenuta23/SedintaFoto02#5424359628207924546

va sarut

www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, te-ai tuns? sau nu am remarcat eu pina acum?

Dulcineea, eu am dat banii dupa. Cam asa se dau, ca daca esti nemultumita, precum Alex... iti pare rau ca i-ai dat. Am dat la dr, la moasa si la anestezista, ei dupa 2 zile, ca a plecat repede dupa ce a terminat cu mine. La moasa, daca simti ca a facut bine ce a facut si la dr, ca sa mai vina sa te vada dupa aia... DA, nu te stresa din cauza asta, lasa-l pe sot sa rezolve, ca tu ai altceva de facut. Si nu da f mult!
Eu pt cezariana cred ca nu as da mai mult de 7 mil(ca am auzit de sume mult mai mari), iar pt nastere normala 5 mil. Daca nu ai mult bani nu arunca cu ei! Dr Muresan are ff multi bani, nu moare de foame daca nu ii dai bani multi, iar tu si bb aveti mult mai multa nevoie de ei!

Meli, drum bun!

Adriana, cite vb Alexia si ce bine le spune!!!

Gabi, si eu am zis ca mi-as face, mai ales daca vreau sa ramin gravida(poate pina atunci dispare gripa asta), dar m-a "certat" colega mea de birou: ca nu stiu ce contine vaccinul asta?!: mercur... si nu mai stiu ce... ca cica e f nociv, poate nici nu te prinde gripa dar poti ramine cu alte sechele... Dar despre ce vaccin nu se spun tot felu?
Bine ca nu ai te-ai dus ieri la serv. Nu poate merge C?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

multumesc fetelor pt raspunsuri
Chiar asa Alina nu ne ai mai pus retete de f mult timp :(
poze cu piticuta ?
ELENA votat
Dragos seamana f bine cu C si piticuta cu tine
OANA eu zic sa nu te necajesti ,o sa fie bine ,cand am fost mica sa fereasca sfantu cum mergeam ...sincer nici nu stiu cum sa ti explic ...parca mi taraiam picioarele ,mami tot timpul trebuia sa fie atenta la ce incaltaminte imi cumpara ...o sa ti explic mai bine cand ne vedem
cat e la Tandarica pt program scurt?

Mergi la inceput